doktora25 написа:Без име написа:doktora25 написа:Иска ми се БСП+ДПС+Атака, защото в програмата на Атака има много неща, които ми харесват. Но също така ми се иска и БСП+ДПС да направят 121 депутати, за да бъде правителството стабилно и да няма нови избори скоро, защото политическата нестабилност според мен е по-лошият вариант. Мисля че към момента при 99% преброени бюлетини положението е 120 на 120, поне според сайта на Дарик.
Много ли искаш Местанчо да е министър? Много ти е присърце, турчин!
Не ми е присърце, едва на някой от пишещите тук му се иска, но със сигурност е по-малкото зло от ГЕРБ.
Бекъма написа:Нови избори на които да се гласува масово за десни партии с реален шанс да влязат в парламента.Без Хиподили слави Биневци ,Йоло Деневци ,и компания.
Ти хубаво го викаш това, но я кажи поне 1 такава партия? Не че аз бих те послушал, но силна дясна партия със сигурност трябва да има.
Пак си в грешка - ПО-МАЛКОТО ЗЛО НЕ СА ДПС!!!
Напротив ДПС са най-голямото зло, а оттук и БСП, защото винаги са вързани за тях.
Ако имаше нормална лява партия нямаше 23 години да се чудим какво да правим на всички избори.
23 години решаваме една и съща дилема, дали да върнем бившите комунисти на власт...
Хората са готови да направят всичко само и само децата и внуците на бившите комунисти да не са ПАК НА ВЛАСТ.
Какво толкова не е ясно в тая държава - кои са БСП, и за какво се борят - това ли?
Докато не се появи нормална лява партия в България все ще сме на това трагично положение и все надолу, ще вървим.
Все ще търсим десен или не толкова десен, който да е против тях и все ще се лутаме, а те ще ни заливат с руски интереси, ДС мероприятия и друга помия.
Ако не го разбираш - жалко!