Ливърпул - КПР (19.05.13 г. ,, 18:00 ч . )
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
john barnes
Re: Ливърпул - КПР (19.05.13 г. ,, 18:00 ч . )
очаквам победа със 2-3 гола разлика.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- Karsa Orlong
- Контакти:
9lives написа:Едва ли ще бием с разлика. Според мен ще играем с голяма част от резервите.Все пак мача няма значение за нито един от двата отбора Според мен ще е нещо такова. Ако нещо се закучи поне ще имаме една добра скамейка.
Резерви: Джоунс, Коатес, Енрике, Хендърсън, Коутиньо, Стъридж, Даунинг
-------------------------------Рейна--------------------------------
Уиздъм-------Каръгър-----Шкъртел-----Робинсън/Фланегман
--------------------- Коуди -------- Лукас---------------------------
Сусо-----------------------Шелви---------------------------Асаиди
-----------------------------Борини--------------------------------
Не ми се вярва, според мен ще си играем с титулярите
-
suareshampion
Това ще е поредният мач ,в който играчите на Брендън Роджърс ще дадат заявка за чудеса през следващия сезон . Поредния мач ,след който "големите " отбори в челното класиране ..ще разберат ,че славният Ливърпул много скоро ще се завърне и ще треперят преди срещите си с нас.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Да изпратим подобаващо Карагър.Победа с 3-4:0 и един от головете да е на Кара ще е супер за завършек на сезона. 
-
john barnes
suareshampion написа:Това ще е поредният мач ,в който играчите на Брендън Роджърс ще дадат заявка за чудеса през следващия сезон . Поредния мач ,след който "големите " отбори в челното класиране ..ще разберат ,че славният Ливърпул много скоро ще се завърне и ще треперят преди срещите си с нас.
заявка за чудеса??? срещу изпаднал отбор,във мач без значение за класиране и точки...голям оптимист си,да сме живи и здрави по коледа пак ще си говорим на тема лебеда...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
suareshampion
john barnes написа:suareshampion написа:Това ще е поредният мач ,в който играчите на Брендън Роджърс ще дадат заявка за чудеса през следващия сезон . Поредния мач ,след който "големите " отбори в челното класиране ..ще разберат ,че славният Ливърпул много скоро ще се завърне и ще треперят преди срещите си с нас.
заявка за чудеса??? срещу изпаднал отбор,във мач без значение за класиране и точки...голям оптимист си,да сме живи и здрави по коледа пак ще си говорим на тема лебеда...
е срещу "големите" от челото да не играхме лошо ? добре че бяха съдиите ,некадърника на вратата и трагичната защита пред него за да не спечелим мачовете ...сега друга песен щеше да пееш
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- Karsa Orlong
- Контакти:
suareshampion написа:john barnes написа:suareshampion написа:Това ще е поредният мач ,в който играчите на Брендън Роджърс ще дадат заявка за чудеса през следващия сезон . Поредния мач ,след който "големите " отбори в челното класиране ..ще разберат ,че славният Ливърпул много скоро ще се завърне и ще треперят преди срещите си с нас.
е срещу "големите" от челото да не играхме лошо ? добре че бяха съдиите ,некадърника на вратата и трагичната защита пред него за да не спечелим мачовете ...сега друга песен щеше да пееш
Има нещо вярно. Ако не беше Холси в мача с мангалите и двете малоумни грешки в мачовете със Сити, щяхме да имаме още три победи над отбори от топ 6 през сезона. Даже четири, ако броим и отменения гол на Суарес срещу Евъртън. Но на нас все нещо не ни достига, миналата година бяха гредите, тази са съдиите и някакви грешки. Истината е, че трябва да заиграем по-добре и да започнем да мачкаме, ако водим с 2-3 гола едно ощетяване или глупост няма да ни провали мача
Последна промяна от Karsa Orlong на 14 май 2013 08:22, променено общо 1 път.
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Гол от дузпа на Карагър и победа с 2 гола разлика в прощалния му мач. 
Karsa Orlong написа:suareshampion написа:john barnes написа:suareshampion написа:Това ще е поредният мач ,в който играчите на Брендън Роджърс ще дадат заявка за чудеса през следващия сезон . Поредния мач ,след който "големите " отбори в челното класиране ..ще разберат ,че славният Ливърпул много скоро ще се завърне и ще треперят преди срещите си с нас.
Има нещо вярно. Ако не беше Холси в мача с мангалите и двете малоумни грешки в мачовете със Сити, щяхме да имаме още три победи над отбори от топ 6 през сезона. Даже четири, ако броим и отменения гол на Суарес срещу Евъртън. Но на нас все нещо не ни достига, миналата година бяха гредите, тази са съдиите и някакви грешки. Истината е, че трябва да заиграем по-добре и да започнем да мачкаме, ако водим с 2-3 гола едно ощетяване или глупост няма да ни провали мача
Най-точно казано,а иначе за мача-твърда победа с разлика
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра