727150 написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fqmg0wePA28[/youtube]
Един от най-страхотните мачове на които съм бил...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
727150 написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fqmg0wePA28[/youtube]
JackPackage написа:Дано Херо се съгласи лятото...
Levski4Ever написа:
![]()
![]()
Levski4Ever написа:
![]()
![]()
crazyforest74 написа:Това са истински патриоти които след основната си работа отиваха на полето, или във заводите, за да не се срине икономиката на България !!
Foreigner написа:crazyforest74 написа:Това са истински патриоти които след основната си работа отиваха на полето, или във заводите, за да не се срине икономиката на България !!
Кви патриоти бе, брачед? Всички бяха ПРИНУЖДАВАНИ.
zlobul написа:santiliana написа:zlobul написа:При всичките критики към Илиан , бих казал и нещо доста положително за него . Отборът е доста добре физически подготвен , за разлика от един "кокал" например , при който не минаваше мач без някой да се контузи . Не може да се отчете и факта , че играем от доста време в цикъл сряда-събота и не съм чул някой да се оплаква , което е и доста впечатляващо с оглед на това което редовно излизаше от гонзовата уста , а именно "Футболистите са уморени щото играем на Н -на брой фронта " , "Имахме тежък мач преди три дена и затова загубихме" ....и така нататък
мисля, че тук голяма роля играе и д-р Мишо Илиев, както и кондиционера![]()
Илиан повече наблягаше на тактическите занимания, но относно физическата подготовка, заслугата не е само негова...
спор няма . "Синчец" спомена , че опонентите ни няма как да не отчетат факта , че най-вероятно сме физически по-добре от тях и предполагам ще вземат мерки ...я с некое сиропче , я нещо друго затова не е зле да поискаме допинг контрол , особено за мача с разград.
ПП: Не съм запознат с процедурите , може да има задължителни проби след всеки кръг , но ако не е така то ние сме задължени да поискаме такива .
Потребители, разглеждащи този форум: ElCochino, futbolqga, Highlander, Ioan912, Plamen_i00, tamkuan, TristaNNN и 24 госта