Декларация на Феновете на Локомотив София
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Декларация на Феновете на Локомотив София
На София два отбора са достатъчни, така че локото и славия едва ли ще липсват на някой
rebel написа:На София два отбора са достатъчни, така че локото и славия едва ли ще липсват на някой
Ти София ли си? Не си, нали? Тогава в качеството си на какъв се изказваш кой и на кого ще липсва?
-
- Контакти:
Пак някои мърши са изплували от мазните си дупчици !
Ще изпаднем и ще се върнем по-силни ! Може да е след 50 години, но го предпочитам пред тази агония в момента !
Ще изпаднем и ще се върнем по-силни ! Може да е след 50 години, но го предпочитам пред тази агония в момента !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
angelofdeath написа:Локото от години е на командно дишане и затъваше все повече. Тази година обаче вече прекалиха и като нищо може да изпаднат от групата. Това ще е най-долната подигравка с клуба дал на България десетки футболисти. Не разбирам, защо се стигна дотук след, като отбора разполага с добри играчи за А група. Гигов също трябва да каже най-накрая ще прави ли нещо или ще се отказва. Половинчатите работи водят само до разруха и примера с Локомотив го доказва.
Факт.
favaca8888 написа:Пак някои мърши са изплували от мазните си дупчици !
Дано.
Това всичките 15 фена ли го заявявате?
-
- Контакти:
rere написа:Стига с тия декларации ,че заприличахме на едни дето изпаднаха после се "възродиха" като най-верният копой на т.н. грандове
+1
И тази декларация е на 20 фена да бъдем по точни.Не че имам нещо против всеки да си има мнение но не знам как може да искаш любимия отбор да изпадне не знам какво си мислите че ще се случи може би че се маха Гигов и идва месията милиардер потомствен Локомотивец със натрупани честни милиони и умиращ да ги харчи за отбора ?????????? Защо не питате Бозата колко е готов да дава по 2 мил. мин. на година.
То Локомотив е вече изпаднал и който мисли,че ще стане чудото,много греши,макар че и на мен се иска някак си да се спасим.Но каквото и да се случи Рендето,Чаво и Кокала трябва да напуснат НЕЗАБАВНО!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
Garfildbg1929 написа:rere написа:Стига с тия декларации ,че заприличахме на едни дето изпаднаха после се "възродиха" като най-верният копой на т.н. грандове
+1
И тази декларация е на 20 фена да бъдем по точни.Не че имам нещо против всеки да си има мнение но не знам как може да искаш любимия отбор да изпадне не знам какво си мислите че ще се случи може би че се маха Гигов и идва месията милиардер потомствен Локомотивец със натрупани честни милиони и умиращ да ги харчи за отбора ?????????? Защо не питате Бозата колко е готов да дава по 2 мил. мин. на година.
Аз подкрепям тази декларация - не съм я писал и нямам нищо общо с нея.
По мнението ти разбирам, че си доволен от това което се случва. Доволен си от "успехите" ни, от "превъзходната" ни ДЮШ, от "страхотното" управление и "еродираните" ни началници.
Срам ме е от такива като теб. Да не си на заплата при Гигoff?
Не разбирам хората като теб. Какво ще се случи като изпаднем? Няма да играем в А група. Нищо повече. Тъкмо ще има възможност да се изгради наново клуба, тъй като в момента няма клуб. Ще се смени тая мръсна клика. Дай Боже да нямаме гробокопачи начело.
А ако си мислиш, че Кайчо дава пари за нещо в Локомотив, то дълбоко се лъжеш. Локомотив не е Гигoff, Локомотив сме ние, но всяко стадо си има мърши, а нашите станахте много.
-
- Контакти:
loko29 написа:То Локомотив е вече изпаднал и който мисли,че ще стане чудото,много греши,макар че и на мен се иска някак си да се спасим.Но каквото и да се случи Рендето,Чаво и Кокала трябва да напуснат НЕЗАБАВНО!
+1
Гарфилд, Гарифилд да си жив здрав, приятелю ! Желая ти много здраве, успехи ! Желая ти също така един ден да се отърсиш от комплеските които са те натиснали и да бъдеш достоен фен на Локомотив , а не ПОДЛОГА на това ръководство.
Със здраве !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!