Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Мнениеот Eminem » 13 май 2013 13:47

parvanoff написа:
Нещата не се случват толкова лесно. Той не е казал като царя ще ви оправя за 400 дни, а каза, че ще води борба с престъпността и го прави. Хванаха схеми за източване на ддс-та, повдигнаха обвинения срещу политици, а това не става без никакви доказателства! Напиши акции на МВР в гугъл и сам виж колко много неща са направили. А ти очакваш ли да дойде някой като месия и да оправи всичко в държавата за 4 години? На това ли се надяваш?

Води борба, ама само срещу неудобните. Неговите хора си правят каквото си искат и това е факт.
Имаше и едни ПР акции на МВР. "Я ела тука легни, сега ще те снимаме. Я, премести тази маса".
Последна промяна от Eminem на 13 май 2013 13:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 13 май 2013 13:47

Няма смисъл да се спори с хора на герб те винаги са прави и на тях все някой друг им е виновен като на безценния им вожд,толкова се оплитат в лъжите и измамите че вече сами си вярват,затова че лъжат и мамят това за тях е естествено поведение толкова са си повярвали,това се казва патологичен случай.И не знам някои лидери на герб преди да ходят в прокуратурата на разпит дали да не минават през кабинети по психология или през психодиспансери да изкарат няколко сеанса и тогава разпитите може и да имат резултат.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 май 2013 13:47

parvanoff написа:Все ми е тая какво можеш да ми покажеш. Аз мога да ти покажа много кадри, в които искаха оставка. А ти казваш, че никой не му е искал. Да те цитирам ли? С какво оставката щеше да помогне в борбата с монополите и мислиш ли, че сега тези, които взеха властта ще се преборят с монополите? И не съм твърдял никъде, че тези думи, които е казал са нещо правилно, но нито са нещо грандиозно, нито пък с нещо могат лично да ти променят живота към добро! Много по-важен бе смисълът на тези думи, но може би не си го разбрал...

Хах,на мен пък ми е още повече през оная рабта ти какво и как си тълкуваш нещата,ама хайде покажи ми 8-) Защо си мислиш,че щом ти казваш нещо,значи е факт,а другите лапат мухи ;) Само празни приказки от дървени философи нито ми се слушат,нито ми се четат. Очаквам доказателственият материал и кадрите 8-) Иначе си слаб агитатор.Ако се занимаваш с политика,откажи се докато е време.С начина ти на разсъждение и агитация,печелиш само противници,вместо симпатизанти на поддържаната от теб партия ГЕРБ 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 13 май 2013 13:49

Ей затова не ходя да се занимавам с гласуване- печели една партия, а други ще съставят кабинет. :mrgreen:

Не ви ли се струва тъпо? :lol:

Вчера си направих труда да гледам пресконференциите до 3 часа сабален и ми направи впечатление, че само Волен Сидеров говори право куме в очи- това, това и това трябва да се направи. Другите ще го карат на диалози и монолози. :lol:
Последна промяна от dreben23 на 13 май 2013 13:50, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 13 май 2013 13:50

parvanoff написа:Не помня всичко в програмата им. Запомнил съм важните за мен лично неща. Затова търсех много, за да намеря програмата им от преди 4 години, но не успях. Но и никой тук не е успял да я намери, а виждаш, че се плюе...

Ами аз моите спомени са за след края на мандата да има заплати близки до европейските.Нещо от този сорт беше формулирано.Борисов няколко месеца след като дойде на власт и обяви,че държавата е в много по-лошо финансово състояние и няма как да стане това. ;)
Мисълта ми е пак да се повторя... не е толкова до ГЕРБ,а е до всички.Със сигурност има и в момента хора.. който вярват БСП/ДСП.. като почнат и ей така за година две и няма да има безработица едва ли не.Местан ще се бори срещу обръчите от фирми.Станишев ще мори монополите с пакет от мерки.Да не продължавам...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 май 2013 13:52

Вижте по дяволите за какви неща си подават оставката в чужбина и вижте тук за какви неща не си я подават.
Най-малкото което е, ако Бойко беше правил тези изказвания в друга държава, сега щеше да е едно дребно политиче, от което нищо не зависи. Тук пак го направихме Министър-председател.
Последна промяна от Eminem на 13 май 2013 13:54, променено общо 1 път.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 13 май 2013 13:52

dreben23 написа:Ей затова не ходя да се занимавам с гласуване- печели една партия, а други ще съставят кабинет. :mrgreen:

Не ви ли се струва тъпо? :lol:

Вчера си направих труда да гледам пресконференциите до 3 часа сабален и ми направи впечатление, че само Волен Сидеров говори право куме в очи- това, това и това трябва да се направи. Другите ще го карат на диалози и монолози. :lol:

Е то тройната коалиция си беше с мандатоносител ДПС... т.е. третата партия.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 13 май 2013 13:57

Eminem написа:Вижте по дяволите за какви неща си подават оставката в чужбина и вижте тук за какви неща не си я подават.
Най-малкото което е, ако Бойко беше правил тези изказвания в чужбина, сега щеше да е едно дребно политиче, от което нищо не зависи. Тук пак го направихме Министър-председател.

Е то в този ред на мисли... изобщо ще останат ли политици?
А и не си подават толкова лесно.Един Берлускони има далеч повече глупости зад гърба си.Както виждаш италианците още си го обичат.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 13 май 2013 14:03

veni__85 написа:
Eminem написа:Бихте ли ми казали какво обеща Бойко преди да спечели за пръв път и какво изпълни от обещаното ?

Аз бих , и затова гласувах за него преди 4 години и останах , разочарован. Бях сигурен , че няма да ни "оправи" , гласувах единствено защото обеща всички предишни да си получат наказанието и , ако трябва да влезнат в затвора. Единственото което направи е да събори барбекюто на Доган. Онзи ден викаше на репортери от ТВ7 , да идат при Доган да го попитат за обръча му от фирми , аз бих попитал Борисов защо за 4 години той не попита прокуратурата за обръча от фирми на Доган?

Защото по конституция за добро или лошо имаме разделяне и независимост(на хартия) на законодателна, съдебна и изпълнителна власт и когато ББ почне да се меси в съдебната власт от всякакви институции, ЕС-та и разни други боклуци ще почнат да пискат.След тези избори стана ясно, че съдебната власт е изцяло в ръцете на червените, така че сега като съставят правителство ще си правят измамите съвсем безнаказано. Да ви е честито!
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 13 май 2013 14:11

CTAHKO написа:
parvanoff написа:Все ми е тая какво можеш да ми покажеш. Аз мога да ти покажа много кадри, в които искаха оставка. А ти казваш, че никой не му е искал. Да те цитирам ли? С какво оставката щеше да помогне в борбата с монополите и мислиш ли, че сега тези, които взеха властта ще се преборят с монополите? И не съм твърдял никъде, че тези думи, които е казал са нещо правилно, но нито са нещо грандиозно, нито пък с нещо могат лично да ти променят живота към добро! Много по-важен бе смисълът на тези думи, но може би не си го разбрал...

Хах,на мен пък ми е още повече през оная рабта ти какво и как си тълкуваш нещата,ама хайде покажи ми 8-) Защо си мислиш,че щом ти казваш нещо,значи е факт,а другите лапат мухи ;) Само празни приказки от дървени философи нито ми се слушат,нито ми се четат. Очаквам доказателственият материал и кадрите 8-) Иначе си слаб агитатор.Ако се занимаваш с политика,откажи се докато е време.С начина ти на разсъждение и агитация,печелиш само противници,вместо симпатизанти на поддържаната от теб партия ГЕРБ 8-)

http://vbox7.com/play:a3d1501a78
vbox7.com/play:8cf29dfab6
Ето ти 2 в бързината. Вторият е от Враца.
Сега ще се извиниш ли?
От повече от 12 години си имам работа и не смятам да я сменям. Но може би ти нямаш и ако целта ти е при тези да започнеш някъде в администрацията продължавай с недоказуемите си плюнки по ГЕРБ. Аз ти казах кое е факт, а ти май не разбра, а?
vbox7.com/play:a609cf0023
Гледай от 2 минути нататък, за да видиш какво казва Борисов. А къде са твоите факти пак питам?
П.П. Начинът ти на изразяване няма да коментирам. Въпрос на култура...
Последна промяна от parvanoff на 13 май 2013 14:13, променено общо 2 пъти.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Върни се в “Архив”