Проект 2011

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Моряк
Контакти:

Re: Проект 2011

Мнениеот Моряк » 27 сеп 2009 20:00

ogrizko написа: Интересно ми е според вас, кои футболисти имат място в отбора занапред....

Пиргов, Карамфила, Танко, Сашко, Кулибали, Димов, Колев, Жорката, Юрука и Миро.
Адемар още не е имал време да се докаже. Маркес също не е за отписване. Стънката съм сигурен, че ще попадне някъде в ръководството. Даниел Георгиев става за резерва. Здравко Лазаров ще е полезен с опита си като резерва, а и не само, стига да е ляво крило.

На Кривия му казвам ЧАУ и чакам МАСТИЧКАТА пак като треньор. Нещо все ме кара да си мисля, че догодина това ще е факт.

За сезона......
Той сега започна и е рано да го отписваме.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 29 сеп 2009 15:40

Ужким малко на шега я пуснах темата.... но като гледам как взеха да гонят футболисти, току-виж се оказало истина. Май трябва да стана журналист към ***... много ги налучквам работите напоследък. И с този проект, и с купуването на Левски.... :lol: :oops: 8-)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 29 сеп 2009 20:47

ogrizko написа:Ужким малко на шега я пуснах темата.... но като гледам как взеха да гонят футболисти, току-виж се оказало истина. Май трябва да стана журналист към ***... много ги налучквам работите напоследък. И с този проект, и с купуването на Левски.... :lol: :oops: 8-)

Налучкай и шампиона на България,да заложа на Еврофутбол. :lol:
Само Черно море.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 30 сеп 2009 00:29

ogrizko написа:Ужким малко на шега я пуснах темата.... но като гледам как взеха да гонят футболисти, току-виж се оказало истина. Май трябва да стана журналист към ***... много ги налучквам работите напоследък. И с този проект, и с купуването на Левски.... :lol: :oops: 8-)

Младеж, да те направим шаман на агитката? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 сеп 2009 16:24

cristely написа:

Младеж, да те направим шаман на агитката? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Cristely,нали се разбрахме че ще правим Огризко президент на Моряците? :P Какви шамани,какви 5 лева бе брат :lol: :lol: :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 окт 2009 15:00

Шампиона на България ще е или Спортист Своге, или Локо Пловдив.... щом като успяха да победят Черно море, значи те са с най-голям шанс да са шампиони :mrgreen: :mrgreen: Отивай да залагаш по 500 лв. на двата варианта, няма да сбъркаш :lol:

Няма проблем и шаман да съм... и без това обичам да поддържам връзка с отвъдното :twisted: Може да ги направя и тях фенове на моряците :lol:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 01 окт 2009 15:19

ogrizko написа:Шампиона на България ще е или Спортист Своге, или Локо Пловдив.... щом като успяха да победят Черно море, значи те са с най-голям шанс да са шампиони :mrgreen: :mrgreen: Отивай да залагаш по 500 лв. на двата варианта, няма да сбъркаш :lol:

Няма проблем и шаман да съм... и без това обичам да поддържам връзка с отвъдното :twisted: Може да ги направя и тях фенове на моряците :lol:

Майтапчия,си ти Оги,шегаджия. :lol: :lol: :lol:
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”