MuFc1878 написа:Официално: При равни показатели, Челси и Арсенал играят плейоф за ШЛ
Това може да стане само при равни голова разлика и вкарани голове.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:Официално: При равни показатели, Челси и Арсенал играят плейоф за ШЛ
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Виж каква глупост са написали:
"Това означава, че ако в последния кръг Челси направи равен с Евертън на „Стамфорд бридж“, а тимът на Арсен Венгер победи Нюкасъл с един гол и допусне най-малко едно попадение (2:1, 3:2, 4:3), то тогава показателите на двата отбора ще бъдат абсолютно равни."
Ако Челси завършат 0:0, а Арсенал бие с 3:2 ще имат един гол вкаран повече и ще са трети, как може да са толкова посредствени тия журналисти
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Иначе правилото е много тъпо - при това положение могат да погледнат директните двубои бе деба....за къв Кънчо сме ги били 2 пъти...или искат да ни закръглят мачовете на 70![]()
Как и да е...аз вярвам че гаргите ще вземат точки от Арсенал и ще ги пратят в ЛЕ![]()
![]()
Ей така..напук
rhaegar написа:Dani написа:Dani написа:Астън Вила 1:2 Челси 3т.
Стоук 0:2 Тотнъм 1т.
Евертън 2:0 Уест Хям 3т.
Фулъм 1:2 Ливърпул 1т.
Норич 1:0 Уест Бромич 1т.
КПР 0:1 Нюкасъл 2т.
Съндърланд 1:1 Саутхямптън 3т.
Манчестър Юнайтед 2:0 Суонзи 1т.
Арсенал 4:2 Уигън
Рединг 0:0 Манчестър Сити
Не можеш да ми биеш рекорда
Joro_Barca написа:rhaegar написа:Dani написа:Dani написа:Астън Вила 1:2 Челси 3т.
Стоук 0:2 Тотнъм 1т.
Евертън 2:0 Уест Хям 3т.
Фулъм 1:2 Ливърпул 1т.
Норич 1:0 Уест Бромич 1т.
КПР 0:1 Нюкасъл 2т.
Съндърланд 1:1 Саутхямптън 3т.
Манчестър Юнайтед 2:0 Суонзи 1т.
Арсенал 4:2 Уигън
Рединг 0:0 Манчестър Сити
Не можеш да ми биеш рекорда
Незнам колко ти е рекорда ама аз имам 18 точки този кръг
Thsmith написа:JackPackage написа:Ти ако не биеш отбори като Сосиедад с лекота и 4-5 гола разлика... за къде изобщо си тръгнал в тази лига.
Сосиедад въобще не е слаб отбор...а такива отбори от този ранг - питайте Юнайтед за Билбао колко лесно се бият с по 4-5 гола![]()
Загубата на Челси от Атлети за СКЕ също, макар за мен Атлети да са класи над Сосиедад![]()
П
we are the champions написа:Стоук до кога мислят да играят в ВЛ накрая ще отида и ще метна една атомна бомба и ще ги избия всички![]()
![]()
много противен отбор дано другия сезон изпаднат !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта