Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Show Must Go On
Re: Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година
Абе хора, всички казвате дано тези и онези не направят кабинет. Аз ви казвам, че за всички нас е по добре да има кабинет и той да работи, защото, ако това не се случи ще стане още по зле. Ще има нови избори и нови...............и така и така.
Я да ми отговорят симпатизантите на АТАКА,как приемате,едно евентуално управление с ДПС ?
Лидерът ви не ме убеди,че няма да се коалира с тях

Окончателно: над 63 000 са гласовете от Турция, или около 2 % отгоре за ДПС! Ситуацията се спича яко, може да идем и на ръчно броене, ДПС и БСП са на ръба на властта!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- alexveselinov
- Контакти:
dunavfc написа:Я да ми отговорят симпатизантите на АТАКА,как приемате,едно евентуално управление с ДПС ?
Ти май слушаш но не чуваш..
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
Е нали това искаше бе Синчец,от какво си недоволен сега ?
parvanoff написа:Тогава да се направят протести за сваляне на имунитета на депутатите, а не на правителството и парламента, та да не може да се промени нищо...
Как виждаш тези депутати да гласуват сами срещу себе си.Той за какво е влезнал там...не става

Последна промяна от CTAHKO на 12 май 2013 23:08, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:onceMORT написа:CTAHKO написа:Чакай бе пич,ти излезна ли да протестираш през зимата,защото аз бях там.Срещу какво бяха протестите...само не ми казвай "срещу ГЕРБ".Протестите бяха срещу цялата политическа класа и безнаказаните им своеволияИ само 2-3 месеца по-късно какво се случва...пак под строй,като овчиците,дай да им дадем доброволно своето доверие и имунитет за да продълажват по същия начин...ДА,ДА
И сега не им даде имунитет? И няма те да те управляват? Сега не си овца а се поел съдбата си в собствените си ръце, като не гласуваш?Интересно.
Имунитета им го даваш ти и то доброволно и напълно съзнателно
Още по-голяма грешка правиш. Дори един единствен човек да гласува, то има победител в изборите и съответно управление заедно с имунитета. Аз поне съм се опитал да реша какво да е това управление с единия си жалък глас. А овцата стои и чака да я заколят.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
alexveselinov написа:dunavfc написа:Я да ми отговорят симпатизантите на АТАКА,как приемате,едно евентуално управление с ДПС ?
Ти май слушаш но не чуваш..
Аз чух следното - "Готови сме да се коалираме със всеки,който споделя нашите идеи" . Да си поиграем малко на хипотези...Ако ДПС споделят и подкрепят идеите на АТАКА,какво правим ?
Gateca написа:
Същност, иска одържевяване на чуждите монополи и на Елаците, Челопеч и Асарел Медет, които генерират стотици милиони евро годишен приход. Просто се прави ревизия на договорите и готово. Тези фирми не са бащиния на тези, които ги управляват сега. Приватизационните им договори вонят, а щом една Албания може да изгони ЧЕЗ, какво да кажем.
Затова е хубаво човек да помисли за тези неща. Какви неустойки ще трябва да плати държавата-знаеш ли? Казва ли ти? А ти откъде знаеш, че вонят-видя ли ги? Или слушаш какво ти казва той? И нека почакаме да видим как ще се развие скандалът с ЧЕЗ в Албания, защото ЧЕЗ си искат компенсациите! И като направи минималната заплата 1000 лева запитал ли си се колко фирми ще могат да си позволят да ги плащат? Какво ще стане с дребния и средният бизнес? Тези въпроси са много важни и е хубаво всеки човек да може да си ги зададе...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
sin4ec написа:Окончателно: над 63 000 са гласовете от Турция, или около 2 % отгоре за ДПС! Ситуацията се спича яко, може да идем и на ръчно броене, ДПС и БСП са на ръба на властта!
Не се знае от другите страни какви ще са резултатите... дано да компенсират.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !