Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот CECO_1981 » 12 май 2013 21:59

Аз си мисля,че трябва да се насочим към централен халф,защитник и крило и то,на тези позиции ни трябват наистина много добри играчи и съм сигурен,че Мойс ще ги купи.
Изображение

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 12 май 2013 22:00

CECO_1981 написа:Аз си мисля,че трябва да се насочим към централен халф,защитник и крило и то,на тези позиции ни трябват наистина много добри играчи и съм сигурен,че Мойс ще ги купи.

Да Фелайни, Бейнс ако дойдат. И Роналдо и всичко е ток !
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 12 май 2013 22:02

Все съм мислил, че Рууни ще остане завинаги в Юнайтед. Много го уважавах и мислех, че е най-ценния играч за отбора. Вече обаче доста ми падна в очите и най-добре да си тръгне.. Щом не му се играе просто няма абсолютно никакъв смисъл.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 12 май 2013 22:02

Rofles написа:
CECO_1981 написа:Аз си мисля,че трябва да се насочим към централен халф,защитник и крило и то,на тези позиции ни трябват наистина много добри играчи и съм сигурен,че Мойс ще ги купи.

Добави Бейл,Швайнщайгер и Йозил. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 12 май 2013 22:04

За Фелайни съм "ЗА" но закакво ни е Бейнс нали си имаме Евра пък и нали Бютнер е там,ще станат много.ЗА РОНАЛДО нямам какво да кажа,ако дойде при нас ще съдираме кожата.Но в средата на терена според мен един Арда Туран или Гюндоган,ще ни паснат идеално.
Изображение

Потребителски аватар
Eric_Cantona
Контакти:

Мнениеот Eric_Cantona » 12 май 2013 22:05

Genius. написа:
Rofles написа:

Добави Бейл,Швайнщайгер и Йозил. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Любовницата на Агуеро се появи добре си дошъл да празнуваш с нас 20-тата титла.
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/12qu710.png[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 12 май 2013 22:06

Genius. написа:
Rofles написа:

Добавям ги.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 12 май 2013 22:08

Немога да разбера защо хора на ШИТНЯТА са тъка и обсъждат ХЕГЕМОНА НА АНГЛИЯ.Обсъждай си твоя отбор ко търсиш тука.ОООООО забравих следващата ви титла,ще чак след 40-50г нали :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Eric_Cantona
Контакти:

Мнениеот Eric_Cantona » 12 май 2013 22:10

CECO_1981 написа:Немога да разбера защо хора на ШИТНЯТА са тъка и обсъждат ХЕГЕМОНА НА АНГЛИЯ.Обсъждай си твоя отбор ко търсиш тука.ОООООО забравих следващата ви титла,ще чак след 40-50г нали :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Проблема е че няма къде да обсъжда жалкия отбор от джихад стейдиъм затова идва да празнува с нас. :D
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/12qu710.png[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 12 май 2013 22:13

Ама то добре ама стига е поствал жалките им фенчета,че става банален.Манчестър винаги е червен и,ще остане червен той да го проумее.Я кажете за един трансфер на Бензема какво,ще кажете братлета.
Изображение

Върни се в “Манчестър Ю”