Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот grud » 11 май 2013 11:25

petkan написа:Чини ми се, че бъркаш. Като футболист на Литекс, той псуваше феновете на Нефтохимик (което пък си е пак тая де, щото феновете на Нефтохимик бяха и фенове на Черноморец и обратното). Аз и до момента не мога да му простя тази му простотия. Ама то тя простотията ходи по хората....

Не бърка, псуваше на нашия мач с Литекс.Аз не го броя за жив (още по малко за легенда) още след онази простотия от 1994г. Това че е пънчевски миндил го демонстрирал винаги - кръвта вода не става! А Акаунта само си чеше пръстите на клавиатурата! ;)
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
Green Fighters
Контакти:

Мнениеот Green Fighters » 11 май 2013 13:03

Акаунта му следя мненията и си казва доста верни неща. Ако аз или някой друг "зелен" го кажем сме промити, ама ако ваше момче го казва значи си чеше езика и търка клавуатурата? :lol:
[center]Изображение[/center]

БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 11 май 2013 14:31

grud написа:
petkan написа:Чини ми се, че бъркаш. Като футболист на Литекс, той псуваше феновете на Нефтохимик (което пък си е пак тая де, щото феновете на Нефтохимик бяха и фенове на Черноморец и обратното). Аз и до момента не мога да му простя тази му простотия. Ама то тя простотията ходи по хората....

Не бърка, псуваше на нашия мач с Литекс.Аз не го броя за жив (още по малко за легенда) още след онази простотия от 1994г. Това че е пънчевски миндил го демонстрирал винаги - кръвта вода не става! А Акаунта само си чеше пръстите на клавиатурата! ;)

С Акаунта се уточнихме. Той помни това, което се е случило на мач на Черноморец, аз - на Нефтохимик, но години преди това, непосредствено след преминаването му в Литекс. Между другото подобни "изяви" имаше и Чиликов, вече като "звезда" в Левски.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 11 май 2013 14:32

Green Fighters написа:Акаунта му следя мненията и си казва доста верни неща. Ако аз или някой друг "зелен" го кажем сме промити, ама ако ваше момче го казва значи си чеше езика и търка клавуатурата? :lol:

Нещо не вдяваш на хумора ни ;)

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 11 май 2013 17:34

milen86 написа:
grud написа:"...Иначе между фе­новете не може да има сравнение. Черноморец има един автобус привърженици всичко на всичко. Нефтохимик е много по-обичаният и под­крепян отбор в Бур­гас. Всяко сравнение е неуместно...." - цитат от интервю с Д.Трендафилов.

Още не са влезли в А група и почнаха с провокациите.... Още повече излезли от устата на един цървул от хасковска област - нямам думи!

Този цървул както ти го наричаш беше един от хората които ви вкара отборчето от В във Б група. Човека ви казва истината вие защо се обиждате? :mrgreen:

Човек може да излезе от Димитровград , но Димитровград от човек НИКОГА :mrgreen:

Потребителски аватар
Blucerchiati
Контакти:

Мнениеот Blucerchiati » 11 май 2013 17:48

Ма той Митю Трендафилов и друг важен гол вкара срещу Спартак Пд , ма въпреки това си остава противно човече за повечето Бургазлий

milen86
Контакти:

Мнениеот milen86 » 11 май 2013 18:23

Blucerchiati написа:Ма той Митю Трендафилов и друг важен гол вкара срещу Спартак Пд , ма въпреки това си остава противно човече за повечето Бургазлий

Вашите 20 фена ли са повечето Бургазлий ? :lol:

Потребителски аватар
Blucerchiati
Контакти:

Мнениеот Blucerchiati » 11 май 2013 18:31

Шейховете" подариха зелена фланелка на Борисов - Бургаски репортер
Председателят на фен-клуба на “шейховете” Николай Тодоров връчи на Бойко Борисов зелената фланелка в знак на благодарност за помощта, която бившият премиер оказа на клуба.

супер , много се радвам за тези мили жестове

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 11 май 2013 23:04

milen86 написа:
Blucerchiati написа:Ма той Митю Трендафилов и друг важен гол вкара срещу Спартак Пд , ма въпреки това си остава противно човече за повечето Бургазлий

Вашите 20 фена ли са повечето Бургазлий ? :lol:

Вече сме 19, един умря.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Green Fighters
Контакти:

Мнениеот Green Fighters » 11 май 2013 23:13

Blucerchiati написа:
Шейховете" подариха зелена фланелка на Борисов - Бургаски репортер
Председателят на фен-клуба на “шейховете” Николай Тодоров връчи на Бойко Борисов зелената фланелка в знак на благодарност за помощта, която бившият премиер оказа на клуба.

супер , много се радвам за тези мили жестове

И все повече ще се радваш 8-)

БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК

Върни се в “Черноморец”