Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Мнениеот styopa » 13 май 2013 13:24

CTAHKO написа:
GOLEADOR написа:
Eminem написа:
Theos написа:ГЕРБ са виновни, че тройната коалиция продаде на безценица всички заводи и предприятия или ги фалира, ГЕРБ са виновни за изкопания 2 милиарден гьол...и за още много поразии. айде със здраве, сега ще ви оправи Орешарски дето се подиграваше на българските учители...ама плитка памет какво да говорим

Добре, а кой трябваше да вкара в затвора тройната коалиция ?

Съда!

Нали някой трябва да заведе съдебен иск 8-)

Е то зависи от прокуратурата.Четири години спаха много странно и баш по изборите им дойде музата.Живи и здрави.Такава ни е държавата.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 май 2013 13:24

CTAHKO,не казваш цялата истина!Защо?Нима нямаше 7 искания към Борисов от протестиращите?Нима той не отговори на тях и след тези негови отговори протестиращите не му ги приеха и поискаха оставката му която я получиха на следващият ден!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 13 май 2013 13:24

CTAHKO написа:
parvanoff написа:Моите факти са ясни. Борисов излезе и каза, че подава оставка, за да няма кръвопролития. Къде са твоите факти?
Без никой да му я е искал? Ако ти покажа с кадри, че са му я искали, какво ще направиш? Ще се извиниш ли, че говориш лъжи?

Аз мога да ти покажа кадри и за това,че скандираха за ревизия на всички политици управлявали до момента,ревизия на сделките с ЕРП-тата,ревизия на всички приватизационни сделки,преразглеждане на ценообразуването на ел енергията.Как пък само за оставката е чул и само това изпълни 8-) Хайде да не се правим на луди ;) Бил казал...ами той каза и студентите да ходят и да садят картофи бре :lol: Ти ходи ли да садиш и гледаш картофи :?:

Все ми е тая какво можеш да ми покажеш. Аз мога да ти покажа много кадри, в които искаха оставка. А ти казваш, че никой не му е искал. Да те цитирам ли? С какво оставката щеше да помогне в борбата с монополите и мислиш ли, че сега тези, които взеха властта ще се преборят с монополите? И не съм твърдял никъде, че тези думи, които е казал са нещо правилно, но нито са нещо грандиозно, нито пък с нещо могат лично да ти променят живота към добро! Много по-важен бе смисълът на тези думи, но може би не си го разбрал...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 13 май 2013 13:25

Изображение
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 13 май 2013 13:25

CTAHKO написа:Аз мога да ти покажа кадри и за това,че скандираха за ревизия на всички политици управлявали до момента,ревизия на сделките с ЕРП-тата,ревизия на всички приватизационни сделки,преразглеждане на ценообразуването на ел енергията.Как пък само за оставката е чул и само това изпълни 8-) Хайде да не се правим на луди ;) Бил казал...ами той каза и студентите да ходят и да садят картофи бре :lol: Ти ходи ли да садиш и гледаш картофи :?:

Ама както написах по нагоре няма работни места за 7 милиона директора...и в крайна сметка саденето на картофи не е нищо лошо, всеки обича да ги хапва...ама нали и някой трябва да ги сади, вместо да лежи цял ден пред телевизора и да не прави нищо.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 май 2013 13:26

Бихте ли ми казали какво обеща Бойко преди да спечели за пръв път и какво изпълни от обещаното ?

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 13 май 2013 13:26

styopa написа:
CTAHKO написа:
GOLEADOR написа:Съда!

Нали някой трябва да заведе съдебен иск 8-)

Е то зависи от прокуратурата.Четири години спаха много странно и баш по изборите им дойде музата.Живи и здрави.Такава ни е държавата.

Да не говорим, че бяха съдени и Масларова, и Доган, и Цонев /при това доста дела/ и т.н.
само Левски и България

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 13 май 2013 13:29

Eminem написа:Бихте ли ми казали какво обеща Бойко преди да спечели за пръв път и какво изпълни от обещаното ?

Обеща промяна на изборния закон, финансова стабилност, по-голямо усвояване на европейските средства и прозрачност, водене на борба с престъпността, не обеща вдигане на доходите и дори каза, че поне в първата година няма да се вдигат заплати и пенсии! И смятам, че стриктно се придържаха към програмата си...
Последна промяна от parvanoff на 13 май 2013 13:30, променено общо 1 път.
само Левски и България

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 13 май 2013 13:30

Eminem написа:Бихте ли ми казали какво обеща Бойко преди да спечели за пръв път и какво изпълни от обещаното ?

Аз бих , и затова гласувах за него преди 4 години и останах , разочарован. Бях сигурен , че няма да ни "оправи" , гласувах единствено защото обеща всички предишни да си получат наказанието и , ако трябва да влезнат в затвора. Единственото което направи е да събори барбекюто на Доган. Онзи ден викаше на репортери от ТВ7 , да идат при Доган да го попитат за обръча му от фирми , аз бих попитал Борисов защо за 4 години той не попита прокуратурата за обръча от фирми на Доган?

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 13 май 2013 13:31

veni__85 написа:

Аз бих , и затова гласувах за него преди 4 години и останах , разочарован. Бях сигурен , че няма да ни "оправи" , гласувах единствено защото обеща всички предишни да си получат наказанието и , ако трябва да влезнат в затвора. Единственото което направи е да събори барбекюто на Доган. Онзи ден викаше на репортери от ТВ7 , да идат при Доган да го попитат за обръча му от фирми , аз бих попитал Борисов защо за 4 години той не попита прокуратурата за обръча от фирми на Доган?

Имаше заведени дела срещу Доган. Друг е въпросът как МВР, прокуратурата и съдът си свършиха работата... Защото един човек не е цяла държава...
само Левски и България

Върни се в “Архив”