Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 май 2013 19:38

TodorT написа:Жоре, и като не гласуваха каква промяна искат сега ?!? Сега гледам, че вече се предлагат пари да НЕ гласуваш !!! В Плевен давали по 30 лв на хората да НЕ ГЛАСУВАТ :shock: Така и по-лесно се контролирали хората :shock:

Отвратени са брат.
Отвратени са от тази непрекъсната пошлост.
Като вземем напредвид, че нито една партия на заяви искрено желание да се заеме с реална промяна на системата и статувкото, нещата си идват на място.

Към момента зейна една ниша ...
Ако се пръкне отнякъде сила, която да гарантира, че ще работи единствено и само за промяна на статувкото и системата, то тя ще събере над 70 % от гласовете, при избирателна активност от поне 70-80 %

Българите не са аполитични ... Просто на тези избори нямаше кандидати, които да представляват интересите и исканията на повечето българи.
На хората им писна да гласуват за "по-малкото зло". ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
ЦСКА***
Контакти:

Re: Вашето правителство ?

Мнениеот ЦСКА*** » 13 май 2013 19:42

Highlander написа:
ЦСКА*** написа:Хора, положението е много ЗЛЕ! Невероятно е колко много хора са тотално оглупели и са гласували за БКП, ДПС и Болен Сайдеров! Тези 3-те партии са най-лошото нещо за България! Няма бъдеще този парламент, тази държава и това общество! Най-доброто което може да се случи е взрив в парламента когато се съберат всички вътре! През управлението на ББ за първи път от 25 години в тази държава се градеше нещо, мутра или не, той е по-патриот от психично болният Волен и СерГей! ДПС е незаконна партия, рожба на БКП-ДС, затова винаги дават гъз на комунистите! Най-добре би било- Костов премиер+ ГЕРБ, но тотално оглупелият Българин не може да го разбере това! УСПЕХ

Я, ако обичаш кажи кое е това нещо, което за пръв път се градеше през последните 25 години в това управление, че нещо съм го пропуснал. И кажи също за три години и половина управление на ГЕРБ, твоят живот лично колко много се подобри. Изброй три неща, които промениха живота ти към добро за това управление?

Абе погледни малко в бъдещето бе човек! Градене на инфраструктура по време на криза- най-умното нещо правено някога по нашите земи!Щото най-лесно щеше да е тези пари да се дадат за пенсийки и да свършат бързо,бързо, но построеното ще остане! БСП+ДПС окрадоха милиарди покрай проекта БЕЛЕНЕ, ДПС-водното огледало....Няма алтернатива на ГЕРБ! Другите са по-големи боклуци!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 13 май 2013 19:51

Твоят идол е построил точно толкова км. магистрали и пътища,колкото и при Костов,Царот,и Триглавата,само че тогава нямаше рязане на лентички на всеки километър :lol: по ТВ-то.А парите за пътища се дават целево от ЕС,така че ако иска да лапка от тях ще строи,макар и некачествено и доста скъпо. ;)

Потребителски аватар
Biris Norte
Контакти:

Мнениеот Biris Norte » 13 май 2013 19:54

Без име написа:
Много ли искаш Местанчо да е министър? Много ти е присърце, турчин!

Много ли беше доволен от Вежди :mrgreen:
Христо Смирненски -"Има два свята единия капиталистическия е излишен ".

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 май 2013 20:03

stn написа:
dunavfc написа:Всичко е в ръцете на АТАКА ;) БСП + ДПС по всяка вероятност няма да имат 120,може да се стигне до някаква драма и да имат 118,119,което ще е изключително :mrgreen: Ако в ГЕРБ искат да запазят принципите и възгледите си,дори и с цената на това да са опозиция,не трябва да допускат коалиция с никого,дори с АТАКА,защото това автоматично ги превръща в малоумни популисти като тях.Ако случайно и АТАКА не се хванат на номерата на БСП и ДПС,очакват ни нови избори.

Искам само да припомня на симпатизантите на АТАКА една реплика на Волен вчера,която мина абсолютно безмълвно,а мен лично ме шокира...
" Ако дойде белгийски инвеститор в България и не е готов да дава такива заплати на българите,каквито дава на белгийците,то ние ще го отпратим и ще чакаме друг " Някой осъзнава ли,колко малоумно е едно такова изказване от човек с претенции да управлява ? Като му кажеш на белгиеца това,ще си го премести от левия на десния крачол и ще отиде да инвестира в съседните Сърбия или Румъния.Само човек,който е скаран с финансите и икономика,може да заяви подобна чудовищна глупост.Е то затова,винаги съм повтарял,че най-лошото нещо за България е управление на хора като Волен Сидеров.

Заради такива като теб чуждестранните инвеститори се гавярт с българските работници като им дават по 3-4 пъти по-малки възнаграждения, отколкото в останалата част от ЕС.

Искам да ме управлява президент, който да поема цялата отговорност и да може да се търси отговорност от него.

Ти колко получаваш от твоите шефове ? А да попитам,ако аз работя за българска фирма,която ми плаща 400 лв. а чуждестранна 550,какво да предпочета ?

Потребителски аватар
Biris Norte
Контакти:

Мнениеот Biris Norte » 13 май 2013 20:04

Правителство програмно БСП-ДПС-АТАКА +извън парламентарните партии с най-добрите специалисти това трябва да е новото правителство и затвор за Ц.Ц.и Б.Б !
Христо Смирненски -"Има два свята единия капиталистическия е излишен ".

Потребителски аватар
ЦСКА***
Контакти:

Мнениеот ЦСКА*** » 13 май 2013 20:06

гражданин от село написа:Твоят идол е построил точно толкова км. магистрали и пътища,колкото и при Костов,Царот,и Триглавата,само че тогава нямаше рязане на лентички на всеки километър :lol: по ТВ-то.А парите за пътища се дават целево от ЕС,така че ако иска да лапка от тях ще строи,макар и некачествено и доста скъпо. ;)

При тройната мафия нищо не се е градило защото спряха парите заради батко и братко.....БЕЛЕНЕ- Източени 3 млрд. лева по-големи престъпници от тях няма! ЗАщо казвате на черното- бяло!?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Мнениеот dunavfc » 13 май 2013 20:08

Да не гласуваш е най-голямото малоумие и няма никакво оправдание ;) Нашите прадеди са се борили и умирали за това ни ПРАВО,правото да си избираме сами,властта ако обаче вие предпочитате да живеете в свят на съмненията и конспирациите и не вярвате,че властта се дава от народа,каузата за вас е изгубена...
Всички младежи,които предпочитаха да ходят по кафенца и по курви/курвари в неделният ден,вместо да минат за 10 мин. и да упражнят правото си на глас,нямат никакво право да се оплакват и през следващите 4 год. !

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 май 2013 20:13

Gateca написа:Един мой приятел гласува за ГЕРБ. Аз го попитах, нима харесва Бойко Борисов и неговата политика. Той ми каза, че не го харесва, нито него, нито политиката му, но го подкрепя, за да не спечелят БСП и ДПС. Е, драги, това е причината заради, която гласуваха около 80 % от избирателите на ГЕРБ. Останалите им гласове са от партийни функционери и обвързани от обръчите им с фирми хора. Аз не мога да направя подобен избор. Аз не мога да кажа кой е най-антипатичният и нагъл човек - Бойко Борисов, Ахмед Доган, Р. Овч. Румен Петков, Цветан Цветанов... - те всички са като две капки вода. Какво дясно е Бойко - член на БКП, предпочита да го махнат от служба, но да си остане член, част от подземният свят в групировката СИК, безочлив, нагъл и т.н. С какво е различен той от горепосочените? Аз мога да определя с една дума всичките - БОКЛУЦИ. Нека един човек ми каже, че Бойко не е боклук и ще му повярвам, ако го вярва и самият той, в което се съмнявам. Кажете - не е ли боклук като останалите? Греша ли?

С хора,които имат подобно на теб размишляване,едва ли има смисъл да ти се обяснява,каквото ще...Оставам с впечатление,че много хора,не познават страната си и народа си,което не е никак хубаво ;) Бойко Борисов има толкова привърженици ( не,не тия зависимите ),колкото няма НИТО един политик в България !
Само Иван Костов,може по някакъв минимален начин да се доближи до любовта на хората,както ГЕНЕРАЛА ! Всичко друго са манипулации,измислици и злоба ;)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 май 2013 20:14

alexveselinov написа:Този ли ще ви спасява от комунистите :lol: :lol: :lol:
Изображение

Симпатизант на Волен Сидеров,черни другите за комунисти :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Върни се в “Архив”