Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Re: Вашето правителство ?

Мнениеот KategorieC » 13 май 2013 19:12

Cayman написа:Атака + БСП

Нямат кворум! Забрави!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 13 май 2013 19:13

Cayman написа:Атака + БСП

[wrapimg=]http://www.myfacewhen.net/uploads/4286-kill-yourself.jpg[/wrapimg]
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 13 май 2013 19:18

Един мой приятел гласува за ГЕРБ. Аз го попитах, нима харесва Бойко Борисов и неговата политика. Той ми каза, че не го харесва, нито него, нито политиката му, но го подкрепя, за да не спечелят БСП и ДПС. Е, драги, това е причината заради, която гласуваха около 80 % от избирателите на ГЕРБ. Останалите им гласове са от партийни функционери и обвързани от обръчите им с фирми хора. Аз не мога да направя подобен избор. Аз не мога да кажа кой е най-антипатичният и нагъл човек - Бойко Борисов, Ахмед Доган, Р. Овч. Румен Петков, Цветан Цветанов... - те всички са като две капки вода. Какво дясно е Бойко - член на БКП, предпочита да го махнат от служба, но да си остане член, част от подземният свят в групировката СИК, безочлив, нагъл и т.н. С какво е различен той от горепосочените? Аз мога да определя с една дума всичките - БОКЛУЦИ. Нека един човек ми каже, че Бойко не е боклук и ще му повярвам, ако го вярва и самият той, в което се съмнявам. Кажете - не е ли боклук като останалите? Греша ли?
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

THE G.A.M.E

Re: Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 май 2013 19:22

svence написа:Като има нови избори пак си стойте вкъщи и не гласувайте!

Човек, над 50 % от имащите право на глас не гласуваха на тези избори.
По-добре помисли, защо не гласуваха, вместо да ги обвиняваш ... ;)

Има си мнооого сериозна причина.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 13 май 2013 19:23

Нещата отиват към нови избори. Коалиция на ГЕРБ или Атака с ДПС означава политическо самоубийство за съответната партия.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 13 май 2013 19:24

ЦСКА*** написа:Хора, положението е много ЗЛЕ! Невероятно е колко много хора са тотално оглупели и са гласували за БКП, ДПС и Болен Сайдеров! Тези 3-те партии са най-лошото нещо за България! Няма бъдеще този парламент, тази държава и това общество! Най-доброто което може да се случи е взрив в парламента когато се съберат всички вътре! През управлението на ББ за първи път от 25 години в тази държава се градеше нещо, мутра или не, той е по-патриот от психично болният Волен и СерГей! ДПС е незаконна партия, рожба на БКП-ДС, затова винаги дават гъз на комунистите! Най-добре би било- Костов премиер+ ГЕРБ, но тотално оглупелият Българин не може да го разбере това! УСПЕХ

Я, ако обичаш кажи кое е това нещо, което за пръв път се градеше през последните 25 години в това управление, че нещо съм го пропуснал. И кажи също за три години и половина управление на ГЕРБ, твоят живот лично колко много се подобри. Изброй три неща, които промениха живота ти към добро за това управление?

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 13 май 2013 19:27

Жоре, и като не гласуваха каква промяна искат сега ?!? Сега гледам, че вече се предлагат пари да НЕ гласуваш !!! В Плевен давали по 30 лв на хората да НЕ ГЛАСУВАТ :shock: Така и по-лесно се контролирали хората :shock:

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 13 май 2013 19:30

Този ли ще ви спасява от комунистите :lol: :lol: :lol:
Изображение
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 13 май 2013 19:33

THE G.A.M.E написа:
svence написа:Като има нови избори пак си стойте вкъщи и не гласувайте!

Човек, над 50 % от имащите право на глас не гласуваха на тези избори.
По-добре помисли, защо не гласуваха, вместо да ги обвиняваш ... ;)

Има си мнооого сериозна причина.

Все пак имаше 45 партии и коалиции, като имаше и партия на протестиращите. Ако тези 50 % бяха гласували сега за парламента можеше да се борят поне 10-12 партии и тогава всичко ставаше коренно различно. А сега влизат 4, а други 5, 6 или 7 които не влизат и няма да вършат никаква работа ще взимат държавни субсидии от нас. Аз не мога да си представя причина да не се гласува при такъв избор от партии. Някой имаше изгода да не се гласува, направи така, че това да се случи и накрая спечели от това. Въпросът е защо хората се хванаха на всичко това и не разбраха как ги манипулират.
Последна промяна от svence на 13 май 2013 19:58, променено общо 1 път.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 13 май 2013 19:37

alexveselinov написа:Този ли ще ви спасява от комунистите :lol: :lol: :lol:
Изображение

Ааа,не е сам и Цецо е с него и той ще спасява! :lol:

Върни се в “Архив”