GOLEADOR написа:mariuskirkov,да разиграем случая който визираш.Значи аз искам да манипулирам изборите.За целта съм напечатал 100 бюлетина.Почват изборите,хората гласуват и идва момента в който трябва да броим гласовете.Изброяваме ги,и съставяме протокол.После всеки член на комисията,застъпник и наблюдател получава ксерокскопие от протокола заверен с двата печата и подпис на комисията ,а оригинала заедно с бюлетините го взимам аз за да го отчета.По време на транспортирането правя шашмата и подменям бюлетините.И когато протокола бъде преброен и качен в интернет лъсва цялата измама защото оригинала не отговаря на копията дадени на застъпници,членове на комисии и наблюдатели.Край с измамата!Дано вече си схванал.
mariuskirkov,ето ти и протоколите качени в сайта на ЦИК http://results.cik.bg/pi2013/pdf/19/index.htmlТук може да видиш сканирани протоколи от РИК Русе.Проверяваш си протокола и ако не отговаря на копието което има всеки от комисията,застъпниците и наблюдателите,значи има манипулация на вота!