За Сергей Станишев и оставката като израз на мъжество!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Re: За Сергей Станишев и оставката като израз на мъжество!

Мнениеот ФЕНОМЕН » 13 май 2013 23:13

galin56 написа:Аз не мога да разбера какво си чешете пръстите с тия бюлетини. Закон има ли - има? Нямат право да печатат и една бюлетина извън държавната поръчка и всички бюлетини е трябвало да се предадат до 8 май. Останалото няма какво да разсъждаваме - ама можело ли е да се фалшифицира, не можело ли е, цирк ли е, фототапет ли е решил да си прави тоя и т.н.Тия закони са да се спазват а не всеки да умува. Нарушили са закона, отговорника да си понесе последствията - дори затвор, прокуратурата си свърши перфектно работата до сега и точка. Браво.

По принцип е така! Надали във форума някой ще каже че не си прав! Но... ! Но как беше разкрито това, по какъв начин и кой спечели от цялата работа? Спечелиха тези , които излъгаха че нямат нищо общо с тази история! А целия цирк на ТВ7 в дена на размисъл и в изборния ден? Изключителна манипулация на общественото мнение! Това не е ли за прокуратурата?

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 13 май 2013 23:17

GOLEADOR написа:
galin56 написа:Аз не мога да разбера какво си чешете пръстите с тия бюлетини. Закон има ли - има? Нямат право да печатат и една бюлетина извън държавната поръчка и всички бюлетини е трябвало да се предадат до 8 май. Останалото няма какво да разсъждаваме - ама можело ли е да се фалшифицира, не можело ли е, цирк ли е, фототапет ли е решил да си прави тоя и т.н.Тия закони са да се спазват а не всеки да умува. Нарушили са закона, отговорника да си понесе последствията - дори затвор, прокуратурата си свърши перфектно работата до сега и точка. Браво.

Галине,не разбра ли,че ти спретнаха цирк с тези бюлетини?Това представление е сравнимо само с постановката от румънската коледа през 89-та.Иначе си прав за затвора.Който е сгрешил ,да си понесе наказанието,но не само за бюлетините,а и за цирка в деня за размисъл!

Абе какъв цирк бе човек. Прокуратурата и ДАНС нахлуха с автомати и камери и намериха реални, напечатани извън закона бюлетини. Да разкрият кой ги е поръчал ГЕРб ли, БСП ли(аз гласувах а тях ама ако са те много ми дреме - да влизат в панделата) и да го вкарат в затвора.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 13 май 2013 23:20

ФЕНОМЕН написа:

По принцип е така! Надали във форума някой ще каже че не си прав! Но... ! Но как беше разкрито това, по какъв начин и кой спечели от цялата работа? Спечелиха тези , които излъгаха че нямат нищо общо с тази история! А целия цирк на ТВ7 в дена на размисъл и в изборния ден? Изключителна манипулация на общественото мнение! Това не е ли за прокуратурата?

Ами разкриха го с нормална акция, нахлуха с автомати и камери и всичко беше заснето и документирано. А пък сега кой има полза и кой не няма никакво значение. Важното е да излезне наяве истината.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 13 май 2013 23:22

Станишев,мъжество,оставка... :lol: Чисто хипотетично си представете,че Станишев подаде оставка и после какво ? И какво ще работи този младеж,който няма един ден трудов стаж ? Та този човек,без да е работил един ден в живота си,дето има един лаф "изпотен вода не е пил",същия този хамстер стана премиер.Роден в СССР,с баща член на Политбюро на ЦК на БКП.Бил модерен,бил ляв...то че е ляв - ляв е,та чак обратен.Старите комунисти умишлено го изтъпаниха начело на Столетницата,за да могат да го контролират и да си въртят далаверите под прикритието на "тройната коалиция".А той е лесен за контролиране,като се има предвид сексуалната му ориентация.Сега май следва втора серия.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 13 май 2013 23:25

galin56 написа:Абе какъв цирк бе човек. Прокуратурата и ДАНС нахлуха с автомати и камери и намериха реални, напечатани извън закона бюлетини. Да разкрият кой ги е поръчал ГЕРб ли, БСП ли(аз гласувах а тях ама ако са те много ми дреме - да влизат в панделата) и да го вкарат в затвора.

То цялата кампания на БСП/ДПС си беше един цирк.
Те само не се сетиха да извадиха някоя флашка на възмутени граждани как видиш ли Цветанов е правил секс с бабички за да ги накара да гласуват за ГЕРБ.Борисов през това време ги яде за да намалее вота към БСП.Само някаква такава простотия не се сетиха да извадят.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 13 май 2013 23:30

galin56 написа:Абе какъв цирк бе човек. Прокуратурата и ДАНС нахлуха с автомати и камери и намериха реални, напечатани извън закона бюлетини. Да разкрият кой ги е поръчал ГЕРб ли, БСП ли(аз гласувах а тях ама ако са те много ми дреме - да влизат в панделата) и да го вкарат в затвора.

А кой ти каза, че тези бюлетини са извън закона- Бареков ли. :lol: БСП/ДПС си изиграха сценария блестящо-голямата част от простия български народ беше информиран, че някой искал да фалшифицира избори. БСП нарочно пуснаха този компромат часове преди изборите - за да няма време да се разпространи истината за въпросните бюлетини.
А "независимата" червена прокуратура нарочно не съобщи, че няма нищо нередно в съхранение на допълнителни бюлетини, а ще го обяви след изборите. Нарочно тогава излязоха единствено със съобщение, че просто са намерени някакви бюлетини, но производството продължавало и в последствие щяло да се съобщи трябва ли да са там. И в тези си съобщения е скоростна. А цял ден никаква реакция за масовото нарушване на изборния кодекс и свободното политическо говорене по медиите, както и откритото провеждане на политически демонстрации.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 13 май 2013 23:32

styopa написа:

То цялата кампания на БСП/ДПС си беше един цирк.
Те само не се сетиха да извадиха някоя флашка на възмутени граждани как видиш ли Цветанов е правил секс с бабички за да ги накара да гласуват за ГЕРБ.Борисов през това време ги яде за да намалее вота към БСП.Само някаква такава простотия не се сетиха да извадят.

Абе човек ти нормален ли си, кон с капаци ли си, това е поведение на нормална европейска опозиция, която има за цел да е коректив на властта. Щеше да е цирк ако бяха лъжи. А то се оказа че всичко е истина и е най-големия скандал в най-новата ни история. За тебе ако е нормално премиера ни и прокурора на София да заговорничат подмолно, да се пращат и вадят данъчни с едно обаждане по телефона(Мишо Бирата) да се назначават и уволняват хора с едно обаждане до шефа на митниците ит.н. и т.н. за мен не е нормално. И аз за това гласувах за опозицията. За мутра-мафиот-диктатор никога няма да си дам гласа. Това е против всичките ми вярвания в демокрацията и равенството.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 13 май 2013 23:35

bubka написа:

А кой ти каза, че тези бюлетини са извън закона- Бареков ли. :lol: БСП/ДПС си изиграха сценария блестящо-голямата част от простия български народ беше информиран, че някой искал да фалшифицира избори. БСП нарочно пуснаха този компромат часове преди изборите - за да няма време да се разпространи истината за въпросните бюлетини.
А "независимата" червена прокуратура нарочно не съобщи, че няма нищо нередно в съхранение на допълнителни бюлетини, а ще го обяви след изборите. Нарочно тогава излязоха единствено със съобщение, че просто са намерени някакви бюлетини, но производството продължавало и в последствие щяло да се съобщи трябва ли да са там. И в тези си съобщения е скоростна. А цял ден никаква реакция за масовото нарушване на изборния кодекс и свободното политическо говорене по медиите, както и откритото провеждане на политически демонстрации.

Ами така твърдят всички медии, прокуратура и съд. Аз не съм нито адвокат нито конституционен съдия, но това ми е достатъчно да приема че са незаконни, няма да ходя да питам марсианците, я.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 13 май 2013 23:38

galin56 написа:... И аз за това гласувах за опозицията. За мутра-мафиот-диктатор никога няма да си дам гласа. Това е против всичките ми вярвания в демокрацията и равенството.

За мутрата-добре, и аз съм съгласен. Как ти се вписва в представите за демокрация партия, която има свои хора в съдебната власт и я контролира за свои собствени предизборни цели(визирам прокуратурата).
И друго интересно-след като всеки, който гласува за БСП би трябвало да е наясно, че те ще се коалират с ДПС, а предполагам не обичаш никак ДПС-та как решаваш тази морална дилема в съзнанието си-хем гласуваш за "демокрация", хем лансираш една незаконна етническа партия към властта.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 май 2013 23:41

galin56,не аз съм накарал Станишев да лъже на пресконференцията!Сега да бъде така добър да отговори на тези въпроси които си спести с тази лъжа,а прокуратурата да го разпита и подведе под отговорност за цирка в деня за размисъл.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”