FM 13 С КРАК!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: FM 13 С КРАК!!
Ох, дано само да не крашва и всичко да и е наред.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
ееееехххх, малко повече сийд ,ако имаше ...
Нещо немога да си направа Езика че ми На Жабарски ? Като го оправа от Жабарски на Англииски неще да се запамети и пак става на Италянски.
- we are the champions
- Контакти:
ФИФАТА е истината .... тия мениджъри са пълни балами 

Трьгнах да стартирам играта от иконата и от крака и неще да трьгне ?А преди сьм е играл
- Middlesbrough
- Контакти:
we are the champions написа:ФИФАТА е истината .... тия мениджъри са пълни балами
ти си якоо балъма :Д

Офтопик:
На мене ми работи FM . Даже вече направих един мач!
Янис Зику написа:http://zamunda.se/details.php?id=358368&hit=1
Футбол Мениджър 2013 с крак! Честито!
Хора кажете сега тоя торент дето е даден върви ли играта. Аз защото правя всичко както е описано но когато се опитам да стартирам играта ми излиза тази грешка: A serious error was encountered and the application will close. An error file hass been generated in: C: Documents and Settings\ Administrator\ My documents\ Sports Interactive\ Football Manager 2013\ crash dumps\ v0.0.0.0(2013.05.13.14.08.59).dmp Ако може някои да ми обясни за какво се показва тази грешка? И какво мога да направя за да оправя грешката ида стартирам играта.
milen86 написа:Как стоят нещата с българското първенство? Играчите всички ли са си по отборите или трябва да чакаме БГ пач?
Има си всичко

we are the champions написа:ФИФАТА е истината .... тия мениджъри са пълни балами
Факт!

Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City!
Върни се в “Игри и забавления”