Да отговора и на този въпрос със списъците,протоколити и т.н.-случайно да знаеш,че протоколите са два единият остава празен за всеки случай е поставен/защо се питам?/ти да имаш отговор .Аз защото имам.Второ не подценявай вообще Цв Цв.Цялата мощ на полицейския апарат-коли,техника,хора заплашени от уволнение ит.н. и т.н.
Та защо беше изхвърлена цялата синя коалиция-това случайно ли е?На доста въпроси трябва да им потърсиш отговорите.
А за това което говорех за начина на подмяна на чувалите току що подробно обясниха по телевизия Алфа.Та има и други на които им е ясно за шашмите!
За Сергей Станишев и оставката като израз на мъжество!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
mariuskirkov
- Контакти:
Re: За Сергей Станишев и оставката като израз на мъжество!
galin56 написа:Ами така твърдят всички медии, прокуратура и съд. Аз не съм нито адвокат нито конституционен съдия, но това ми е достатъчно да приема че са незаконни, няма да ходя да питам марсианците, я.
Всъщност ти за себе си си прав, тъй като имаш доверие в прокуратурата и съда. Аз обаче изхождам от друга гледна точка. За да не пиша надълго и нашироко ето едно мнение, което почти напълно споделям:
Българската прокуратура като предизборен инструмент
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
bubka написа:galin56 написа:... И аз за това гласувах за опозицията. За мутра-мафиот-диктатор никога няма да си дам гласа. Това е против всичките ми вярвания в демокрацията и равенството.
За мутрата-добре, и аз съм съгласен. Как ти се вписва в представите за демокрация партия, която има свои хора в съдебната власт и я контролира за свои собствени предизборни цели(визирам прокуратурата).
И друго интересно-след като всеки, който гласува за БСП би трябвало да е наясно, че те ще се коалират с ДПС, а предполагам не обичаш никак ДПС-та как решаваш тази морална дилема в съзнанието си-хем гласуваш за "демокрация", хем лансираш една незаконна етническа партия към властта.
Виж сега аз съм гласувал за БСП, но в създалата се ситуация нямам нищо против да се коалират с Атака и ДПС. Само с ДПС стана ясно че не стигат гласовете. Щом 12-13% от хората припознават в някоя партия своите представители нямам нищо против да участват частично във властта. Това е демокрацията. И сега като се замисля по времето на тройната коалиция държавата беше много по-стабилна икономически, имаше растеж, намаляване на безработицата и увеличаване на доходите. Започна и да се строи тук там по нещо за пръв път от 1989 насам. Имаше и далавери, но за съжаление ги има във всяка власт до сега. А когато има нужда и от гласовете на трите партии много трудно ще се прекара лобистки закон и частен интерес. Но ако трябва да съм честен не вярвам атака и дпс да се съгласят да са в една коалиция под ръководството на бсп и очаквам нови избори. Освен ако не са ни приготвили някаква изненада като гръм от ясно небе.
mariuskirkov,да разиграем случая който визираш.Значи аз искам да манипулирам изборите.За целта съм напечатал 100 бюлетина.Почват изборите,хората гласуват и идва момента в който трябва да броим гласовете.Изброяваме ги,и съставяме протокол.После всеки член на комисията,застъпник и наблюдател получава ксерокскопие от протокола заверен с двата печата и подпис на комисията ,а оригинала заедно с бюлетините го взимам аз за да го отчета.По време на транспортирането правя шашмата и подменям бюлетините.И когато протокола бъде преброен и качен в интернет лъсва цялата измама защото оригинала не отговаря на копията дадени на застъпници,членове на комисии и наблюдатели.Край с измамата!Дано вече си схванал.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
bubka написа:galin56 написа:Ами така твърдят всички медии, прокуратура и съд. Аз не съм нито адвокат нито конституционен съдия, но това ми е достатъчно да приема че са незаконни, няма да ходя да питам марсианците, я.
Всъщност ти за себе си си прав, тъй като имаш доверие в прокуратурата и съда. Аз обаче изхождам от друга гледна точка. За да не пиша надълго и нашироко ето едно мнение, което почти напълно споделям:
Българската прокуратура като предизборен инструмент
Бе да ти кажа честно и аз много много им не вярвам. Особено след "приятелския" разговор на Бойко с Кокинов. Всички опасения на народа за корупция и прокурори и съд под влиянието на политици се доказа и на практика. Народа го подозираше това отдавна, сега просто го има вече и "черно на бяло".
GOLEADOR написа:mariuskirkov,да разиграем случая който визираш.Значи аз искам да манипулирам изборите.За целта съм напечатал 100 бюлетина.Почват изборите,хората гласуват и идва момента в който трябва да броим гласовете.Изброяваме ги,и съставяме протокол.После всеки член на комисията,застъпник и наблюдател получава ксерокскопие от протокола заверен с двата печата и подпис на комисията ,а оригинала заедно с бюлетините го взимам аз за да го отчета.По време на транспортирането правя шашмата и подменям бюлетините.И когато протокола бъде преброен и качен в интернет лъсва цялата измама защото оригинала не отговаря на копията дадени на застъпници,членове на комисии и наблюдатели.Край с измамата!Дано вече си схванал.
Извинявам се че се вметвам. Може и да си прав, но както някои го сравниха това е като да напечаташ допълнително пари извън заявката от БНБ. Иди докажи после че тези пари няма къде да ги похарчиш.
GOLEADOR написа:mariuskirkov,да разиграем случая който визираш.Значи аз искам да манипулирам изборите.За целта съм напечатал 100 бюлетина.Почват изборите,хората гласуват и идва момента в който трябва да броим гласовете.Изброяваме ги,и съставяме протокол.После всеки член на комисията,застъпник и наблюдател получава ксерокскопие от протокола заверен с двата печата и подпис на комисията ,а оригинала заедно с бюлетините го взимам аз за да го отчета.По време на транспортирането правя шашмата и подменям бюлетините.И когато протокола бъде преброен и качен в интернет лъсва цялата измама защото оригинала не отговаря на копията дадени на застъпници,членове на комисии и наблюдатели.Край с измамата!Дано вече си схванал.
Да не говорим и колко по-лесно е просто да купиш една група от хора.
galin56 написа:GOLEADOR написа:mariuskirkov,да разиграем случая който визираш.Значи аз искам да манипулирам изборите.За целта съм напечатал 100 бюлетина.Почват изборите,хората гласуват и идва момента в който трябва да броим гласовете.Изброяваме ги,и съставяме протокол.После всеки член на комисията,застъпник и наблюдател получава ксерокскопие от протокола заверен с двата печата и подпис на комисията ,а оригинала заедно с бюлетините го взимам аз за да го отчета.По време на транспортирането правя шашмата и подменям бюлетините.И когато протокола бъде преброен и качен в интернет лъсва цялата измама защото оригинала не отговаря на копията дадени на застъпници,членове на комисии и наблюдатели.Край с измамата!Дано вече си схванал.
Извинявам се че се вметвам. Може и да си прав, но както някои го сравниха това е като да напечаташ допълнително пари извън заявката от БНБ. Иди докажи после че тези пари няма къде да ги похарчиш.
Да не се окаже като румънската революция-понеже имаше стрелба,носеха трупове от моргата за да ги покажат по телевизията като жертви.А други си бинтоваха главите и ръцете все едно са ранени и така четяха възвания към народа и света от студията на телевизията.Сега Станишев ни спретна същия номер.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
Vict0ry написа:Ако изборите са честни БСП няма да събере повече от 15%.За тях гласуват само пенсионерите,циганите и хората с руски корени.Защо бат Серго не се оттегли от политиката?Нали маха старите муцуни?Ами да се маха и той,ама нали е опитал от властта и знае къде са парите и не иска да се маха.Всички са еднакви не го ли разбрахте?Всички искат за 2 месеца минималната заплата да е 1000 лева и пенсията да е 500 ама от къде тези пари бе хора?Вие вярвате ли изобщо на измислиците на политиците?Бойко много точно го каза:РАБОТА,РАБОТА и пак РАБОТА!Пък викат няма работа,напротив има работа ама ние сме свикнали нищо да не правим,да крадем,да взимаме пари,които не сме изработили.Е как да стане това?Земите пустеят ами защо като нямате работа не ходите да ги вземете под наем и да ги обработвате?Защо всички само се оплакват в тази държава,а никой не казва абе дайте да се напънем да работим здраво.Вие да сте чули хората в Япония да протестират?Няма и да видите,защото хората си работят здраво и знаят,че няма магическа пръчка и затова сега са една от най-големите икономики в света.С тоя референдум измислен,за малко да провалят държавата с тази централа.Дадоха се излишни пари за този референдум,а имаше много по-важни теми,които хората да гласуват.Това е истината няма да се оправим,който и да дойде на власт,защото ВИНАГИ ЩЕ ИМА НЕДОВОЛНИ.
Тия приказки ги говори на конгреса на герб,да работим казваш тия приказки ги чувах и от другарите преди 25-30 години работете балъци за 150-200 лева,нали заради това хората през 1989 протестираха и искаха да променят това да имаме достойно заплащане за труда ни а не да се подиграват със смешни заплати които едва си покриваш най необходимите нужди,и стига си плещил тъпотии с тия пустеещи земи, големи папагали чул отнякъде нещо и плямпа ли плямпа сигурно не си виждал мотика или лопата през живота си тръгнал на другите акъл да дава, на човек до гуша да му дойде да се разправя с такива форумни герои които са компетентни и разбиращи във всяка област.И като се оттегли Сергей ти ще получиш ли личен и духовен комфорт,аве кви са тия заучени фрази все едно ми говори някой комсомолец от Живково време, пак ей такива имаше все се месеха навсякъде че даже и стилистиката същата,чоплеха си носа по цял ден а после на събрания да работим другари,само че някои другари наистина бачкаха а други си клатеха краката и вземаха повече от тия с оцапаните ръце,сега е същата работа.
galin56 написа: И сега като се замисля по времето на тройната коалиция държавата беше много по-стабилна икономически, имаше растеж, намаляване на безработицата и увеличаване на доходите. Започна и да се строи тук там по нещо за пръв път от 1989 насам. Имаше и далавери, но за съжаление ги има във всяка власт до сега.
Така е, но трябва да се отчете фактът, че тогава нямаше все още световна икономическа криза и поради тази причина не е много уместно да се сравняват примерно управлението на ГЕРБ и тройната коалиция.
ТОВА е графика на външния дълг на България в периода 1999-2013 година. Периодът 2006-2009 дългът ни скача от 15 милиарда на 38 милиарда евро, като кривата започва да расте нагоре повече от година преди наченките на световната икономическа криза в САЩ. Към юли 2008 година годишните лихви по външния дълг на България са над 1,73 млрд евро. Така че ГЕРБ поема страната в доста тежко положение и забавените или почти никакви темпове на развитие на икономиката при ГЕРБ са били почти неизбежни на фона на такива икономически показатели. По-скоро е малко чудо, че не поехме по пътя на Гърция например и ГЕРБ и най-вече Дянков го разбираше много добре това и толкова оплюваната му финансова политика всъщност е успешна.
За да сме честни този външен дълг, който представлява сбор от държавен и частен дълг, се дължи на ефекта от балонизирането на световната икономика и политиката на централните банки и в по-малка степен на неточности в управлението на БСП.
Но нещо много важно-тъй като все още не сме икономически стабилни, дори само милиардите, които БСП смята да хвърли от държавната хазна за АЕЦ Белене са способни да ни вкарат в една устойчива рецесия, да не говорим, ако се върнат към познатата си политика да взимат ненужни заеми от различни финансови институции, чиито лихви дори и децата ни ще плащат.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]