Берое победи Литекс с 2:1 в Ловеч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Re: Берое победи Литекс с 2:1 в Ловеч.

Мнениеот paro24 » 11 май 2013 22:04

Браво на Берое в изключително добра форма са и имат добър отбор способен да бие Левски.
Проблема е, че последните години все им полягват. Дано мача да е остински в сряда и да победи по добрия на терена без задкулистни игри.

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 11 май 2013 22:30

paro24 написа:Браво на Берое в изключително добра форма са и имат добър отбор способен да бие Левски.
Проблема е, че последните години все им полягват. Дано мача да е остински в сряда и да победи по добрия на терена без задкулистни игри.

Аз, като левскар ще пожелая на беройци след този мач да си осигурят участие в Европа. :idea:

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 11 май 2013 22:31

sandi74 написа:Берое победи Литекс с 2:1 при гостуването си в Ловеч.Гостите поведоха в края на полувремето с 1:0 с гол на Амир Саюд от дузпа.Исмаил Иса възтанови равенството също от дузпа в 47 минута.В 92 минута Атанас Недялков от домакините си отбеляза автогол след остро центриране на Дончо Атанасов от пряк свободен удар.Честита победа на всички беройци.Идва ред на синичките.На 15 май Ловеч ще е зелен.Няма мое,няма твое,светът е Берое.

Честита победа санди.На тази планета има само две места където Берое може да играе пред симпазитизанти.Стара Загора и Пловдив.А ти си вярвай колкото искаш.Как ще бъдете повече от сините като има отпуснати по-равен брой билети,а в околностите на Ловеч може би няма един бероец.Освен в Тетевен и село Галата.

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Мнениеот ФЕНОМЕН » 11 май 2013 22:38

фифи перото написа:
rebel написа:
Tommi написа:Много добри тия заралии бе :o Какво ще ги правим в сряда, ще трябва да хванем по един от защитата, халфовата линия и атаката. :roll:

Берое ви даде и двата мача, тъй че мълчи

Верно ли?Как ги даде?Я разкажи с факти?

А! Добър ден! Тук имало един, който още не е разбрал! :) Фифи, ти откъде падаш? От Марс ли? Цяла България видя и знае че Берое по директива отгоре полегна и в двата мача на Левски, само ти не си разбрал! :mrgreen: Очевидно си пропуснал и думите на Иво Тонев( надявам се поне него да го знаеш кой е) за "другите начини за печелене на мачове", които се доказаха през пролетния полусезон на щампионата и в мачовете за КБ! Този, въпросния господин, трябва да го носите на ръце, благодарение на него Левски все още има теоретични шансове за КБ и титлата! Пък и да си останете само с калъфките, пак не е малко! Това означава че само два отбора в България са се справили по-добре от Левски!

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Мнениеот Dido SZ » 11 май 2013 23:04

Аз имам друго мнение относно полягването ама както и да е, не това е най-важното. Финала е друга бира и както и да завърши мача аз ще бъда щастлив, че успяхме да стигнем до него. Самия факт, че успяхме да постигнем такава серия от мачове с добро представяне не ни гарантира купата, но би било прекрасно да я спечелим, а мисля че я и заслужаваме.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 11 май 2013 23:13

Dido SZ написа:Аз имам друго мнение относно полягването ама както и да е, не това е най-важното. Финала е друга бира и както и да завърши мача аз ще бъда щастлив, че успяхме да стигнем до него. Самия факт, че успяхме да постигнем такава серия от мачове с добро представяне не ни гарантира купата, но би било прекрасно да я спечелим, а мисля че я и заслужаваме.

Ей това е истината.

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 12 май 2013 08:41

И в този мач се видя, че Стоичков не може да развие тези момчета, а още по-малко да ги направи добри футболисти. Стоичков говори за нови играчи, а до вчера бяха неговата гордост. Аплодисменти за скаутите в школата на Литекс, наистина са селектирали най-доброто в България, но са нужни и добри треньори да ги развият, каквито в Литекс нямат.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 12 май 2013 10:05

greenlandia написа:
KategorieC написа:
T&T написа:Браво на Берое - след като победи Ботев и Литекс сега трябва да победи и ЦСКА за да не се меси в спора за третото място.

Повярвай ми, наистина искам да ги бием ЦСКА и вие да сте в ЕКТ!

Аз също искам Ботев да са в Европа.
Успех.

А Ботев Пд искат ли в Европа (ЕКТ)? :)
Относно мача, Литекс може и да доиграват сезона, но и ние това правим. Нашата "Директива" е 6-то място и Купата. За сега и двете цели са постижими.

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 12 май 2013 11:06

Честита победа на беройци от мен! Така се получава, когато не си вкараш положенията. Второто имахме 3 чисти положения, които бяха от задължителните за вкарване. Истината е, че самочувствието на играчите е паднало до критичния минимум, а без Г.Миланов и намиращите се в слаба форма Ваюши и Иса, не сме същия отбор. Освен това в центъра на терена просто няма кой да стъпи твърдо в единоборствата, Сашо Цветков и Йеленкович са контузени.
Успех на Берое в сряда!
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Литекс”