Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Мнениеот dunavfc » 12 май 2013 22:59

Аре бе бат Бойко,идвай да им сипеш бе,божество мое !!!! Айде,че Бареков,още малко,ще се разплаче,ела да му се исереш в устичката продажна...

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 12 май 2013 23:00

CTAHKO написа:Чакай бе пич,ти излезна ли да протестираш през зимата,защото аз бях там.Срещу какво бяха протестите...само не ми казвай "срещу ГЕРБ".Протестите бяха срещу цялата политическа класа и безнаказаните им своеволия :!: И само 2-3 месеца по-късно какво се случва...пак под строй,като овчиците,дай да им дадем доброволно своето доверие и имунитет за да продълажват по същия начин...ДА,ДА ;)

И сега не им даде имунитет? И няма те да те управляват? Сега не си овца а се поел съдбата си в собствените си ръце, като не гласуваш? :o Интересно.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 12 май 2013 23:01

onceMORT написа:
CTAHKO написа:Чакай бе пич,ти излезна ли да протестираш през зимата,защото аз бях там.Срещу какво бяха протестите...само не ми казвай "срещу ГЕРБ".Протестите бяха срещу цялата политическа класа и безнаказаните им своеволия :!: И само 2-3 месеца по-късно какво се случва...пак под строй,като овчиците,дай да им дадем доброволно своето доверие и имунитет за да продълажват по същия начин...ДА,ДА ;)

И сега не им даде имунитет? И няма те да те управляват? Сега не си овца а се поел съдбата си в собствените си ръце, като не гласуваш? :o Интересно.

Нещо не ми отговори, като го попитах някои неща... Както и да е... Повечето така правят... Хубаво бе да изясним дали това е манипулация или не, но не стана, въпреки желанието от моя страна...
П.П. И да отговоря на другия въпрос. Излизал съм на почти всички протести в съзнателна възраст и дори съм ходил на протест в другия край на България, защото съм виждал смисъл. Сега не видях смисълът, защото в самото начало бях наясно какво целят тези протести, знаех кой ги провокира и знаех какво ще се случи!
Последна промяна от parvanoff на 12 май 2013 23:03, променено общо 2 пъти.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 12 май 2013 23:01

sin4ec написа:Забележете, никой не иска да говори и да излезе там! Манете Мая Пожара и Цвък, Волен си е ясен какво ще каже, но на официална никой не излиза... Аз никога не съм допускал, че цяла нощ, а може би и утре до следобед, основният въпрос ще е не кой печели и губи, а дали БСП и ДПС ще направят правителство сами !!! Потресен съм. А явно не само аз!

Аз следя студията по 4 телевизии и на всяка дават разлини резултати... за сега тея по Канал 1 най-много ми харесват.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 12 май 2013 23:01

parvanoff написа:
Gateca написа:
Безкомпромисен написа:В антибългарското антинародно комунистическо събрание влязоха 4 комунистически банди отрочета на терористичната организация БКП - ГЕРБ,БСП,ДПС и Атака! Сега комунистическите престъпници се карат по между си кой колко повече пари да открадне!Аз не искам да живея в държава , където ме управляват комунистически престъпници като другарката Бойка Борисова, синът на комунистически убиец и терорист Сергей Станишев , агент на зловещата ДС Ахмед Доган или Долен Сидеров - все комунистически престъпници!

Волен Сидеров никога не е бил член на БКП, както са били Бойко Борисов и болшинството от неговата партия и почти всички от БСП. Не е и агент на ДС като Доган, нито пък е терорист, каквито има в ДПС. Единствен той говореше за незабавни здравни и пенсионни реформи и за съкращения в държавната администрация и за реконструиране на МВР. Скандалите в които е бил замесен са по-скоро скандалчета в сравнение с тези в които са били замесени лидерите на другите три партии в парламента. Човека е бил и главен редактор на вестник "Демокрация". Какво му е комунистическото на него. Той за разлика от другите не е имал шанса да управлява, и съответно не се е провалил, а има много добри идеи.

Да, нищо комунистическо няма в него... Затова иска да национализира всичко ;)

Същност, иска одържевяване на чуждите монополи и на Елаците, Челопеч и Асарел Медет, които генерират стотици милиони евро годишен приход. Просто се прави ревизия на договорите и готово. Тези фирми не са бащиния на тези, които ги управляват сега. Приватизационните им договори вонят, а щом една Албания може да изгони ЧЕЗ, какво да кажем.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 май 2013 23:02

onceMORT написа:

Имунитета им го даваш ти и то доброволно и напълно съзнателно 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 12 май 2013 23:03, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 12 май 2013 23:03

Дано БСП и ДПС да не направят кабинет..
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 12 май 2013 23:04

CTAHKO написа:
onceMORT написа:

Имунитета им го даваш ти и то доброволно и напълно съзнателно 8-)

Тогава да се направят протести за сваляне на имунитета на депутатите, а не на правителството и парламента, та да не може да се промени нищо...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 12 май 2013 23:04

dunavfc написа:Аре бе бат Бойко,идвай да им сипеш бе,божество мое !!!! Айде,че Бареков,още малко,ще се разплаче,ела да му се исереш в устичката продажна...

гладен си. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 12 май 2013 23:05

parvanoff написа:
Teo написа:Едни и същи костюмари със различно телесно тегло ни управляват 23 години, съсипаха държавата и продължават да я съсипват. Българите намаляват, повечето млади хора бягат и търсят реализация в чужбина (което ще направя и аз), а циганите и турците се множат, заслужаваме съдбата си, защото българина е вечно търпелив и чакащ нещата да се оправят, а не поемат отговорност като граждани да гласуват и изберат тези който искат, не може с 48% избирателна активност от цялата страна да се говори за каквото и да е било, това показва какъв е българина, а той е търпелив и не отговорен за това което се случва в неговата държава.

Циганите и турците в други условия ли живеят? С по-добър стандарт на живот ли са от българите? Те защо правят деца? Ние защо не правим? Вече сигурно сам можеш да си отговориш на въпросите. И избягай-това ще помогне за намаляването на турците и циганите сигурно... Говорите, колкото да не заспите. И понежи сигурно си огромен националист си припомни едно стихотворение на П.Славейков. Казва се "Не сме народ"!

Бъркаш, турците работят и то доста, те се оправят добре и не се оплакват. Децата на циганите се гледат от данъците на българите. Проблема са българите много от тях са мързеливи и отвикнали от труд. Което е жалко. Голяма част от читавите вече са извън страната. Въпреки че това си е нашата страна, явно ще остане такава още малко.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Върни се в “Архив”