Трансферни спекулации - Лято 2025

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Трансферни спекулации - Манчестър Юнайтед

Мнениеот smoothc » 13 май 2013 15:06

Аз съм "за" Фелайни в Манчестър Юнайтед!
1.Ще внесе сигурност и предимство на отбора при статични положения.
2.Притежава изключителна мощ,която ще е от изключително значение за стабилността на отбора.
3.Щом вече 4-5 години е едно от основните звена и ключов играч за Евертън,правете си сами сметка колко качествен е този футболист ;)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 май 2013 15:14

Така като се замисля,би било добра идея,ако се погледне към КПР,Рединг и Уигън,за нещо свежо,а и ще ни излезе изгодно :)

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 13 май 2013 15:16

smoothc написа:Така като се замисля,би било добра идея,ако се погледне към КПР,Рединг и Уигън,за нещо свежо,а и ще ни излезе изгодно :)

Викаш да се напълниме с леваци. И после 4ката ще е постижение. Попринцип съм съгласен с теб,но тука грешиш. Юнайтед трябва да пазарува само от най-доброто.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 13 май 2013 15:18

Kristianc написа:
smoothc написа:Така като се замисля,би било добра идея,ако се погледне към КПР,Рединг и Уигън,за нещо свежо,а и ще ни излезе изгодно :)

Викаш да се напълниме с леваци. И после 4ката ще е постижение. Попринцип съм съгласен с теб,но тука грешиш. Юнайтед трябва да пазарува само от най-доброто.

Подкрепям. Там няма интересни.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 13 май 2013 15:21

Сега пък пращат Рууни в Реал за 40 млн. евра :? Айде да се запрат малко тия... Бекъм, Нистелрой, Роналдо, а и сега Рууни.. да вземат те да си произведат звезди :evil:

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 13 май 2013 15:22

Kristianc написа:

Юнайтед никога не е купувал най-доброто.Юнайтед създава най-доброто ;)Лично аз искам Анди Ваймън и Фабиан Делф от Вила пък нека са леваци :)
Изображение

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 13 май 2013 15:23

MuFc1878 написа:Сега пък пращат Рууни в Реал за 40 млн. евра :?

Само ако праят бартер с Роналдо ( де да ме слушаше някой..;д) . Писна ми всички ни звезди да ходят в Реал.

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 13 май 2013 15:24

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
Kristianc написа:

Юнайтед никога не е купувал най-доброто.Юнайтед създава най-доброто ;)Лично аз искам Анди Ваймън и Фабиан Делф от Вила пък нека са леваци :)

Е, даде но аз не искам любимият ми отбор да става фабрика за играчи. Правиш и продаваш.

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 13 май 2013 15:27

Да,и да взимаме Погребняк за деветка,Перси на скамейката........ :lol: :mrgreen:
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 13 май 2013 15:27

Рууни го виждам в Реал или ПСЖ.

Не бих се изненадал, ако вземем Левандовски.

За Кавани или Фалкао - може само да мечтаем, не вярвам да дадем толкова пари, колкото искат Наполи и Атлетико Мадрид.

Бейл би бил страхотен траснфер, но Леви не продава евтино, друг е въпросът, че според мен Бейл си заслужава парите. Тепърва ще се развива и ще става все по-добър.

Бейнс ще е добре да го вземем, защото Евра няма конкуренция.

Зависи и с кои играчи Мойс ще иска да се раздели. Нани според мен е пътник. За Андерсон и Валенсия няма да плача, ако си тръгнат. Интересно трансферно лято ще е.

Върни се в “Манчестър Ю”