Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Новата прическа на Спас
Как ви се струва новата прическа на Спас Делев? Дано има същия ефект като новата прическа на Иванов при предишното гостуване. Успех армейци! И СПАСЕ - ПАК ДА СЕ РАЗПИШЕШ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Re: Новата прическа на Спас
Е покажи я да я видим тази нова прическа де.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Това не е прическа.Той се е подстригал първи номер.
- lacho_trepacho
- Контакти:
Давай Спаско, зарадвай ни пак! Прическата ти е екстра и съм сигурен, че ще ти донесе късмет.
[center]
[/center] [center]Ооо, шампиони обичаме ви ЦСКА![/center]

ЕМИЛ написа:Това не е прическа.Той се е подстригал първи номер.
Това е прическа Първи номер - кво не и харесваш? Е не е като фешън иконата Дарко ама...
ми то и аз имам същата прическа ........ ма нищо не вкарвам

- a boy named goo
- Контакти:
Преди мача ни срещу Динамо Москва Иван Иванов се беше остригал, тогава ЦСКА победи, а Иван Иванов вкара гол. Сега да видим дали може да се случи някакво повторение, знае ли човек, може да ни е на кадем.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Прилича ми на Ицо Хазарта с нея!!!