XXVIII кръг, "Левски" - Лудогорец - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

zergRush
Контакти:

Re: XXVIII кръг, "Левски" - Лудогорец

Мнениеот zergRush » 15 май 2013 10:42

Като фен на Ботев, пожелавам победа на Левски днес срещу Берое, да вдигнете купата и после да паднете яко от Лудогорец :)

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 15 май 2013 10:45

1-3
ЛУДОГОРЕЦ е класи над ЛЕВСКИ ,Безяк ще мачка
Публиката щяла да поведе ЛЕВСКИ :lol: И колко пубика ще има .....1 сектор го няма,друг ще е за гостите ,6/7 000 ще има ли :lol:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 15 май 2013 10:57

Пожелавам две калъфки на сините. Напук на директиви, декларации, купи, титли, опит в евротурнири, "съдийски грешки", милиони фенове публика, самочувствие, рутина, опит и т.нат.
Още днес Берое може да им връчим първата. А в края на седмицата Лудогорец-втората. Безценно :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :!:
Нищо против и нищо лично срещу левскарите ;) .

Потребителски аватар
miti4nia
Контакти:

Мнениеот miti4nia » 15 май 2013 11:01

balgarin написа:Пожелавам две калъфки на сините. Напук на директиви, декларации, купи, титли, опит в евротурнири, "съдийски грешки", милиони фенове публика, самочувствие, рутина, опит и т.нат.
Още днес Берое може да им връчим първата. А в края на седмицата Лудогорец-втората. Безценно :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :!:

Още днес ще бъдеш много разочарован,а за събота си приготви много антидепресанти,че ще ти трябват.Незнам как ще преживееш вечерта.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 15 май 2013 11:07

Много ме съмнява мача да завърши Х.На нас ни трябва победа,а Лудогорец ги устройва всеки един от другите два знака.Ако падне ранен гол,мача ще стане страшно интересен,повечето отбори излизат на Герена прибрани отзад,в повечето случаи чакайки да им напълнят кошницата.Лудогорец обаче е научен отбор,стои добре и тактически и физически.Ние стигнахме дотук предимно на мускули и с много късмет.

Много искам и се надявам Левски да победи и да стане шампион с мъжка игра и себераздаване!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 15 май 2013 11:11

miti4nia написа:
balgarin написа:Пожелавам две калъфки на сините. Напук на директиви, декларации, купи, титли, опит в евротурнири, "съдийски грешки", милиони фенове публика, самочувствие, рутина, опит и т.нат.

Още днес ще бъдеш много разочарован,а за събота си приготви много антидепресанти,че ще ти трябват.Незнам как ще преживееш вечерта.

Аз ще се готвя за Неделя, че ще посрещаме "скъпи" гости от София-ЦСКА ;) . Ще се готвя за почетна обиколка с Купата на стадиона под Аязмото преди мача. А относно финала, това което искам от момчетата е да се раздадат на 120 % довечера. И после независимо от крайния резултат ще празнуваме заедно с футболистите като се приберем :) .
Хайде, че трябва да тръгвам към Ловеч. Ти ще ходиш ли или ще хейтваш по форумите :mrgreen: ?

Потребителски аватар
miti4nia
Контакти:

Мнениеот miti4nia » 15 май 2013 11:16

balgarin написа:
miti4nia написа:

Аз ще се готвя за Неделя, че ще посрещаме "скъпи" гости от София-ЦСКА ;) . Ще се готвя за почетна обиколка с Купата на стадиона под Аязмото преди мача. А относно финала, това което искам от момчетата е да се раздадат на 120 % довечера. И после независимо от крайния резултат ще празнуваме заедно с футболистите като се приберем :) .
Хайде, че трябва да тръгвам към Ловеч. Ти ще ходиш ли или ще хейтваш по форумите :mrgreen: ?

Повярвай ми там съм,моя път е 2 часа и ми е още рано да тръгвам.Хайде лек път тогава.

Потребителски аватар
crazyforest74
Контакти:

Мнениеот crazyforest74 » 15 май 2013 12:05

Очакван финал на първенството...колкото и високопарно да звучи мисля си че това е една от последните битки на 'ветераните' и "героите' на Лудогорец - Гъргоров, Миро Иванов, Генчев, Минев, Голубович...Мисля че ще дадат всичко от себе си за да слязат с чест и достойнство от голямата сцена...
Ако не загубим е ясно - шампион и по-горе изброените вероятно ще имат още една -две битки с Лудогорец в Европа, загубим ли - Домусчиев си го каза, почваме да градим нов отбор с повечко налагане на по-младите играчи в отбора !
Дано Генчев се възстанови, ще бъде много важен, защото прави много силни мачове срещу Левски. Ако не се възстанови, предвиждам Деко да влезе на негово място, мисля че ще се се справи, но вероятно е към 60-тата минута да е окапал. Предвиждам тогава да влезе някой измежду Гъргоров и Ернандес...
Само да не почнем с Бакалов по крилото, защото все едно сме с човек по-малко, а и в защитен план никакъв го няма. Дано Мишо Александров се оправи....
Състава за мача:
Вл.Стоянов - Кайсара, Гулдан, Моци, Минев, Дяков, Генчев(или Деко), Деко (или Мишо Александров), Марселиньо, Безяк, Ив.Стоянов....
Първият вариант с който започнахме и със Славия е оптимален, и ни дава отлични шансове дори за победа, при други размествания ще е по-трудно , но пак ще имаме боеспособен отбор.
Резерви като Бадема, Ернандес и Кишада могат да решат всеки мач, така че ще имаме възможност да променяме състава в движение, Бургцорг - също е добра опция в средата..
На фона на показаното напоследък съм оптимист- няма да загубим, 1:1 или 2:1 за нас ;)

Потребителски аватар
crazyforest74
Контакти:

Мнениеот crazyforest74 » 15 май 2013 13:38

Малко е плагиатствал колегата, имаше едно доста подобно стихотворение от ЦСКА, там за Йончев и Джевизов...
Затова аз му поставям 5 + ;)
Иначе съм против обидни квалификации, но след като изчетох помията на техния Национален фенклуб спрямо Лудогорец, това "говеждия стадион" му звучи приемливо ! Каквото почукало такова се и обадило. Очаквам да отговорим подобаващо на терена ! (стига да няма някакви игрички по оста Батков-Домусчиев )

Потребителски аватар
crazyforest74
Контакти:

Мнениеот crazyforest74 » 15 май 2013 13:39

Защо триете бе.. ;)
И кога Лудогорец ще има някакъв модератор ! Наши мнения се трият, а на другите се позволяват доста обиди !

Върни се в “Лудогорец”