Много тежък мач ни чака,победата ни е жизнено необходима, но право да си кажа-няма как да съм оптимист .
В момента политиката и селекцията в Левски са тотално погрешни и това няма как да ни донесе добри резултати,както в БГ ,така и навън.
Привличат се хора,които наистина са дали много за Левски-не отричам,но просто в момента издишат отвсякъде.Ето напр.Йовов,
ами то спирането на елементарна топка му е трудно,какво да очакваме.Саша Симонович,жесток футболист беше едно време,любимец ми беше,
но за съжаление и при него годинките и контузиите си казват думата.Да не говорим къде го пуска да играе Достанич,пост на който и във върхова форма да е ,
няма как да блесне.
Привличането на Дениран Ортега си беше просто замазване на очи-нищо друго.Г.Христов -му липсва достатъчно твърдост ,а и физика.
Но когато играе заедно с Тасевски КПД то му се увеличава.Но Достанич по незнайни причини пренебрегва македонеца.
И сега от зимата ще дойде Кривия(няма значение какво говори Гонзо сега),Гонзо ще се завърне и ако от някъде се появи и Валентин Дъртилов-ставаме без грешка.
И в турнир за ветерани със същия отбор ще можем да участваме.
Достанич като треньор не е много по висока класа от Кокала.И дотук представянето му е пълен провал.Гонзо го домъкна.
Червените кхмери отмъкнаха де що имаше добър футболист в Бг, нашето спортно техническо ръководство дреме.
Нашите добри футболисти ги даваме под наем, за да взимаме Ортега и ветерани.
Левски - Лацио (ОФИЦИАЛНА ТЕМА) - 01.10.2009г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Лацио (ОФИЦИАЛНА ТЕМА) - 01.10.2009г.
Руският арбитър Николай Иванов ще ръководи двубоя от Лига Европа между Левски и Лацио от 20:00 часа в четвъртък.
Любопитен факт е, че Иванов вече се е изявявал на стадион Георги Аспарухов и е носил късмет на българите. Руснакът свири мача на Левски срещу Динамо Букурещ в групите на Купата на УЕФА през 2005 година, който бе спечелен с 1:0 с гол на Емил Ангелов в самия край на срещата. След този триумф сините продължиха с пълна пара в Европа и походът им стигна до четвъртфиналите.
Помощник съдии са Николай Голубев и Вячеслав Семенов от Русия, откъдето са и намиращите се край голлинията Владислав Безбородов и Владимир Петай, както и четвъртият рефер Александър Гвардис.
Наблюдател на арбитрите е Ролф Хауген от Норвегия, а делегат на УЕФА друг скандинавец – Кенет Талингер от Швеция.
Дай боже пак да ни донесе късмет

Левски ще победи Лацио с 1:0!
Левски ще победи с 1:0 Лацио в утрешния мач между двата отбора в Лига Европа. Поне това показа таблото на "Герена" по време на днешната тренировка на "сините", когато то грейна със следната информация: Левски - Лацио 1:0, Голмайстор - 2 мин. №10 Х.Йовов.
...... пожелава на човека, който направи проба на таблото, да се окаже добър пророк и да познае този резултат.

Re: Левски ще победи Лацио с 1:0!
Мача е 0:4.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
хаха
според мен мачът е 0:1,0:2

Биеме 1-0.
А този който го е написал на таблото заслужава само поздрави.Дано хубаво са го видяли лациалите и да се сдухат още повече.
А този който го е написал на таблото заслужава само поздрави.Дано хубаво са го видяли лациалите и да се сдухат още повече.
Светлиното тапло може да си го покаже колкото си поиска1:0(само че по-шеговито),
това ще зависи само от футболисти на Левски дали това светлино тапло ще покаже на реално 1:0...

2008/09:5 купи,шампион на испания ,купата на краля,шл,супер купата на испания,супер купата на европа!
рекорд в историята на БАРСЕЛОНА
рекорд в историята на БАРСЕЛОНА
Ортега не е в групата, това значи че избора за нападател се ограничава. Дали Боян няма да получи шанс с/у Лацио??? Дано то се видя, че другите не играят това педне може да вземе да нарпави нещо
))
САМО ЛЕВСКИ

САМО ЛЕВСКИ
Утре сме на стадиона и каквото сабя покаже.Аз и моите приятели подкрепяме любимия отбор и стискаме палци да победим.Левски е всичко за нас и нямаме никакво намерение да бойкотираме отбора като не ходим на мачове(тези които мислят да направят това за този мач ги оставяме без коментар).Собсвеници ще се сменят,треньори,играчи...но Левски е един!!!Вече близо 30 години съм привърженик на отбора-много съм плакал,но и много съм се радвал,видял съм и лоши и върховни моменти,но Левски е един.Така,че Левски е в моето сърце и САМО ЛЕВСКИ АЛЕ-АЛЕ-АЛЕ...
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
comorad написа:Ортега не е в групата, това значи че избора за нападател се ограничава. Дали Боян няма да получи шанс с/у Лацио??? Дано то се видя, че другите не играят това педне може да вземе да нарпави нещо))
САМО ЛЕВСКИ
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=94629
Това ,че Ортега не е в групата неимоверно много увеличава шансът ни за победа.