Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Вашето правителство ?

Мнениеот Кировец » 13 май 2013 17:10

dunavfc написа:Ще се опитам да ти го обясня по най-елементарният начин,въпреки,че май не си струва...
За да дойде да инвестира чужда компания тук в България,тя трябва да има някакъв интерес,нещо което в собствената си държава няма !
Когато дойде компанията Х и ти и кажеш,че ако не дава заплатите като в собствената си страна,няма да я допуснеш,това означава,че ти автоматично я пренасочваш към друга подобна на твоята страна.Като изгониш Карфур примерно от България,те просто ще отидат в Сърбия и оставяш 200 човека без работа и губиш данъци от това,губят и всички производители,които са имали търговски отношения с компанията.
Заплатите в България не могат да станат като европейските,толкова лесно,колкото си мислят всички.Волен Сидеров не може да направи заплата 1000 лв. или по скоро на практика може,но тогава хляба ще стане 6 лв. а бензинът 20 лв/л. Ако ги няма чуждите инвеститори в България,нашата страна ще фалира до 1 год. и ще бъдем със стандарта на страните от Африка и то най-бедните...

Казах ти какъв е интереса и водещия мотив - съвестни бели роби и ниски заплати+данъци - от това по-добра изгода НЯМА! А обикновено в България идват "инвеститори", които правят милиони годишна печалба и спокойно могат да дават 400-500еврака заплата на работниците си, но това не се случва! Изключение е Лидл, който е шампион по щедрост от всички хранителни измекяри.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Мнениеот GOLEADOR » 13 май 2013 17:12

grasiani написа:
dunavfc написа:
patron написа:И служебното правителство и печатницата нямат нищо общо с ГЕРБ нали :lol: :lol: :lol:

В България има само две компании,които имат капацитета и възможността да се справят с напечатването на бюлетините.Едната компания се държи от представител на ГЕРБ,другата на БСП ;) Това не означава,че двете компании,работят за своите партии,всеки е свободен да си съставя,каквито си иска изводи,но е хубаво те да бъдат представени с някакви факти.

E прокуратурата нали предостави факти,те герб с нищо нямат общо нито с подслушвания,даже и с управлението ще излезе че нямат нищо общо ,може да се окаже че през последните 4 години не са управлявали те а някой друг, чисти са като сълза,те за нищо не са виновни те не са от тая планета.

Грасиани,дай да видим какво ще каже прокуратурата.Важното е истината да излезне на яве и да няма политически чадър над виновните.Който е виновен да си носи наказанието.И Мая да не мълчи като мишка,а да излезе пред народа и да говори.А не нейният лидер да лъже пред медиите,че БСП няма нищо общо с този сигнал!
Последна промяна от GOLEADOR на 13 май 2013 17:14, променено общо 1 път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 13 май 2013 17:12

В парламента влязоха 4 банди, които са отрочета на терористичната организация БКП - ГЕРБ,БСП,ДПС и Атака! Сега комунистическите престъпници от ГЕРБ,БСП,ДПС и Атака се карат по между си кой колко повече да открадне!Пък вие сега тука ми спорите кои комуняги да се коалират поимежду си!Боже колко прост народ , който не желае да се освободи от комунистическото робство в което е България вече 68 години!България ще тръгне напред само ако се постигне радикална и безкомпромисна декомунизация и лустрация!Ето за това не ми се обиждайте , като ви казвам, че и за тор не ставате! Гледайте им тъпите сутрешни блокове,предавания за готвене , пеене и всякакви други комунистически глупости и не ми се оплаквайте после , че сте живеели зле!Ами ще живеете, като 68 години ви управляват комуняги,убийци и терористи и в цяла България се мъдрят паметници на терористи и убийци загрозяващи нашето отечество с петолъчки сърпове и чукове!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 май 2013 17:12

svence написа:И пак на мен ми е странно защо ще се печатат 350 000 бюлетини за фалшифициране на вота, след като и на най-простия му е ясно, че 100 % избирателна активност няма да има никъде, следователно във всички избирателни секции ще остават неизползвани бюлетини с които е много по-лесно да се злоупотреби, ако се подкупи цяла избирателна секция. Все пак с приключването на изборния ден остават 3 500 000 неизползвани бюлетини!

Братле,това е една от най-долните манипулации,които се сещам поне в близките 10 год. ! Всичко,около този случай е напълно нелогично и невероятно !!! Ще спестя технологичната страна на нещата,печатите и т.н. Искам да знам,кой е този малоумник,който прави такава свръх невероятна и непосилна манипулации и ще държи 350 хил. бюлетини в такова помещение ? Ако наистина имаше идея да се манипулира вота,тия бюлетини,щяха отдавна да са разпределени из цялата страна,а не до последният ден да седят в някаква компания.
Изчисляваха,че 100 души са необходими, за да се попълнят 350 000 бюлетини с кръстче и печат, като са нужни 29 часа !!! Искам да видя,кое е това божество,което може да изпълни тази грандиозна измама,незабелязано от комисари,наблюдатели и всякакви други членове на комисиите,където преобладаващото мнозинство е от партии извън ГЕРБ.

Но все пак комунистите,постигнаха своето ;) Лични мои приятели в деня на размисъл,решиха да отклонят гласа си към ГЕРБ,защото те играели нечестно ;)

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 13 май 2013 17:15

hajitsu написа:Нови избори, за да могат ГЕРБ да управляват еднолично. Сега ще трябва да се молят на болния Сидеров за коалиция, която така или иначе няма да стане. Нови избори, в които ГЕРБ печелят с 45+%.

ТОВА НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ !!!!! ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО КУПЕНИ ГЛАСОВЕ СА ТОВА ????

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 13 май 2013 17:17

Нагли,нагли,до безкрайност...Едните се скриха,другите са убедени,че те са "победителите",третите за пореден път са там благодарение на твърдия си електорат и най-вече на гласовете от чужбина,Разград,Кърджали,Търговище.Та с какво право тези,които са избрали да прекарат живота си далеч от родината(не ги упреквам),могат да избират управляващите,които ще ръководят държавата и НАС,не тях.Но и ние не сме народ,а мърша...Не може Серго да има по-малко от милион подкрепа,и да говори как щял да ни управлява.Но така е,когато повечето стоите вкъщи и си мислите,че нищо не може да направите.Защото сте едни П**КИ,свикнали да се оплакват,а когато могат да направят нещо,макар и малко,се скриват като мишки.Защото при 90 % избирателна активност турците и комунягите нямаше и да помиришат властта.Не ме разбирайте погрешно,нямам предвид да гласувате за ГЕРБ,има толкова други партии.Което пък ме навежда и на друг въпрос.Защо,аджеба,са нужни толкова различни групи.Та заради това разединение почти 1/4 от народа ще остане непредставен.Не че не си го и заслужаваме.С годините нивото на интелигентност на хората в БГ като цяло спада,а малкото разумни хора гледат да стоят далеч от "мръсното"-политиката.
П.С.Откога пък в Столипиново станаха такива комунисти!? Те две думи на кръст не могат да кажат,но за 2 кебапчета душата си продават.Трябва да има поне изисквания за завършено средно образование,за да може да гласуваш.
П.С.2.А най се дразня на тъпанарите,които твърдят,че в последните 4 години са обеднели драстично,че доходите им спаднали,работа нямало и само ГЕРБ има вина.А преди това цвете за мирисане ли бяхме?Пенсиите да не би да бяха по-високи,заплатите,да не би да живяхте по-добре?Не,но сте твърде късопаметни...
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 13 май 2013 17:18

DmG написа:
hajitsu написа:Нови избори, за да могат ГЕРБ да управляват еднолично. Сега ще трябва да се молят на болния Сидеров за коалиция, която така или иначе няма да стане. Нови избори, в които ГЕРБ печелят с 45+%.

ТОВА НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ !!!!! ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО КУПЕНИ ГЛАСОВЕ СА ТОВА ????

ГЕРБ не купуват гласове! Това е една долна манипулация. И да, 45% са съвсем реални - като ги домързи турците да дойдат с автобусите да гласуват и 10-те процента на ДПС отиват в ГЕРБ. Като сложиш и тези, които ще се откажат от партиите анонимници, стават и повече от 45.
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 13 май 2013 17:18

mertezaker написа:
т parvanoff на 13 Май 2013 16:39

patron написа:И служебното правителство и печатницата нямат нищо общо с ГЕРБ нали :lol: :lol: :lol:

Да, и ескимосите също имат нещо общо с ГЕРБ... :lol:

В началото ми идваха малко дразнещи мненията на parvanoff, но в един момент започнах да се забавлявам :lol: толкова усилия полага, за да защити ГЕРБ, че чак е похвално! Тези усилия трябва да бъдат адмирирани, определено аз не бих се застъпил така яростно за нещо, в което съм сигурен и че той не вярва толкова убедително, колкото пише. Пък и хора, които не искат да чуят и да видят другото мнение, аз лично ги отбягвам. За мен това е Култ към една личност, а това е характерно за едни други...Сега чакам отговор, в който да ми се каже колко съм бил мързелив, комунист или в прекалено крехка възраст, как българите само плюем и т.н. а да и факти ще трябва да представя против ГЕРБ:lol: Монетата винаги има две страни, ако ГЕРБ са направили едно хубаво нещо за България, то две са били против държавните интереси. Това си е лично мое мнение, може пък колегата да се окаже прав и ГЕРБ и Бойко Борисов да направят нещо положително...

Не си забелязал две неща, а и ти си позволяваш да даваш мнение за човек, който не познаваш. Аз не защитавам само ГЕРБ. Тук съм писал и в защита на Лазаров, и в защита на Батков, въпреки че не са ми най-симпатичните хора. Но, тук има едно "но" и ти очевидно си на същото мнение като повечето хора тук. Не е справедливо, не е коректно, не е постъпка на честен и достоен човек да говори лоши неща за някого с цел да го злепостави, без тези неща да са истина! И ако ти стоеше зад този принцип нямаше да ме обсъждаш мен тук, а думите, за които говорим и за които водим дискусия! Защото потребителите на този форум, нито ги интересува аз какъв съм, нито ти какъв си и т.н. И когато нямаш уважение към потребителите на този форум, значи нямаш уважение и към другите хора на улицата. Да не говорим, доколко е вежливо да казваш на някого, че те забавлява, след като той нищо не е казал за теб! Това са факти баце-няма значение какво ще кажа аз, какво би казал някой друг. Аз нямам желание да се боря с теб или нещо от сорта, защото си ми безразличен, както и повечето хора, с които водя дискусия тук, но все пак подхождам с уважение към всички, та дори и когато започнат да ме обиждат като кифладжии не им влизам в тона... А да обвиняваш някого и да го обиждаш, защото има позиция и още повече, когато тази позиция е да не се говорят лъжи против хора, особено против такива, които не могат да се защитят, това вече казва много неща за тези хора, които го правят...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 13 май 2013 17:18

dunavfc написа:
svence написа:И пак на мен ми е странно защо ще се печатат 350 000 бюлетини за фалшифициране на вота, след като и на най-простия му е ясно, че 100 % избирателна активност няма да има никъде, следователно във всички избирателни секции ще остават неизползвани бюлетини с които е много по-лесно да се злоупотреби, ако се подкупи цяла избирателна секция. Все пак с приключването на изборния ден остават 3 500 000 неизползвани бюлетини!

Братле,това е една от най-долните манипулации,които се сещам поне в близките 10 год. ! Всичко,около този случай е напълно нелогично и невероятно !!! Ще спестя технологичната страна на нещата,печатите и т.н. Искам да знам,кой е този малоумник,който прави такава свръх невероятна и непосилна манипулации и ще държи 350 хил. бюлетини в такова помещение ? Ако наистина имаше идея да се манипулира вота,тия бюлетини,щяха отдавна да са разпределени из цялата страна,а не до последният ден да седят в някаква компания.
Изчисляваха,че 100 души са необходими, за да се попълнят 350 000 бюлетини с кръстче и печат, като са нужни 29 часа !!! Искам да видя,кое е това божество,което може да изпълни тази грандиозна измама,незабелязано от комисари,наблюдатели и всякакви други членове на комисиите,където преобладаващото мнозинство е от партии извън ГЕРБ.

Но все пак комунистите,постигнаха своето ;) Лични мои приятели в деня на размисъл,решиха да отклонят гласа си към ГЕРБ,защото те играели нечестно ;)

И виж след като казаха, че технологично е невъзможно да се направи това с тези 350 000 бюлетини, веднага почнаха с "ама откъде да сме сигурни, че няма още толкова разпространени". Попитаха ги как е възможно да бъде подменен вота с тези бюлетини, след като в комисиите има представители на всички партии + наблюдатели и т.н. и отговора им "ми има си начини". Ми кажи ги тия начини след като ги знаеш и най-важното е откъде ги знаеш!
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 май 2013 17:19

grasiani написа:
dunavfc написа:

В България има само две компании,които имат капацитета и възможността да се справят с напечатването на бюлетините.Едната компания се държи от представител на ГЕРБ,другата на БСП ;) Това не означава,че двете компании,работят за своите партии,всеки е свободен да си съставя,каквито си иска изводи,но е хубаво те да бъдат представени с някакви факти.

E прокуратурата нали предостави факти,те герб с нищо нямат общо нито с подслушвания,даже и с управлението ще излезе че нямат нищо общо ,може да се окаже че през последните 4 години не са управлявали те а някой друг, чисти са като сълза,те за нищо не са виновни те не са от тая планета.

Не смесвай случаите ;) За подслушваният,едва ли някой има съмнения,че са достоверни,друг е въпроса,че за едни съдържанието е скандално,а за други не е нищо впечатляващо. Относно бюлетините,прокуратурата не е излязла със становище,че има опит на ГЕРБ за манипулации на изборите,това е много важно да се отчете !!!
Прокуратурата просто е направила,това което е длъжна да направи,след като получи сигнал.Никъде не се споменава съобщение от прокуратурата,че има замесени от ГЕРБ в този случай !

Но курвата Бареков,така извъртя нещата ( още повече в деня на размисъл ),че хората останаха с впечатление,че наистина това е работа на ГЕРБ. Дори в централната емисия,новинарите от БТВ се разграничиха от подобни информации и казаха,че действията на Бареков не са коректни и професионални.А СЕМ даже май му глобиха глупавата телевизия,но бели кахъри,целта е постигната.

ГЕРБ имат много минуси в своето управление,винаги съм се старал да бъда обективен и честен и когато е имало са получавали критика от мен.Аз обаче няма да престана да ги защитавам,докато върху тях се лее толкова огромна несправедливост.Доживях БСП да се възмущава от купуване на гласове и да се прави на ударена,а по лошото е,че самите хора,забравиха...

Върни се в “Архив”