Декларация на Феновете на Локомотив София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Garfildbg1929
Контакти:

Re: Декларация на Феновете на Локомотив София

Мнениеот Garfildbg1929 » 15 май 2013 16:23

haiobaio написа:
Garfildbg1929 написа:
rere написа:Стига с тия декларации ,че заприличахме на едни дето изпаднаха после се "възродиха" като най-верният копой на т.н. грандове ;)

+1
И тази декларация е на 20 фена да бъдем по точни.Не че имам нещо против всеки да си има мнение но не знам как може да искаш любимия отбор да изпадне не знам какво си мислите че ще се случи може би че се маха Гигов и идва месията милиардер потомствен Локомотивец със натрупани честни милиони и умиращ да ги харчи за отбора ?????????? Защо не питате Бозата колко е готов да дава по 2 мил. мин. на година.

Аз подкрепям тази декларация - не съм я писал и нямам нищо общо с нея.
По мнението ти разбирам, че си доволен от това което се случва. Доволен си от "успехите" ни, от "превъзходната" ни ДЮШ, от "страхотното" управление и "еродираните" ни началници.
Срам ме е от такива като теб. Да не си на заплата при Гигoff?
Не разбирам хората като теб. Какво ще се случи като изпаднем? Няма да играем в А група. Нищо повече. Тъкмо ще има възможност да се изгради наново клуба, тъй като в момента няма клуб. Ще се смени тая мръсна клика. Дай Боже да нямаме гробокопачи начело.
А ако си мислиш, че Кайчо дава пари за нещо в Локомотив, то дълбоко се лъжеш. Локомотив не е Гигoff, Локомотив сме ние, но всяко стадо си има мърши, а нашите станахте много.

Леко с епитетите........ И как като изпадането в Б група ще стане това което си написал та нали Гигов си е собственик.И не знам кой ги дава но издръжката е минимум 2 мил на година.И никъде не съм казал че съм доволен или че Рендето става за това но защо трябва да изпаднем че да ги смени?????

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 15 май 2013 16:28

Garfildbg1929 написа:
haiobaio написа:
Garfildbg1929 написа:
rere написа:Стига с тия декларации ,че заприличахме на едни дето изпаднаха после се "възродиха" като най-верният копой на т.н. грандове ;)

+1
И тази декларация е на 20 фена да бъдем по точни.Не че имам нещо против всеки да си има мнение но не знам как може да искаш любимия отбор да изпадне не знам какво си мислите че ще се случи може би че се маха Гигов и идва месията милиардер потомствен Локомотивец със натрупани честни милиони и умиращ да ги харчи за отбора ?????????? Защо не питате Бозата колко е готов да дава по 2 мил. мин. на година.

По мнението ти разбирам, че си доволен от това което се случва. Доволен си от "успехите" ни, от "превъзходната" ни ДЮШ, от "страхотното" управление и "еродираните" ни началници.
Не разбирам хората като теб. Какво ще се случи като изпаднем? Няма да играем в А група. Нищо повече. Тъкмо ще има възможност да се изгради наново клуба, тъй като в момента няма клуб. Ще се смени тая мръсна клика. Дай Боже да нямаме гробокопачи начело.
А ако си мислиш, че Кайчо дава пари за нещо в Локомотив, то дълбоко се лъжеш. Локомотив не е Гигoff, Локомотив сме ние, но всяко стадо си има мърши, а нашите станахте много.

Леко с епитетите........ И как като изпадането в Б група ще стане това което си написал та нали Гигов си е собственик.И не знам кой ги дава но издръжката е минимум 2 мил на година.И никъде не съм казал че съм доволен или че Рендето става за това но защо трябва да изпаднем че да ги смени?????

Той не трябва да сменя никой. Трябва просто да се махне. Той е проблемът.
Защото най-страшният вариант е в Б група с него.

Garfildbg1929
Контакти:

Мнениеот Garfildbg1929 » 15 май 2013 16:29

favaca8888 написа:
loko29 написа:То Локомотив е вече изпаднал и който мисли,че ще стане чудото,много греши,макар че и на мен се иска някак си да се спасим.Но каквото и да се случи Рендето,Чаво и Кокала трябва да напуснат НЕЗАБАВНО!

+1

Гарфилд, Гарифилд да си жив здрав, приятелю ! Желая ти много здраве, успехи ! Желая ти също така един ден да се отърсиш от комплеските които са те натиснали и да бъдеш достоен фен на Локомотив , а не ПОДЛОГА на това ръководство.

Със здраве !

Не виж ти имаш виждане за Локомотив там със Софарма БДЖ и там другата глупост.И за разлика от някой за мен е важен само Локомотив не Велковци ,Галевци или там кой на кого познат и на кой е приятел.А ти си бъди достоен пред компютъра и се моли да изпаднем като ''истински'' Локомотивец.

Garfildbg1929
Контакти:

Мнениеот Garfildbg1929 » 15 май 2013 16:32

+1
И тази декларация е на 20 фена да бъдем по точни.Не че имам нещо против всеки да си има мнение но не знам как може да искаш любимия отбор да изпадне не знам какво си мислите че ще се случи може би че се маха Гигов и идва месията милиардер потомствен Локомотивец със натрупани честни милиони и умиращ да ги харчи за отбора ?????????? Защо не питате Бозата колко е готов да дава по 2 мил. мин. на година.[/quote]
А ако си мислиш, че Кайчо дава пари за нещо в Локомотив, то дълбоко се лъжеш. Локомотив не е Гигoff, Локомотив сме ние, но всяко стадо си има мърши, а нашите станахте много.[/quote]
Леко с епитетите........ И как като изпадането в Б група ще стане това което си написал та нали Гигов си е собственик.И не знам кой ги дава но издръжката е минимум 2 мил на година.И никъде не съм казал че съм доволен или че Рендето става за това но защо трябва да изпаднем че да ги смени?????[/quote]
Той не трябва да сменя никой. Трябва просто да се махне. Той е проблемът.
Защото най-страшният вариант е в Б група с него.[/quote]
И как го виждаш това изпадаме и той се маха???? И веднага идва месия и то в отбор от Б група.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 15 май 2013 16:32

Лokомотив Сф няма да изпадне!Ако бъде спечелен мача в Бургас,пак ще замирише.Но ако не бъде спечелен,няма шанс за спасение.Затова,"най-неочаквано" в Черноморец избухна бунт за пари.Нали не е трудно да се сетим,какво следва.Пак Еврофутбол няма да приема залагания за победа на домакина,както при Славия-Ботев.И пак всичко ще си мине и замине.Както винаги.Отговорните фактори разбира се,ще реагират светкавично и своевременно.Може пак някоя декларацийка да пуснат и да заклеймят негативните явления в българския футбол.На негативните явления,направо ще им се стъжни и е много вероятно да се засрамят.Този,днешният Локомотив Сф според мен е по добре да го няма в елитния ешелон.Не заслужава,от години.Но се питам кой заслужава.Левски ли?...Който тази година постави рекорди по наглост,безочие и дебелокожие.Ако станат носители на Купата и шампиони,няма ли това да е сто пъти по недостойно и нечестно от дребните опити за спасение на Ботев Вр,например?В различни периоди и първенства,така,с аванти са печелили и ЦСКА,и Литекс,и Лудогорец....и въобще за никого не е тайна,че в България,който играе честно,няма да спечели.И тази ситуация ражда корупцията.Защото като има търсене и предлагане,естествено ще има купувачи и продавачи.И съм сигурен,че намаляването броя на отборите,едва ли с нещо ще промени положението.Единственото различно нещо ще е цената.Няма защо да се лъжем.В новата по-малобройна А група,точките ще струват много по скъпо,отколото досега.Но нещата ще останат същите.Според мен бедата е в системата.Ако ги няма лицата като Гигов,няма кой да дава пари.Защото да не се заблуждававме,не само в Локомотив е трагично положението.Какъв е изходът не се наемам да мисля дори,но понякога си мечтая,че едно връщане към аматьорски основи на футбола и създаването на млади футболисти,с повече ентусиазъм и по малко пари (и без това ги няма),ще е по добре.А за Евротунирите,както и досега....участниците да се излъчват,не чрез игра,а чрез наддаване.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 15 май 2013 16:33

Изкуствено подържаните вече толкова години отбори на Локомотив СФ и Славия малко по малко ще отидат там където им е мястото , а именно Б или В група.
Феновете им може да се обидят но това е истината не може отбори с 100 човека публика да бъдат бутани там където не име е мястото само защото биле от столицата и имали история. То и не имахме история но държавата остави Селяка 15 години да се гаври с нас но все пак но все пак ние най накрая изминахме пътя който всеки един отбор в България трябва да измине.

Освен това има една народна приказка '' Всяко зло за добро '' и от личен опит мога да ви кажа, че едно изпадане и евентуалне фалит не са чак толкова страшни, а и водят до завръщане на доста хора по трибуните които от години не са ходили на мачове заради хората управляващи любимия им отбор. Въпроса е само човек да превъзмогне егото си и да разбере, че отбора е над определена мутра и 1-2 евентуални титли или купи

Garfildbg1929
Контакти:

Мнениеот Garfildbg1929 » 15 май 2013 16:41

samobotev написа:Изкуствено подържаните вече толкова години отбори на Локомотив СФ и Славия малко по малко ще отидат там където им е мястото , а именно Б или В група.
Феновете им може да се обидят но това е истината не може отбори с 100 човека публика да бъдат бутани там където не име е мястото само защото биле от столицата и имали история. То и не имахме история но държавата остави Селяка 15 години да се гаври с нас но все пак но все пак ние най накрая изминахме пътя който всеки един отбор в България трябва да измине.

Освен това има една народна приказка '' Всяко зло за добро '' и от личен опит мога да ви кажа, че едно изпадане и евентуалне фалит не са чак толкова страшни, а и водят до завръщане на доста хора по трибуните които от години не са ходили на мачове заради хората управляващи любимия им отбор. Въпроса е само човек да превъзмогне егото си и да разбере, че отбора е над определена мутра и 1-2 евентуални титли или купи

Какъв път изминахте ?????? Та ви вече нямате нищо общо с Ботевъ както и другиа ви селски а градски де отбор няма нищо общо с Локо Пд.И като говорите за държавата кой мислиш ви изпрати КТБ и миналата година честно ли влезнахте в А .И ако нямаше избори дали щеше да дойдат КТБ

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 15 май 2013 16:42

Garfildbg1929 написа:
favaca8888 написа:
loko29 написа:То Локомотив е вече изпаднал и който мисли,че ще стане чудото,много греши,макар че и на мен се иска някак си да се спасим.Но каквото и да се случи Рендето,Чаво и Кокала трябва да напуснат НЕЗАБАВНО!

+1

Гарфилд, Гарифилд да си жив здрав, приятелю ! Желая ти много здраве, успехи ! Желая ти също така един ден да се отърсиш от комплеските които са те натиснали и да бъдеш достоен фен на Локомотив , а не ПОДЛОГА на това ръководство.

Със здраве !

Не виж ти имаш виждане за Локомотив там със Софарма БДЖ и там другата глупост.И за разлика от някой за мен е важен само Локомотив не Велковци ,Галевци или там кой на кого познат и на кой е приятел.А ти си бъди достоен пред компютъра и се моли да изпаднем като ''истински'' Локомотивец.

Със здраве, Гарфилд ! Със здраве, локомотивецо ! Напиши декларация и си я пусни в инетрент ! Само , че си САМ ! И много добре знаеш, че не сме 20 човека, декларацията е подписана от 4-рите най-големи фракции подкрепящи Локомотив НАВСЯКЪДЕ СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ И ПАРИ !
Какви виждания имам съм ги изложил писмено !

ГАРФИЛД Я ОБЯСНИ КАКВИ СА ТВОИТЕ ВИЖДАНИЯ ! ????? ЩОТО САМО ПСУВАШ И НЕ СИ СЪГЛАСЕН С НИЩО ! НЕ Е ТАКА, АМА И АЗ НЕ ЗНАМ КАК Е !! ХАЙДЕ КАЖИ
БЕ , ПОЧТИ НА 99 % ПРОЦЕНТА СЪМ СИГУРЕН КОЙ СИ !!! ЕЙ !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

plehanov
Контакти:

Мнениеот plehanov » 15 май 2013 16:44

Гарфилдчооо,мършо долна.Ненасмукахте се от другаря Гигофффф.Двайсет души ли сме били?Искаш ли поименно да ви изредя 5-6 души останали верни свиркаджии на Лъжеца.Всъщност имам сериозни подозрения кой си,имайки впредвид, че повечето са неграмотни.Ама някои от нас помним колко хиляди изядохте и изпихте в името на феновете на Локомотив.Помним как откраднахте пари за инвалид,какви далавери въртяхте с транспортните фирми.За краденето във фенклуба не ми се говори,това са си лично ваши лайна,яжте си ги сами... Нормално е да защитавате Гиги,просто сте си един дол дренки. От доста време съм стигнал до извода, че прочистването на Локомотив трябва да започне от боклуци като вас.

Сигурен съм,че по ника ми знаеш кой съм.Ако имаш някаккви претенции към това което съм писал, кажи ми ги в прав текст на стадиона.

Garfildbg1929
Контакти:

Мнениеот Garfildbg1929 » 15 май 2013 16:44

КироВарна написа:Лokомотив Сф няма да изпадне!Ако бъде спечелен мача в Бургас,пак ще замирише.Но ако не бъде спечелен,няма шанс за спасение.Затова,"най-неочаквано" в Черноморец избухна бунт за пари.Нали не е трудно да се сетим,какво следва.Пак Еврофутбол няма да приема залагания за победа на домакина,както при Славия-Ботев.И пак всичко ще си мине и замине.Както винаги.Отговорните фактори разбира се,ще реагират светкавично и своевременно.Може пак някоя декларацийка да пуснат и да заклеймят негативните явления в българския футбол.На негативните явления,направо ще им се стъжни и е много вероятно да се засрамят.Този,днешният Локомотив Сф според мен е по добре да го няма в елитния ешелон.Не заслужава,от години.Но се питам кой заслужава.Левски ли?...Който тази година постави рекорди по наглост,безочие и дебелокожие.Ако станат носители на Купата и шампиони,няма ли това да е сто пъти по недостойно и нечестно от дребните опити за спасение на Ботев Вр,например?В различни периоди и първенства,така,с аванти са печелили и ЦСКА,и Литекс,и Лудогорец....и въобще за никого не е тайна,че в България,който играе честно,няма да спечели.И тази ситуация ражда корупцията.Защото като има търсене и предлагане,естествено ще има купувачи и продавачи.И съм сигурен,че намаляването броя на отборите,едва ли с нещо ще промени положението.Единственото различно нещо ще е цената.Няма защо да се лъжем.В новата по-малобройна А група,точките ще струват много по скъпо,отколото досега.Но нещата ще останат същите.Според мен бедата е в системата.Ако ги няма лицата като Гигов,няма кой да дава пари.Защото да не се заблуждававме,не само в Локомотив е трагично положението.Какъв е изходът не се наемам да мисля дори,но понякога си мечтая,че едно връщане към аматьорски основи на футбола и създаването на млади футболисти,с повече ентусиазъм и по малко пари (и без това ги няма),ще е по добре.А за Евротунирите,както и досега....участниците да се излъчват,не чрез игра,а чрез наддаване.

Някак си пропускаш Черно Море -Пирин ГД така както пропускате като споменавате Генов да споменете и Момиров ....

Върни се в “Локо София”