Левски - Лудогорец - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Re: "Левски" или "Лудогорец" на "Герена"? Шансове?

Мнениеот amstel_beer » 12 май 2013 02:11

66% за Лудогорец и 33% за Левски - 2-ка и х им вършат работа, на нас само 1-ца. ;)

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 12 май 2013 02:20

plamenst7 написа:В този мач всичко е възможно. Левски може и да спечели, може и да загуби, а може и наравно да завърши. По-скоро ще спечели този който има повече късмет.

Така е. Абсолютно. Мачът е троен.

LionelMessi1985
Контакти:

Мнениеот LionelMessi1985 » 12 май 2013 02:47

Според мен има всички предпоставки да стане един от най-хубавите мачове за сезона, защото за разлика от миналата година титлата ще се решава в голям футболен град, а не в Разград с всичкото ми уважение към "Лудогорец арена":-) Единственият слаб пункт виждам в съдията - като нищо може всичко да развали. Всъщност като се замисля, май най-добре е чужденец да дойде да свири. Наш ако е, каквото и да направи, ще го разкъсат!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 май 2013 03:03

Абе Левски като сложат в нападение главния съдия и върнат отзад страничните,ще ви питам аз кой ще е новият шампион.Иначе ако мача завърши Х,то Ботев Пловдив ще решат шампиона на България.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 12 май 2013 03:49

ЕМИЛ написа:
LionelMessi1985 написа:Мачът на годината е след няколко дни на "Герена" - "Левски" или "Лудогорец" е с по-големи шансове според вас? С тая игра "сините" нямат никакъв шанс, пък им трябва задължителна победа с оглед точковата разлика! Мисията май е невъзможна!

хахахаха така си мислиш ти

2-0 за Левски , златен дубъл и масови инфаркти от хора които не симпатизират на Левски . Просто няма как да ги изпуснем Лудогорец

Ако Левски направи дубъл обещавам да спра да пиша в сайта за 6 месеца!

Лудогорец и два хиска с Левски и Ботев са им достатъчни да са шампиони.Ще са с равен брой точки,но преките двубои са в полза на Лудогорец.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 12 май 2013 04:34

Левски е на гребена на вълната и има настроение, но Лудогорец е по-обиграния отбор към момента. Може би шансовете са 50 на 50. Успех на СИНИТЕ, всички на ГЕРЕНА!
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 12 май 2013 07:25

Мачът го виждам Х (0-0 или 1-1), друг е въпросът дали няма да подпрат единия отбор... ;)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 12 май 2013 07:31

Maча според мен ще е равен. Лудогорец в момента са в малко по добра форма, а и имат доста опитни играчи които този полусезон показаха, че знаят как да измъкват точки срещу преки конкуренти. Визирам мачовете им с Литекс където доста време играха с човек по малко и гостуването им на ЦСКА където поне според мен играха по добре от червените.

А сините до тук доказаха единствено, че могат да работят добре със съдиите и играчите на съперника. Играчите им свикнаха ръководството да им печели мачовете и забравиха какво е да се напънеш за да вземеше победата в един дерби мач. За Лудогорец до някъде важи същото но в доста по малка степен за това и ще влезнат малко по добре подготвени в мача от сините.

Естествено който и да стане шампион резилите лятото в ШЛ са гарантирани :)

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 12 май 2013 07:41

GOLEADOR написа:Абе Левски като сложат в нападение главния съдия и върнат отзад страничните,ще ви питам аз кой ще е новият шампион.Иначе ако мача завърши Х,то Ботев Пловдив ще решат шампиона на България.

Залагай кашона в който живееш за победа на Левски тогава, коеф. ще е над 2 със сигурност. Чета тук глупости, кой заслужавал. Това дали някой заслужава да е шампион се вижда по точките които е натрупал в края на сезона. Ще се види на терена кой ще успее да излъже противника, според мен ще е Левски с един гол разлика.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 май 2013 07:48

onceMORT написа:
GOLEADOR написа:Абе Левски като сложат в нападение главния съдия и върнат отзад страничните,ще ви питам аз кой ще е новият шампион.Иначе ако мача завърши Х,то Ботев Пловдив ще решат шампиона на България.

Залагай кашона в който живееш за победа на Левски тогава, коеф. ще е над 2 със сигурност. Чета тук глупости, кой заслужавал. Това дали някой заслужава да е шампион се вижда по точките които е натрупал в края на сезона. Ще се види на терена кой ще успее да излъже противника, според мен ще е Левски с един гол разлика.

Пич,колко рефери изгоряха заради Левски?Както и да е,съдиите ви довлачиха до тук и имате шанс да станете шампиони.Така,че не виждам въобще защо да се говори кой заслужава титлата!Да я дават на Ахмед Ахмед или там който си изберете от реферите,то и без туй половината ви точки са техни!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Архив”