ЦСКА-Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ЦСКА-Черно море
Нямаме повод да се срамуваме от този мач въпреки многото грешки. За мен изтървахме да вземем поне точка.
Определено липсваше Китанов на вратата ,за да внесе спокойствие.Не знам защо реши да си вади умишлено картон ,за да не играе срещу чорбата 

-
- Контакти:
Не не,трябва да се срамуваме,защото този мач беше един от най-слабите ни такива.Изключително слаб мач.Резервите показаха,че са на ниво Б група.Безумно слаба игра на Живко Атанасов,Емил Михайлов беше тотално неадекватен,а за Идалго не ми се говори.Ние играехме с 8 човека отчитайки и,че Сашовците направиха също най-слабия си мач.Единствено Жоро Илиев и Росен Колев бяха на ниво.Най-слабия ни мач,категоричен съм,дори в Стара Загора с Берое стояхме по-добре и грешахме по-малко.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
Впрочем,мисля,че този слаб мач,който направихме и лекотата с която простихме на ЦСКА вместо да ги ударим категорично дойде от това,че както сами тука писаха някои - мача да бъде отписан!Така го отписаха и играчите.Такива като Китанов.Ето това е жалкото,защото ТУК се трупа авторитет,а не с мижави победи над Монтана.Днес МОЖЕХМЕ да победим,ЦСКА беше много слаб,но липсата на качествения вратар дестабилизира защитата.Усети се и липсата на Жоро Божилов,тоя Идалго е менте.Критикувах го,казахте да чакаме....ай стига сме му гледали мардосването,пълен посредственяк,не случайно почти не е играл 2 години,някога може да е бил добър,вече е приключил с тая игра.Жалко пак казвам,дори и с няколкото посредственяци в отбора при ПОДХОДЯЩАТА НАСТРОЙКА пак щяхме да бием.Уви,след като сред самите фенове мача е отписан видяхме как го отписаха и играчите.Пестят сили да бият Стефан Генов.Уау уау уау....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Да се върна на написаното от мен като предложение.Кому бяха нужни тези картони и възможности за контузии,след като и на децата е ясно,че Ристосков ще си свири честно и както се полага в полза на единият отбор.А и отново не видяхме голяма част от "пейките" този сезон.Е,поне нещата с вратарят са ясни.Наистина "спасява"с поглед.Да вземат да намерят двама свестни вратаря,че като замине Китанов и съвсем ще я вапцаме.Безумно слаб ЦСКА и още по безумно слаб Черно море.Искам коментара на тези,които обявиха мача за нареден в полза на Морето.Сега ще ги напсувам,а те си знаят кои са.Да ви Е.Б.А. в разбирачите.Не следя картоните,но ако някой знае,имаме ли "изгорял" за следващите мачове?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
-
- Контакти:
Нужни са на всички момчета,които очакваме да ни върнат в Европа!А там,за да играем трябва да бием ЦСКА,Левски,Литекс,Лудогорец,не да драпаме за равни и то само на наш терен.Те ТРЯБВА да се учат да ги бият ТАМ,в самото леговщите на комунистите,да се учат и знаят,че МОГАТ да го направят,а не да правим разходки и да стартираме с 3-4 дежурни загуби.Само на кръв срещу тях,ако ще 11 контузени да имаме 

Аз не разбрах стрелеца кой мач е гледал, капитана ни особено второто полувреме изобщо беше ли на терена? Този мач за най-добрите ни играчи бих споменал Инканго и .... Бандата. Сега сериозно: този мач завърши точно както смятах, че ще завърши. И тук няма никаква трагедия! Оставаме. Оставаме в А група въпреки ТИМ. За следващото първенство трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!: вратар, ляв и десен бек, и дясно крило. Халфовата линия, която преди няколко години газеше наред днес е гола вода! Вкарването в игра тази вечер на това недоразумение Симеонов направо ме втрещи! Тоя набеден играч трябва час по-скоро да се изгони от отбора. По същия път трябва да поемат и Ж. Атанасов и Комел!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
- Контакти:
зеления написа:Аз не разбрах стрелеца кой мач е гледал, капитана ни особено второто полувреме изобщо беше ли на терена? Този мач за най-добрите ни играчи бих споменал Инканго и .... Бандата. Сега сериозно: този мач завърши точно както смятах, че ще завърши. И тук няма никаква трагедия! Оставаме. Оставаме в А група въпреки ТИМ. За следващото първенство трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!: вратар, ляв и десен бек, и дясно крило. Халфовата линия, която преди няколко години газеше наред днес е гола вода! Вкарването в игра тази вечер на това недоразумение Симеонов направо ме втрещи! Тоя набеден играч трябва час по-скоро да се изгони от отбора. По същия път трябва да поемат и Ж. Атанасов и Комел!!!
На фона на недоразумения като Идалго Жоро Илиев направо си блестеше,но както казах - направихме УЖАСНО слаб мач и за това е виновна настройката!Не отидахме натопорчени да им теглим ножа,а отидахме на разходка.Милко Балевците бяха готови да бъдат сразени.А за Комел си прав,тоя влезе уж да поправя Живко,а беше на 100% виновен за 3-тия гол.От известно време е много слаб.Нямаме резерви,контузи се Божилов и Камазола и играем без халфове,това е,а Симеонов какво прави на терена вместо Бекир Расим не знам....Симеонов е най-слабия в отбора,дори по-слаб от Живко,тоя няма аналог,абсолютно селски футболист

...и Емил Михайлов толкова слаб вратар,скоро сме нямали,Китанов е класи над него.