sin4ec написа:Да, вярно е че ти не го казваш-но разни ентусиасти тука от ГЕРБ говорят за коалиция с Атака, забравяйки плювните по същата Атака. Умряла работа тая... Както и да го въртя обаче, от есенни избори нищо няма да се промени, освен едно обединение на националистите и по-висок резултат. Другите три това им е максимумът, сини и лилави са в небитието, Кунева също, протестите не излъчиха субект. Това са реалностите, а за ГЕРБ може да е добре да видят как е от другата страна на барикадата. И винаги съм казвал-не подценявай БСП, просто те имат най-много кадър и потенциал, стабилизират ли нещата и да изкарат зимата, ще се легитимират пред хората-това прекрасно го разбират! Знаят, че място за провал няма, та може даже временнода се пооткажат от крадливата си семка( не съм убеден, но е вероятно), при тях тече подмяна на водещите кадри-едно поколение, подготвяно 10 години, масово нахлу в листите им и е в парламентарната група. Само един пример ти давам-Желю Бойчев. Този процес остана някак незабелязан на този етап, но скоро ще избие-неслучайно стари марди като Р.Петков ръмжат изотзадзе недоволно. Всъщност за мен е все едно кой управлява страната, стига всичко да върви и да има работа, доходи и елементарни условия за хората! Последните 4 години не бяха такива, ББ тръгна да прави анализи на грешките едва след провала. А тези грешки му посочваха Атака като партньор още, и БСП, ама нямаше чуваемост!
Та от наште пишман-политически анализи файда няма да излезе, дано нещата тръгнат на по-добре!
Много точно! Само още нещо трябва да направят и няма да имат цена, а именно да наврат онези в кучия гъз!

П.П. А Румен Петков да не плещи много срещу Станишев, а да си види резултатите за Плевен през 2009-та и да ги сравни с тези на Данаилов!