Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Мнениеот CTAHKO » 13 май 2013 13:34

GOLEADOR написа:CTAHKO,не казваш цялата истина!Защо?Нима нямаше 7 искания към Борисов от протестиращите?Нима той не отговори на тях и след тези негови отговори протестиращите не му ги приеха и поискаха оставката му която я получиха на следващият ден!

Не ме разбирай погрешно.Нито съм противник,нито съм зашитник на ГЕРБ.На всеки е ясно,че каквито и да са исканията на протестиращите,няма как да ги изпълни за период от 2-3 месеца(колкото време имаше до изборите).Въпросът ми е къде бяха и какво правеха цели 4 години :?: Нима не знаеха и не виждаха какво се случва ли :?: Нима не водеха такава политика ли :?: Нима умишлено не доведоха народа до просешка тояга ли :?: Къде им беше волята тогава ? Или като си подадоха оставката и изведнъж се сетиха,че ИМАТ ВОЛЯ :?: Небрежността също е престъпление 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 май 2013 13:36

veni__85 написа:
Eminem написа:Бихте ли ми казали какво обеща Бойко преди да спечели за пръв път и какво изпълни от обещаното ?

Аз бих , и затова гласувах за него преди 4 години и останах , разочарован. Бях сигурен , че няма да ни "оправи" , гласувах единствено защото обеща всички предишни да си получат наказанието и , ако трябва да влезнат в затвора. Единственото което направи е да събори барбекюто на Доган. Онзи ден викаше на репортери от ТВ7 , да идат при Доган да го попитат за обръча му от фирми , аз бих попитал Борисов защо за 4 години той не попита прокуратурата за обръча от фирми на Доган?

Принципно Борисов не може да казва или да нарежда на прокуратурата каквото и да било.
Между другото, имам познат съдия, от когото знам, че всъщност именно магистратите са най-голямата мафия в България. На практика са държава в държавата, ама буквално. Останалите уж големи мафиоти им козируват и изпълняват каквото им се каже. Точно за това нямаме знакови фигури в затвора, а не защото не работи системата. Тя си работи, но избирателно и предимно срещу дребните риби.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 май 2013 13:36

parvanoff написа:
Eminem написа:Бихте ли ми казали какво обеща Бойко преди да спечели за пръв път и какво изпълни от обещаното ?

Обеща промяна на изборния закон, финансова стабилност, по-голямо усвояване на европейските средства и прозрачност, водене на борба с престъпността, не обеща вдигане на доходите и дори каза, че поне в първата година няма да се вдигат заплати и пенсии! И смятам, че стриктно се придържаха към програмата си...

Успя ли в борбата с престъпността ? Нещо за ревизии ? А не каза ли, че предишните ще си получат заслуженото ? Явно то се е изразявало в пари.
veni__85 написа:Аз бих , и затова гласувах за него преди 4 години и останах , разочарован. Бях сигурен , че няма да ни "оправи" , гласувах единствено защото обеща всички предишни да си получат наказанието и , ако трябва да влезнат в затвора. Единственото което направи е да събори барбекюто на Доган. Онзи ден викаше на репортери от ТВ7 , да идат при Доган да го попитат за обръча му от фирми , аз бих попитал Борисов защо за 4 години той не попита прокуратурата за обръча от фирми на Доган?

Хубав въпрос ще му зададеш, ама ме съмнява да ти отговори на въпроса.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 май 2013 13:38

CTAHKO написа:
GOLEADOR написа:
Eminem написа:
Theos написа:ГЕРБ са виновни, че тройната коалиция продаде на безценица всички заводи и предприятия или ги фалира, ГЕРБ са виновни за изкопания 2 милиарден гьол...и за още много поразии. айде със здраве, сега ще ви оправи Орешарски дето се подиграваше на българските учители...ама плитка памет какво да говорим

Добре, а кой трябваше да вкара в затвора тройната коалиция ?

Съда!

Нали някой трябва да заведе съдебен иск 8-)

Че те го съдиха (Доган),но съда го оправда (2:1) като прие тезата на защитата,че Доган е като Достоевски и те така!
[offtopic]Липсата на нужната квалификация от страна на Ахмед Доган да разработва хидропроекти, Еленски оправда, използвайки думите на любимия си автор Булгаков за друг литературен класик - Достоевски, който е завършил медицина, но която и негова книга да бъде отворена, от нея става ясно, че Достоевски е истински писател.[/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 май 2013 13:39

/
Последна промяна от Eminem на 13 май 2013 13:40, променено общо 1 път.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 13 май 2013 13:39

parvanoff написа:

Обеща промяна на изборния закон, финансова стабилност, по-голямо усвояване на европейските средства и прозрачност, водене на борба с престъпността, не обеща вдигане на доходите и дори каза, че поне в първата година няма да се вдигат заплати и пенсии! И смятам, че стриктно се придържаха към програмата си...

Е по принцип и той тогава си залитна по неизпълними неща.Аз до колкото си спомням имаше и там едни елементи на европейски заплати и т.н. То това е най-голямата простотия на всички политици.По избори почват да обещават големи неща.Както виждаш до сега нямаме партия която е избрана веднъж и след четири години да си е подобрила процента.При ГЕРБ го игра ролята и факта .. БСП/ДПС направиха най-мръсната кампания която сме виждали до сега,но при всички положения пак щяха да са леко надолу.
БСП/ДПС сега са с една луда програма от почти заличаване на безработица и разни такива.Което е нелепо.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 13 май 2013 13:40

Eminem написа:
parvanoff написа:

Успя ли в борбата с престъпността ? Нещо за ревизии ? А не каза ли, че предишните ще си получат заслуженото ? Явно то се е изразявало в пари.

Нещата не се случват толкова лесно. Той не е казал като царя ще ви оправя за 800 дни, а каза, че ще води борба с престъпността и го прави. Хванаха схеми за източване на ддс-та, повдигнаха обвинения срещу политици, а това не става без никакви доказателства! Напиши акции на МВР в гугъл и сам виж колко много неща са направили. А ти очакваш ли да дойде някой като месия и да оправи всичко в държавата за 4 години? На това ли се надяваш?
Последна промяна от parvanoff на 13 май 2013 13:45, променено общо 1 път.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 13 май 2013 13:41

От тук нататъка каквото и да става, много неща ще се изяснят сега, като 3 са ми най-интересни. Кой и как е успял да подслушва Борисов, Кокинов и Найденов и въобще всичко около тези "незаконни СРС-та". Какво значи незаконно подслушване примерно на лицето Х. Ако лицето Y е подслушвано законно с всички разрешителни за това и се обади на лицето Х, подслушването трябва да се преустанови ли, защото няма такова разрешение за лицето Х? Какви са тези 350 000 бюлетини, които според прокуратурата са приготвени за транспортиране някъде и къде е това някъде и с каква цел. Дали протестите ще продължат, ако не продължат, трябва да си много глупав, за да не си направиш извода, кой ги създаде.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 май 2013 13:42

CTAHKO написа:
GOLEADOR написа:CTAHKO,не казваш цялата истина!Защо?Нима нямаше 7 искания към Борисов от протестиращите?Нима той не отговори на тях и след тези негови отговори протестиращите не му ги приеха и поискаха оставката му която я получиха на следващият ден!

Не ме разбирай погрешно.Нито съм противник,нито съм зашитник на ГЕРБ.На всеки е ясно,че каквито и да са исканията на протестиращите,няма как да ги изпълни за период от 2-3 месеца(колкото време имаше до изборите).Въпросът ми е къде бяха и какво правеха цели 4 години :?: Нима не знаеха и не виждаха какво се случва ли :?: Нима не водеха такава политика ли :?: Нима умишлено не доведоха народа до просешка тояга ли :?: Къде им беше волята тогава ? Или като си подадоха оставката и изведнъж се сетиха,че ИМАТ ВОЛЯ :?: Небрежността също е престъпление 8-)

Това вече сме го дъвкали в други теми,ако искаш ще се повторя.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 13 май 2013 13:44

styopa написа:
parvanoff написа:

Е по принцип и той тогава си залитна по неизпълними неща.Аз до колкото си спомням имаше и там едни елементи на европейски заплати и т.н. То това е най-голямата простотия на всички политици.По избори почват да обещават големи неща.Както виждаш до сега нямаме партия която е избрана веднъж и след четири години да си е подобрила процента.При ГЕРБ го игра ролята и факта .. БСП/ДПС направиха най-мръсната кампания която сме виждали до сега,но при всички положения пак щяха да са леко надолу.
БСП/ДПС сега са с една луда програма от почти заличаване на безработица и разни такива.Което е нелепо.

Не помня всичко в програмата им. Запомнил съм важните за мен лично неща. Затова търсех много, за да намеря програмата им от преди 4 години, но не успях. Но и никой тук не е успял да я намери, а виждаш, че се плюе...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Върни се в “Архив”