Monteso2 написа:Абе само в мойта бюлетина ли нямаше партия под номер 13 ?
То 13 е на лошо.Справка-Петък 13.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Monteso2 написа:Абе само в мойта бюлетина ли нямаше партия под номер 13 ?
gilento93 написа:Monteso2 написа:Абе само в мойта бюлетина ли нямаше партия под номер 13 ?
Поради големия интерес днес ще публикуваме редовно прогнозата за времето за различни ключови места в столицата.
Към 11.30 часа три отделни синоптични агенции посочиха следните температури: Според първата в района на Позитано е 29 градуса, а до НДК - малко над 29 градуса. Втората и третата агенции дават и за двете места еднаква температура - 29.4.
На булевард Стамболийски термометрите показват около 11 градуса, а пред Националната опера над 6.7 градуса. На площад Телевизия термометрите показват над 3 градуса. Пред хотел Москва температурата е около 2.8 градуса, а на улица Кърниградска 3 градуса. Скоростта на вятъра бе над 15 м./секунда. След 30 минути ще има актуализирана прогноза за всички ключови места.
Monteso2 написа:gilento93 написа:Monteso2 написа:Абе само в мойта бюлетина ли нямаше партия под номер 13 ?
Айде малко по-сериозно. В бюлетината ми липсваше номер 13, но някак си не обърнах голямо внимание на това в училището. В последствие попитах няколко приятели и на никой друг не му бе направило такова впечатление.
Corwin написа:Monteso2 написа:gilento93 написа:Monteso2 написа:Абе само в мойта бюлетина ли нямаше партия под номер 13 ?
Айде малко по-сериозно. В бюлетината ми липсваше номер 13, но някак си не обърнах голямо внимание на това в училището. В последствие попитах няколко приятели и на никой друг не му бе направило такова впечатление.
В твоя МИР съответната партия няма кандидати и по тази причина не фигурира в листите.
sin4ec написа:dreben23 написа:Какви са тия предварителни извадки и простотии като дори нямат право да гледат какво им пъхат в урните?![]()
Как винаги знаят кой кво е пъхнал, скрита камера ли има в тъмната стаичка питам?![]()
Ей затова нема да гласувам, оти не съм будала... Предварителни извадки нема, има предварително нагласени избори!
Не, поне 10 агенции правят екзит пол и временните резултати се обновяват през час! Дотук има препокриване-аз следя три такива, (грубо 30-30-11-8-4), като на база 12-15 % гласуване точността е ниска, но все пак дава насоката. На този етап нищо конкретно не може да се каже, но повечето прогнози се оказват коректни и близо до реалното. Все пак следобед на база 30-35 % активност( над половината от очакваната) вече ще се очертаят и детайлите, но битката за челото, както и за оставане в групата се очертават епични!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта