Фулъм - Ливърпул (12.05.13 г. ,, 17:00 ч . )

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Фулъм - Ливърпул (12.05.13 г. ,, 17:00 ч . )

Мнениеот styopa » 13 май 2013 13:44

Avrameca написа:ако Шелви не се представи на ниво срещу КПР има голяма вероятност да го продадем.

Едва ли.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 13 май 2013 13:50

Genius. написа:
Genius. написа:1:3

8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

Абе пич ,така като те чета ..си готов ливърпулец . :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 13 май 2013 15:35

Виждам ,че на неверниците трудно може да им се затворят устите . :)
Роджърс е много умен мениджър . Най вече това ме прави спокоен за бъдещето. Изключителен тактик ,психолог и селекционер. Много е в час със съвремения футбол. Просто потенциала на отбора ,който му оставиха предните мениджъри ..не му позволи да направи нещо повече, още през първия!си сезон,начело на Ливърпул.
Аз не виждам кой ще ни спре с магьосници , като Суарес,Стъридж и Коутиньо ? Вкарват като луди и подават голови пасове като луди .
Тоя малкия Коутиньо има ебати дрибъла ,погледа и паса .Ударът също е добър .И физическата издържливост си подобри ..и то много бързо ...вече си изкарва цял мач без проблеми . Отнема топки ,тръгва смело през центъра ,поглежда и подава перфектно или сам завършва с удар. Това нахлуване на скорост ,обърква противниковата защита и ги кара да правят грешки в позиционирането си .Точно такъв играч исках аз .Кога ще го направи това хваления от всички вас дърводелец Хендерсън ? Никога в тоя живот . :)
Стъридж може да е централен нападател ,но спокойно може да играе и на халфа и на крилото .Mного халфове биха му завидели . Има нужната техника ,погледа ,паса ,бързината и самочуствието.Само какъв пас даде с петичка на Борини ? Уникален . Единственото ,което повтарям още след първия му мач е ,че много изтърва . Това е защото подхожда прекалено самоуверено към головия момент ,просто подценява ситуацията и това му оказва лоша шега. Мисли си ,че ще я вкара на 1000 % . Трябва да винаги да гледа вратаря с периферното зрение и да е по концентриран и хладнокръвен пред гола. Да насочва топката с нужната сила и точност и другия сезон без проблеми ще мине 20 гола.

Роджърс само трябва да оправи защитата и вратаря !!! Искам нова защита !
Не трябва да вярва сляпо в Рейна .Тоя некадърник при центрирания ..незнае къде се намира ! Не може да разчете действията си . Трудно му е да прецени кога да излезе и да се намеси и кога не . Повечето случаи остава под рамката на вратата и получава голове. Има неразбирателство със защитнците пред него ! Освен това понякога много опасно разиграва топката по земя и ни кара да треперим . Да не говорим за глупостите ,които прави ,пример мача с Ман Сити. Да не говорим и за слабата му реакция от далечно разстояние . От близо реагира по добре ,но отдалече е допускал не малко смешни голове .
Лукас закъснява с биенето . Не е същия .Издиша сериозно след контузията .
Борини се включи добре. При удара си в гредата изигра перфектно ситуацията и само късмета не му помогна да вкара страхотен гол. Иска повече игрова практика ,както и доверие от мениджъра и ще се получат нещата .Същото важи и за Шелви.
Незнам какво става с Асаиди ? Може и да са влезли в конфликт с Роджърс на някоя тренировка за да не го пуска дори и 20тина минутки накрая .Особено вчера Даунинг беше за смяна още на полувремето и Роджърс спокойно можеше да пусне Асаиди ,поне след като поведохме с 1-2 в 62 мин...но не го пусна. Ако има нещо ,то ще се разбере през лятото със сигурност.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

make76
Контакти:

Мнениеот make76 » 13 май 2013 16:00

suareshampion написа:Виждам ,че на неверниците трудно може да им се затворят устите . :)
Роджърс е много умен мениджър . Най вече това ме прави спокоен за бъдещето. Изключителен тактик ,психолог и селекционер. Много е в час със съвремения футбол. Просто потенциала на отбора ,който му оставиха предните мениджъри ..не му позволи да направи нещо повече, още през първия!си сезон,начело на Ливърпул.
Аз не виждам кой ще ни спре с магьосници , като Суарес,Стъридж и Коутиньо ? Вкарват като луди и подават голови пасове като луди .
Тоя малкия Коутиньо има ебати дрибъла ,погледа и паса .Ударът също е добър .И физическата издържливост си подобри ..и то много бързо ...вече си изкарва цял мач без проблеми . Отнема топки ,тръгва смело през центъра ,поглежда и подава перфектно или сам завършва с удар. Това нахлуване на скорост ,обърква противниковата защита и ги кара да правят грешки в позиционирането си .Точно такъв играч исках аз .Кога ще го направи това хваления от всички вас дърводелец Хендерсън ? Никога в тоя живот . :)
Стъридж може да е централен нападател ,но спокойно може да играе и на халфа и на крилото .Mного халфове биха му завидели . Има нужната техника ,погледа ,паса ,бързината и самочуствието.Само какъв пас даде с петичка на Борини ? Уникален . Единственото ,което повтарям още след първия му мач е ,че много изтърва . Това е защото подхожда прекалено самоуверено към головия момент ,просто подценява ситуацията и това му оказва лоша шега. Мисли си ,че ще я вкара на 1000 % . Трябва да винаги да гледа вратаря с периферното зрение и да е по концентриран и хладнокръвен пред гола. Да насочва топката с нужната сила и точност и другия сезон без проблеми ще мине 20 гола.

Не трябва да вярва сляпо в Рейна .Тоя некадърник при центрирания ..незнае къде се намира ! Не може да разчете действията си . Трудно му е да прецени кога да излезе и да се намеси и кога не . Повечето случаи остава под рамката на вратата и получава голове. Има неразбирателство със защитнците пред него ! Освен това понякога много опасно разиграва топката по земя и ни кара да треперим . Да не говорим за глупостите ,които прави ,пример мача с Ман Сити. Да не говорим и за слабата му реакция от далечно разстояние . От близо реагира по добре ,но отдалече е допускал не малко смешни голове .
Борини се включи добре. При удара си в гредата изигра перфектно ситуацията и само късмета не му помогна да вкара страхотен гол. Иска повече игрова практика ,както и доверие от мениджъра и ще се получат нещата .Същото важи и за Шелви.
Незнам какво става с Асаиди ? Може и да са влезли в конфликт с Роджърс на някоя тренировка за да не го пуска дори и 20тина минутки накрая .Особено вчера Даунинг беше за смяна още на полувремето и Роджърс спокойно можеше да пусне Асаиди ,поне след като поведохме с 1-2 в 62 мин...но не го пусна. Ако има нещо ,то ще се разбере през лятото със сигурност.

Много точен коментар все едно си ми чел мислите моля се и се кръстя с 2те ръце да продаде Рейна и да вземе 1-2ма защитника и задължително дефанзивен халф например Диаме, и догодина сме задължително в 3ката а с малко повече късмет и 1ви

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 13 май 2013 16:18

make76 написа:
suareshampion написа:Виждам ,че на неверниците трудно може да им се затворят устите . :)

Много точен коментар все едно си ми чел мислите моля се и се кръстя с 2те ръце да продаде Рейна и да вземе 1-2ма защитника и задължително дефанзивен халф например Диаме, и догодина сме задължително в 3ката а с малко повече късмет и 1ви

+1

Спрод мен може да се получи нещо уникално при една такава схема. Ако лятото разкараме Рейна(10 милиона), Даунинг(6 милиона), Керъл (15 милиона), Асаиди(3.5 милиона), Пачеко(2.5 милиона), Уилсън(2), Коатес(4.5), Нгоо(1.5), Шелви(5) та дори ако се наложи Борини(9) +35 милиона паунда от собствениците можем да направим една стабилна селекция. Аз до тук получавам 97 милиона паунда. С толкова пари може да се направи не отбор за ШЛ а отбор борещ се за титлата.

Дори и така пак не изглеждаме никак слаби

------------------Вратар----------------------

Защитник ---- Агер -----Шкъртел------Енрике

-----------Диаме---------Лукас---------------

Суарез-----------Джерард-------Коутиньо

-------------------Стъридж------------------
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 13 май 2013 17:04

[b]+1

Спрод мен може да се получи нещо уникално при една такава схема. Ако лятото разкараме Рейна(10 милиона), Даунинг(6 милиона), Керъл (15 милиона), Асаиди(3.5 милиона), Пачеко(2.5 милиона), Уилсън(2), Коатес(4.5), Нгоо(1.5), Шелви(5) та дори ако се наложи Борини(9) +35 милиона паунда от собствениците можем да направим една стабилна селекция. Аз до тук получавам 97 милиона паунда. С толкова пари може да се направи не отбор за ШЛ а отбор борещ се за титлата.

абе ти добре си ги наредил,ама чакай да видим сега един по един-1.рейна-може някой да даде 10 млн. 2.стю-6млн.става 3.коня-15млн.трудно,по скоро 10-12.4.асаиди-3.5млн.съм съгласен.5.пачеко-2.5млн.кой луд ще даде толкова?6.уилсън става свободен агент лятото,там ще вземем 0 лева.7.коатес 4.5млн.може.8.нгоо също.9.шелви-за него стоук дават 7млн.10.борини-фиорентина може да ги излъжем.обаче това си е цял отбор,после трябва да вземем поне 7-8 нови хора,а не ми се вярва да се случи подобно нещо...според мен ще махне коатес,пачеко,шелви,нгоо,коня,карагър и уилсън са ясни и асаиди също е пътник.иска ми се и ялов стю,но той май ще остане...ще вземе може би двама защитници,единия от които да може да играе и на левия бек,ще вземе крило,може би бен арфа или някой подобен,дано вземе и един дефанзивен халф,плеймейкър и нападател.5-6 човека максимум ги виждам за летния джам.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 13 май 2013 17:14

Джонката си го каза правилно. Повече от 5-6 човека няма да вземем. Просто с тези ограничени средства от собствениците няма да можем да направим стабилна селекция и после пак ще се чудят защо не сме в ШЛ...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 13 май 2013 17:28

Тук вече опира до широчина в състава. Имайте предвид, че повечето от изброените така или иначе не попадаха в сметките (само Рейна, Кара и Даунинг и до някаква степен Шелви и Борини, но много по-малко). Също така може да се включи и продажбата на Спиъринг, който бе избран за играч на сезона в Болтън и имаше слухове, че се дават 5 млн. паунда. Ако има доза истина и всъщност Керъл отиде в Уест Хем за 17 млн. пуанда, то нещата могат да станат още по-интересни, иначе не очаквам някой да даде толкова много пари. Според мен пък за Шелви би било по-добре да изкара година под наем в Премиършип и да натрупа опит и игрова практика. Определено има нужда от нещо подобно.

В крайна сметка ако се привлечат 5 играчи на мястото на изброените ще е един вид надграждане и ще има широчина. Естествено обаче има много въпросителни, например какво ще се случи със Шкъртъл? Ще се раздели ли наистина Роджърс с Рейна и налагания от него Даунинг? Ще се вземе ли някой за конкуренция на Енрике?

Всеки от нас си казва отново, лятото ще е интересно, другата година нещата ще потръгнат. Дано този път наистина стане така, но докато не затвори трансферния прозорец, единствено ще си повтаряме фразите и ще чакаме трансфери, а все още е много рано за това.

Потребителски аватар
petar123
Контакти:

Мнениеот petar123 » 13 май 2013 17:49

Аз по-скоро ги виждам нещата на принципа на замяната - продава се някой, купува се човек на същия пост. Ако продадем Рейна за 10 милиона, бихме могли да вземем за тия пари приличен вратар. Ако продадем Шкъртел или Коатес, или и двамата - с парите се взима качествен централен. За Коатес също могат да се вземат добри пари - той не е никак лош играч, има физика, заставане, техника - просто е по-бавен и не е за стила, който налага Роджърс. За Керъл и Шелви заедно биха могли да се вземат 20-ина милиона, Сток дават 7 за Джонджо, и още 12-13 милиона за Керъл. Мен лично Шелви ме кефи, но напоследък започна да тъпче на едно място, може и чисто психологически да е проблемът при него заради това че не играе редовно. Керъл да се шитне е добре, но само ако се вземе нещо по-добро. За мен той може да е полезен срещу по-дърводелските отбори, защото не може да му се отрече, че освен спънат е и биткаджия. Но ако се взима нападател, аз лично искам да е някой класен. Един Солдадо от закъсалата Валенсия би могъл да излезе към 20 милиона, а на мен лично ми се струва, че неговият тип игра може да ни пасне - комбинативен е, което е добре предвид че и Суарес и Стъридж са лакомии, а е и ефикасен - не изтърва много положения. За мен тия 20 милиона, които шефовете гласят да са от тях, трябва да се дадат за много класен дефанзивен халф. Диаме е отличен вариант, но доколкото знам има някакви проблеми със сърцето, така че не е зле да се мисли повечко в тази насока. А накрая току виж станал и най-важния трансфер - една бърза смяна с Леверкузен - Брендън Роджърс за Сами Хупия :)

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 13 май 2013 19:22

9lives написа:

Дори и така пак не изглеждаме никак слаби

------------------Вратар----------------------

Защитник ---- Агер -----Шкъртел------Енрике

-----------Диаме---------Лукас---------------

Суарез-----------Джерард-------Коутиньо

-------------------Стъридж------------------[/b]

Само искам да спомена, че със стари курви нов бардак не се прави. Времето на Шкъртел и Лукас на Анфийлд изтече. Лукас е толкова бавен, толкова рисковано разиграва пред вратата с Рейна и защитниците, че не е истина направо...ужас! Той е на светлинни години от добрата си форма и тегли отбора назад. Шкъртел е средностатистически играч с един силен сезон за Ливърпул (миналия). За 13 милиона ще го нося на гръб където ми кажат. Агер и той нещо взе да ме нерви тоя сезон. На Енрике може да му се гласува доверие и за догодина и да се вземе човек, който да се конкурира с него за поста. СПЕШНО се нуждаем от заместник на Джерард, без него трудно държим центъра в сегашната си формация с глупендера Лукас и Данчо педала. Само Коутиньо, който е пред тях, внася спокойствие, защото когато топката е в краката му, тя е на сигурно място :)

Върни се в “Ливърпул”