Берое победи Литекс с 2:1 в Ловеч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sandi74

Берое победи Литекс с 2:1 в Ловеч.

Мнениеот sandi74 » 11 май 2013 20:10

Берое победи Литекс с 2:1 при гостуването си в Ловеч.Гостите поведоха в края на полувремето с 1:0 с гол на Амир Саюд от дузпа.Исмаил Иса възтанови равенството също от дузпа в 47 минута.В 92 минута Атанас Недялков от домакините си отбеляза автогол след остро центриране на Дончо Атанасов от пряк свободен удар.Честита победа на всички беройци.Идва ред на синичките.На 15 май Ловеч ще е зелен.Няма мое,няма твое,светът е Берое.

Потребителски аватар
TreiD
Контакти:

Re: Берое победи Литекс с 2:1 в Ловеч.

Мнениеот TreiD » 11 май 2013 20:16

sandi74 написа:Берое победи Литекс с 2:1 при гостуването си в Ловеч.Гостите поведоха в края на полувремето с 1:0 с гол на Амир Саюд от дузпа.Исмаил Иса възтанови равенството също от дузпа в 47 минута.В 92 минута Атанас Недялков от домакините си отбеляза автогол след остро центриране на Дончо Атанасов от пряк свободен удар.Честита победа на всички беройци.Идва ред на синичките.На 15 май Ловеч ще е зелен.Няма мое,няма твое,светът е Берое.

Зелен ще е я, то идва пролетта и дървета,трева всичко е зелено. :mrgreen:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 май 2013 20:19

Много добри тия заралии бе :o Какво ще ги правим в сряда, ще трябва да хванем по един от защитата, халфовата линия и атаката. :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 11 май 2013 20:20

Tommi написа:Много добри тия заралии бе :o Какво ще ги правим в сряда, ще трябва да хванем по един от защитата, халфовата линия и атаката. :roll:

И съдиите. :mrgreen:

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 11 май 2013 20:21

Очаквам и Локо Сф да бият Литекс. :roll:
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 11 май 2013 20:22

greenlandia написа:Сряда говедата,а в Неделя чорбетата ще ги блъсне товарен влак.
Само БЕРОЕ!!!!

Добре, мааму стара, бероец съм. Предполагам ме познаваш, знаеш, че не съм най- кроткият и възпитан фен на света, но деба мааму, ся що и в тази тема трябва обиди и провокации към софийските отбори и техните фенове, след като се коментира мача с Литекс? И аз искам да бием наред, но защо да ги обиждам и във форума, без да са ме предизвикали, а? На всичкото отгоре и двата отбора имат нормални фенове, както и ние имаме тролове.
Последна промяна от KategorieC на 11 май 2013 20:23, променено общо 1 път.
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 11 май 2013 20:22

TEDIMAR99 написа:Очаквам и Локо Сф да бият Литекс. :roll:

Дано НЕ ги бият!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 11 май 2013 20:23

KategorieC написа:
TEDIMAR99 написа:Очаквам и Локо Сф да бият Литекс. :roll:

Дано НЕ ги бият!

Дано! :)
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 11 май 2013 20:24

KategorieC написа:
greenlandia написа:Сряда говедата,а в Неделя чорбетата ще ги блъсне товарен влак.
Само БЕРОЕ!!!!

Добре, мааму стара, бероец съм. Предполагам ме познаваш, знаеш, че не съм най- кроткият и възпитан фен на света, но деба мааму, ся що и в тази тема трябва обиди и провокации към софийските отбори и техните фенове, след като се коментира мача с Литекс? И аз искам да бием наред, но защо да ги обиждам и във форума, без да са ме предизвикали, а? На всичкото отгоре и двата отбора имат нормални фенове, както и ние имаме тролове.

+1
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 11 май 2013 20:25

sandi74 написа:
Tommi написа:Много добри тия заралии бе :o Какво ще ги правим в сряда, ще трябва да хванем по един от защитата, халфовата линия и атаката. :roll:

И съдиите. :mrgreen:

Изпревари ме! И делегата също, не е лошо и 4-5 от дечицата, дето ще подават топките. :)

А говорейки сериозно, честито на Берое, винаги са ме радвали като отбор, нищо че известна част от феновете им ненавиждат Левски.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Върни се в “Литекс”