25 години Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

NAPOLI_86
Контакти:

Re: 25 години Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив

Мнениеот NAPOLI_86 » 12 май 2013 08:00

Неградска публика,неградски отбор... да им се смееш ли, да плачеш ли,да ги съжаляваш ли!

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 12 май 2013 10:24

По цял ден си говорят за този Красимир. Ха-ха. А Красимир не е живял в блок, а в къща. А затова, как е ял непрекъснато бой, той спомени НЯМА!!!! Костадини Думанов няма нищо общо с този, който обсъждате по цял ден!

Дразни ме великодушието, което проявява, ръководството на клуба на Истинските майни! Другите, онези с ДОКАЗАНИТЕ‌ агро корени, не го заслужават!!!!!!!!!!!

http://7sport.net/7sport/fb_a_grupa/d6800_3.htm

Гледайте си "дербито" с Левски и спрете да ни заливате с ЛЪЖИ!‌
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 12 май 2013 19:21

T&T написа:
puf-paf написа:Какво уважение с тези подчовеци искате?Гледах репортаж от случката с това момиче Марияна и направо съм потресен.Сектор А на един отбор би трябвало да преобладават улегнали и мъничко поне интелигентни хора.Тези там и животни не могада нарича защото ще обидя фауната на планетатат ни.На връщане от стадиона едно момиче мина с жълт шал през заведенията на ВСИ и си замина спокоино .

Догодина живот и здраве, ако си улегнал и поне мъничко интелигентен, ме очаквай на дербито в сектор А на Лаута. Аз обаче, за разлика от Мариянчето, смятам да дойда без частна охрана и камери на национална телевизия, но също като нея ще извадя фланелка на Ботев и ще я развея предизвикателно за да се насладя на реакцията на улегналите и интелигентни хора наоколо.

Преди това, опитай да дадеш логично обяснение защо смяташ да направиш подобно нещо.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Върни се в “Локо Пловдив”