България - Италия 0:0
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Lord of memories
- Контакти:
Re: България - Италия 0:0
Значи кълна се към 80 тата минута почнах да задрямвам, не вярвах че националния може да ме приспи. Нищо освен за италия оня пряк свободен в 89-тата и едно влизане заедно с добра игра на нашия защитник, Динатале ли Минатали ли кой беше (къде е добрия стар Дел Пиеро да ги еба тия младите)
Последна промяна от Lord of memories на 11 окт 2008 23:14, променено общо 2 пъти.
GGMU
Сега гледайте заглавията. Ще последва страшна излагация на медиите.
Вместо да държат играчите под напрежение, да резултата е относително добър, но играта беше зле.
Едит: Почна се.
С автор Иво Стефанов. Все едно е гледал друг мач.
Вместо да държат играчите под напрежение, да резултата е относително добър, но играта беше зле.
Едит: Почна се.
С МЪЖКА ИГРА БЪЛГАРИЯ УДЪРЖА 0:0 СРЕЩУ ИТАЛИЯ
С автор Иво Стефанов. Все едно е гледал друг мач.
Последна промяна от athom на 11 окт 2008 23:14, променено общо 1 път.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Аз също почти щях да заспя,но ме събуди крясакът на Мартин Петров при неотсъдения корнер за нас 

Браво на защитата!!! Напред беше каквото стане и нищо не стана!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
- Lord of memories
- Контакти:
gugi написа:Аз също почти щях да заспя,но ме събуди крясакът на Мартин Петров при неотсъдения корнер за нас
Мале ако беше Стойчков на т'ва място щеше да съблече съдията гол от псуване.
GGMU
- mertezaker
- Контакти:
При условие, че Италия беше безумно слаба в този мач, мисля че при малко по-смела игра можеше да победим, но такъв си ни е манталитета
Пламен Марков е мишок - игра за равен при най-удобния момент за победа над Италия! Колко пъти през второто полувреме се чу Велизар , Янков - Мартин не е в форма - защо го измъчи толкова време при положение, че Попов игра много добре срещу Черна Гора? Сега ако не бием Грузия в сряда къде отиваме? Абсолютен поръженец - какво като Италия е световен шампион!!!
Eми добър резултат за нас.Но трябва да бием Грузия задължително!Иначе няма смисъл от този равен мач
- Lord of memories
- Контакти:
novak написа:Пламен Марков е мишок - игра за равен при най-удобния момент за победа над Италия! Колко пъти през второто полувреме се чу Велизар , Янков - Мартин не е в форма - защо го измъчи толкова време при положение, че Попов игра много добре срещу Черна Гора? Сега ако не бием Грузия в сряда къде отиваме? Абсолютен поръженец - какво като Италия е световен шампион!!!
Никой български тренер не е подходящ за нац. отбор трябва някой от вънка който е наясно със сериозните схеми и тактики.
GGMU
Върни се в “Футбол - България”