Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Вашето правителство ?

Мнениеот BadBoy » 13 май 2013 18:45

Ква стана сега?!Каквото сами си избраха Българите и поробител не може да им го причини.
Какво се получи след изборите на 12.05.13г. --- Ще ни управляват откровен милиционер комунист , ... гей с отворени към Москва бузки, турчин и фашист.
На печелившите -- честито!
На "матриала" -- изкупувайте вазелина.
Сещам се за думите на бившия руски премиер Виктор Черномирдин: Понякога човек си мисли , че всичко върви по масло.После се оказва , че това масло, е вазелина в д...то му.
Изображение
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 13 май 2013 18:45

Бекъма написа:Нови избори на които да се гласува масово за десни партии с реален шанс да влязат в парламента.Без Хиподили слави Биневци ,Йоло Деневци ,и компания.

Ех, братко, и ти ли?
Ще има да плачем за времето, когато ДЕСНИТЕ ПАРТИИ БЯХА СИЛНИ!
Само десните партии генерират стабилност, другото е плява!
Пак опряхме на максимата на Маргарет Тачър, която е и в подписа на автора на темата.
ИМА ДВА ПЪТЯ - ЕДИНИЯ Е ДЕСЕН, А ДРУГИЯТ Е ГРЕШЕН!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 13 май 2013 18:46

Без име написа:
doktora25 написа:Иска ми се БСП+ДПС+Атака, защото в програмата на Атака има много неща, които ми харесват. Но също така ми се иска и БСП+ДПС да направят 121 депутати, за да бъде правителството стабилно и да няма нови избори скоро, защото политическата нестабилност според мен е по-лошият вариант. Мисля че към момента при 99% преброени бюлетини положението е 120 на 120, поне според сайта на Дарик.

Много ли искаш Местанчо да е министър? Много ти е присърце, турчин!

Не ми е присърце, едва на някой от пишещите тук му се иска, но със сигурност е по-малкото зло от ГЕРБ.
Бекъма написа:Нови избори на които да се гласува масово за десни партии с реален шанс да влязат в парламента.Без Хиподили слави Биневци ,Йоло Деневци ,и компания.

Ти хубаво го викаш това, но я кажи поне 1 такава партия? Не че аз бих те послушал, но силна дясна партия със сигурност трябва да има.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

killone
Контакти:

Мнениеот killone » 13 май 2013 18:46

Моето правителство ли ? вече няма значение. След тези резултати, ясно си личи че в България е добре да не с е прави нищо или да се спират и тези които искат да свършат нещо. Винагин да започваме от начало. Всички са забравили какво трябва да вършат и говорят само за собственото си его. Така и без това си е хубаво... да се живее от субсидии, рушвети и т.н. Без да има справедливост....наказуемост, нали има избори :)

Аз заминавам, успех.

Да се има предвид: Не разбирайте, че нямам работа или че не съм доволен от социалния си статус. Работил съм и за българи и за чужденци и за себе си и винаги съм си вършил работата съвестно и стриктно.
С моята заплата в момента от данъци храня 4-ма пенсионери ( гласували за БСП, възрастова граница 60+), помагам на родителите си ( гласували за СДС, оценили истината преди демокрацията ) и се грижа за семейството си ( гласували за ГЕРБ ) . С раждаемостта която имаме сега ПРОМЕНИ няма да станат в рамките на моя живот.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 13 май 2013 18:52

doktora25 написа:
Без име написа:
doktora25 написа:Иска ми се БСП+ДПС+Атака, защото в програмата на Атака има много неща, които ми харесват. Но също така ми се иска и БСП+ДПС да направят 121 депутати, за да бъде правителството стабилно и да няма нови избори скоро, защото политическата нестабилност според мен е по-лошият вариант. Мисля че към момента при 99% преброени бюлетини положението е 120 на 120, поне според сайта на Дарик.

Много ли искаш Местанчо да е министър? Много ти е присърце, турчин!

Не ми е присърце, едва на някой от пишещите тук му се иска, но със сигурност е по-малкото зло от ГЕРБ.

Ти хубаво го викаш това, но я кажи поне 1 такава партия? Не че аз бих те послушал, но силна дясна партия със сигурност трябва да има.

Пак си в грешка - ПО-МАЛКОТО ЗЛО НЕ СА ДПС!!!
Напротив ДПС са най-голямото зло, а оттук и БСП, защото винаги са вързани за тях.
Ако имаше нормална лява партия нямаше 23 години да се чудим какво да правим на всички избори.
23 години решаваме една и съща дилема, дали да върнем бившите комунисти на власт...
Хората са готови да направят всичко само и само децата и внуците на бившите комунисти да не са ПАК НА ВЛАСТ.
Какво толкова не е ясно в тая държава - кои са БСП, и за какво се борят - това ли?
Докато не се появи нормална лява партия в България все ще сме на това трагично положение и все надолу, ще вървим.
Все ще търсим десен или не толкова десен, който да е против тях и все ще се лутаме, а те ще ни заливат с руски интереси, ДС мероприятия и друга помия.
Ако не го разбираш - жалко!

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 13 май 2013 18:54

ivaka написа:

Ех, братко, и ти ли?
Ще има да плачем за времето, когато ДЕСНИТЕ ПАРТИИ БЯХА СИЛНИ!
Само десните партии генерират стабилност, другото е плява!
Пак опряхме на максимата на Маргарет Тачър, която е и в подписа на автора на темата.
ИМА ДВА ПЪТЯ - ЕДИНИЯ Е ДЕСЕН, А ДРУГИЯТ Е ГРЕШЕН!

За съжаление дясното е силно фрагментирано умишлено ,а лявото консолидирано,Лявото и турците нямат резерви докато дясното има огромни но няма разум.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 13 май 2013 18:58

Атака + Атака

Немога да си обясня как ГЕРБ имат 30,4%. Всеки който питам казва, че е гласувал или за Атака, БСП или някоя друга по-малка партия.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
ЦСКА***
Контакти:

Мнениеот ЦСКА*** » 13 май 2013 19:07

Хора, положението е много ЗЛЕ! Невероятно е колко много хора са тотално оглупели и са гласували за БКП, ДПС и Болен Сайдеров! Тези 3-те партии са най-лошото нещо за България! Няма бъдеще този парламент, тази държава и това общество! Най-доброто което може да се случи е взрив в парламента когато се съберат всички вътре! През управлението на ББ за първи път от 25 години в тази държава се градеше нещо, мутра или не, той е по-патриот от психично болният Волен и СерГей! ДПС е незаконна партия, рожба на БКП-ДС, затова винаги дават гъз на комунистите! Най-добре би било- Костов премиер+ ГЕРБ, но тотално оглупелият Българин не може да го разбере това! УСПЕХ

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 13 май 2013 19:08

Червени_шампиони написа:Атака + Атака

Немога да си обясня как ГЕРБ имат 30,4%. Всеки който питам казва, че е гласувал или за Атака, БСП или някоя друга по-малка партия.

Не питаш в "правилния" квартал или населено място. ;)

Cayman
Контакти:

Мнениеот Cayman » 13 май 2013 19:10

Атака + БСП

Върни се в “Архив”