Все пак да ги подкрепим!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Все пак да ги подкрепим!!!
Нека бъдем с любимият клуб ,сега е момента за ЛОКОМОТИВСКАТА ПОДКРЕПА!!!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Re: Все пак да ги подкрепим!!!
аз съм левскар но винаги съм уважавал локо не само заради котков. стискам палци да се оправите! изобщо не ми дреме дали ще станем шампиони в това скапано първенство. иска ми се локо да остане в а група. мисля че 6 точки ви оправят, но и да изпаднете голяма работа по-важно е да се оправите организационно и нещата ще потръгнат. то същото важи и за нас.
ascold написа:аз съм левскар но винаги съм уважавал локо не само заради котков. стискам палци да се оправите! изобщо не ми дреме дали ще станем шампиони в това скапано първенство. иска ми се локо да остане в а група. мисля че 6 точки ви оправят, но и да изпаднете голяма работа по-важно е да се оправите организационно и нещата ще потръгнат. то същото важи и за нас.
И как се взимат 6 точки срещу Черноморец,Литекс и ЦСКА? Успех на Локото все пак,въпреки че сами са си виновни.Да не говорим че срещу отбори като Етър получиха доста аванти. Все пак искам да се спасите заради Кокала преди всичко,защото е добър треньор и не заслужава тва нещо.
[wrapimg=]http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxt00pHhi61qcs3bmo5_250.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]
Кой да подкрепим? Гигов, Чаво, Рендето?
-
- Контакти:
Pride написа:Кой да подкрепим? Гигов, Чаво, Рендето?
ЛОКОМОТИВ СОФИЯ
-
- Контакти:
Че ние досега винаги сме подкрепяли емблемата.Аз лично любими футболисти имам няколко, но те вече не играят.
Подкрепяме си 90 мин., ще се носим шампанско и трюфели за да гледаме пиесата....
Може и хореографийка да им спретнем Ромео и Жулиета ( в ролята на Жулиет , Рендето в ролята на Ромео, Херо оправящ го отзад...пууу
) и
пак ше има :"Някой хора направиха много пари"
Само Локо ! Докрай !
Подкрепяме си 90 мин., ще се носим шампанско и трюфели за да гледаме пиесата....
Може и хореографийка да им спретнем Ромео и Жулиета ( в ролята на Жулиет , Рендето в ролята на Ромео, Херо оправящ го отзад...пууу

пак ше има :"Някой хора направиха много пари"

Само Локо ! Докрай !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
!
Аз също съм от тези хора,които подкрепят до край дори и да няма смисъл(а смисъл винаги има).Последните 3 кръга също ще подкрепям,но няма да се зарадвам на нито един гол от наша страна!
От сегашния Локомотив мога да подкрепя само Кичо,Галев,Пеев,Мартин,Манолов и Тони Велков другите да си заминават веднага!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
-
- Контакти:
Подкрепям само и единствено Локомотив.А иначе играчите в момента са два вида наемници/продажници и само продажници.
Отдавна името ни остана едно кухо дърво в което се крият безброй мишки къртици и всякаква друга измет работеща за чужди на Локомотив интереси