Левски стигна дотук! Време е за фронтална атака!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

седемнамалко
Контакти:

Re: Левски стигна дотук! Време е за фронтална атака!

Мнениеот седемнамалко » 11 май 2013 19:58

малко храна за размисъл... левски игра три пъти с литекс, три пъти с локото в рамките на месец, след всеки мач имаше "скандали", наказани съдии (до живот, както искаше наско-п*дераско) и т.н. и какво стана накрая? след като тези долни, мръсни престъпници, подкрепящи левски, вече не свирят... литекс записа 5 загуби от 6 мача, а фк гигов (почти) изпадна... аз си мислех, че с тия наказания 20 минути след мачовете гигов и сие правят мечешка услуга на цкса, лудогорец и останалите, разчитащи наистина на съдиите да им вземат мачовете, а то се оказа, че даже си вкараха автогол :) нищо де, догодина в б група гигов може да почне да ги наказва още на полувремето и да влиза той да свири, с рендето помощник едновременно и от двете страни :)

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 11 май 2013 20:01

Лесни са шампиони и носители на купата.Колкото и да не ви се иска,ще е така,господа гласоподаватели.Бутат стадион без да имат инвеститори,но чакат избори.Пещарска гроздова и Газпром ще красят новите фанелки на държавният отбор след утре когато се разбере,че новите управляващи са старите.Заради южен поток и предишни обещания.Останалото е ала-бала,а червените няма да останат капо.И за тях ще има нещо за утешение от държавната баница.

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Мнениеот kent1914 » 11 май 2013 20:04

Кашчей написа:Кент1914, за последно пиша нещо към теб:
Научи се да бъдеш учтив и коректен, и да спориш с аргументи, а не с лозунгите на сектор Б.Загубих доста време, за да ти обърна вниманието, което определено не заслужаваш.

Ма ти още ли си тук ? Хайде на ливадата , като почнеш да разбираш играта - ФУТБОЛ ,пак заповядай ! И не ми говори за Б,Ц,...... или еди кой си сектор , а и ти казах,има книжки,които трябва да прочетеш и да разбереш ,и тогава давай мнение !!!!

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 11 май 2013 20:20

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Лесни са шампиони и носители на купата.Колкото и да не ви се иска,ще е така,господа гласоподаватели.Бутат стадион без да имат инвеститори,но чакат избори.Пещарска гроздова и Газпром ще красят новите фанелки на държавният отбор след утре когато се разбере,че новите управляващи са старите.Заради южен поток и предишни обещания.Останалото е ала-бала,а червените няма да останат капо.И за тях ще има нещо за утешение от държавната баница.

Не отричам това, което казваш, в частта за спонсорите. За титлата и купата не знам. Чувал съм за американци и ЦСКА (Дучето не случайно прави агитация в определена посока), макар че както отива да стане мазаляк покрай изборите, не знам как ще се развият нещата.

Но, кажо нещо и за спонсорите на Ботев, защото и там Държавата удари едно рамо. Докато кръгът, който пое Левски са си левскари и ходят от доста време по мачове, години наред. ;)

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 11 май 2013 20:22

Кашчей написа:
blue avalanche написа:
kent1914 написа:Още малко остана - седмица и всички разноцветни хлебарки от нашия форум ще изчезнат :mrgreen: Ще се скрият в калните си дубки,и ще обвиняват и извънземните за това което се е случило,и ще се питат - Ама те извънземните ,защо и на нас не помогнаха :lol: Левскари ,тази омраза и злоба сме я виждали и преди,многократно, и знаем,че след това изчезват от картат тези мишоци,така че ,не им обръщайте внимание ! :mrgreen:

ФК Делиорман само след час имат мач със Славия.Познай колко човека има във форумчето им? :o

ФК Делиорман?Много си начетен, няма що.. и си още по-оригинален!А ПФК "Съдийско рамо" вчера спечели ли си мача?

делиорман=лудогорие, името си е било и официално така десетилетия наред... те не се ли казват лудогорец или бъркам нещо? как да ги напише? делиорманец? по-добре ли е? и, безсмъртний, кой е този клуб пфк "съдийско рамо"? левски ли? сигурно и вчера ни помогна съдията с нещо, нали? като не изгони атанасов в 40-та минута за АБСОЛЮТНО СЪЩОТО нещо, за което михелич получи два мача наказание (втория беше с представения в изпълкома литекс), или като не изгони същия футболист (вече с жълт картон) за безобразно груб фал в 85-та минута? кажи си болката, ясно е, че си драка и пробваш да се заяждаш с всичко и всички, но тук няма да те огрее...

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 11 май 2013 20:36

Кашчей, с цялото ми уважение, защото си от Русе, а аз съм роден и живял там доста време, не знам защо те тресе така здраво местният синдром да се ненавижда София и всичко софийско. На мен не ми беше лесно да се отърся от него и бях бесен, че ме докараха тук, но виждам, че съм грешал.

Ти си начетен човек, имаш си принципи и понякога си болезнено обективен, но и понякога не си прав за Левски и ЦСКА.

Левски, този сезон, беше подкрепен от няколко съдийски грешки, но и ощетен от не малко. Няма тенденция. И има страхотен клип в мрежата по тоя повод.

Със здраве. :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 май 2013 20:56

За последно пиша в тази тема.

Дели орман, наистина означава луда гора, но аз не знам в БФС да има регистриран отбор ФК Дели Орман (за несведущите, това са две думи, а не една, както някои левскари я пишете).След като вие говорите така за съперника си, защо и за вас да не се говори подигравателно?ПФК "Левски", както винаги е страшно ощетен отбор, ама много ощетен.Дори понякога издайническа сълза се търкулва по бузата ми, като чета колко сте ощетени.Странно ми е защо от Борда все още не са приели правилото "Левски" да започва мача биейки поне две дузпи на противника, профилактично, а съперникът да започва мача с 10 човека, за да има 1 изгонен.. пак профилактично.Това ще ви е много полезно правило в ЕКТ.
Жалко, за нормалните и учтиви фенове на Левски, които трябва да търпят подигравки, заради такива недоразумения, като Кент 1914 (примерно), който на реплика относно името на Лудогорец, дава съвети за Правилата на футбола, сякаш в правилата е записано и името на отбора от Разград :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 11 май 2013 21:15

Кашчей написа:За последно пиша в тази тема.

Дели орман, наистина означава луда гора, но аз не знам в БФС да има регистриран отбор ФК Дели Орман (за несведущите, това са две думи, а не една, както някои левскари я пишете).След като вие говорите така за съперника си, защо и за вас да не се говори подигравателно?ПФК "Левски", както винаги е страшно ощетен отбор, ама много ощетен.Дори понякога издайническа сълза се търкулва по бузата ми, като чета колко сте ощетени.Странно ми е защо от Борда все още не са приели правилото "Левски" да започва мача биейки поне две дузпи на противника, профилактично, а съперникът да започва мача с 10 човека, за да има 1 изгонен.. пак профилактично.Това ще ви е много полезно правило в ЕКТ.
Жалко, за нормалните и учтиви фенове на Левски, които трябва да търпят подигравки, заради такива недоразумения, като Кент 1914 (примерно), който на реплика относно името на Лудогорец, дава съвети за Правилата на футбола, сякаш в правилата е записано и името на отбора от Разград :evil:

за последно ти отговарям, дели и орман може да са две думи в някой друг език (не знам, може и да ти е роден), в българския език думата делиорман е чуждица, при това наименование на местност, и е ЕДНА дума, също както наименованието лудогорие е една дума, при това името делиорман е ОФИЦИАЛНОТО такова в българската държава в продължение на десетилетия, а преди възстановяването на държавата - векове. както ти казах, не вървиш с постоянните си опити за "дракане". в бфс има и регистриран отбор пфк "цска" ад 1999, така ли да го пишем?
и нещо конкретно за съдиите ще напишеш ли, или както обиновено да се намираме на работа? кога за последно в полза на левски има отсъдени две дузпи в един мач? май-май имаше русенски отбор в елита тогава... а за червените картони буквално ставаш смешен, особено на фона на балтиите, подминавани от съдиите СРЕЩУ левски откакто ги директивизираха... дадох ти конкретен пример от мач игран вчера, ДВА спестени червени картона, при това за идентични ситуации, в които съдията е гонил играч на левски "правилно".

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Мнениеот kent1914 » 12 май 2013 11:10

Кашчей написа:За последно пиша в тази тема.

Ти вярно си рядко ограничен моето момче,каде видя да коментирам името на отбора :mrgreen: Много си зле,чесно !!!!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 12 май 2013 19:26

седемнамалко написа:
Кашчей написа:
blue avalanche написа:
kent1914 написа:Още малко остана - седмица и всички разноцветни хлебарки от нашия форум ще изчезнат :mrgreen: Ще се скрият в калните си дубки,и ще обвиняват и извънземните за това което се е случило,и ще се питат - Ама те извънземните ,защо и на нас не помогнаха :lol: Левскари ,тази омраза и злоба сме я виждали и преди,многократно, и знаем,че след това изчезват от картат тези мишоци,така че ,не им обръщайте внимание ! :mrgreen:

ФК Делиорман само след час имат мач със Славия.Познай колко човека има във форумчето им? :o

ФК Делиорман?Много си начетен, няма що.. и си още по-оригинален!А ПФК "Съдийско рамо" вчера спечели ли си мача?

делиорман=лудогорие, името си е било и официално така десетилетия наред... те не се ли казват лудогорец или бъркам нещо? как да ги напише? делиорманец? по-добре ли е? и, безсмъртний, кой е този клуб пфк "съдийско рамо"? левски ли? сигурно и вчера ни помогна съдията с нещо, нали? като не изгони атанасов в 40-та минута за АБСОЛЮТНО СЪЩОТО нещо, за което михелич получи два мача наказание (втория беше с представения в изпълкома литекс), или като не изгони същия футболист (вече с жълт картон) за безобразно груб фал в 85-та минута? кажи си болката, ясно е, че си драка и пробваш да се заяждаш с всичко и всички, но тук няма да те огрее...

За в тази тема си с неподходящ никнейм. Поне за сега името ти е "нищонатри" .
Неофициално Витоша или "отбора на народа" са загубили или не са имали подкрепата на втората дума в кавичките. Тя отдавна е подменена със съдийска, политическа и нерво-психическа. Името "Левски" не Ви подхожда, тъй като нямате нито регионална, нито морална връзка с него, освен ако не приемем, че тук е затрито.
И все пак няма да Ви бъда кръстник.

Върни се в “Левски”