Ново скандално петно в/у България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Ново скандално петно в/у България

Мнениеот pampi » 11 май 2013 19:35

Foreigner написа:
amstel_beer написа:
Foreigner написа:Бил съм няколко пъти в комисия и твърденията на Бареков са смешни. Няма как да се подменят бюлетини в присъствието на представителите на различни партии и наблюдатели.
Неслучайно някой го наричат капут. :mrgreen:
От друга страна тези бюлетини могат да се използват при купуването на гласове. Предварително подготвени с правилния Х и печат, но пък цели 350хил... Обаче купуването и подмяната е съвсем различно нещо. Някой като си е продал гласа дали ще му дадат готовата бюлетина предната вечер или ще му я връчи гласувалият преди него все тая.
Понеже това се появява в деня на размисъл най-добре ще е да приберат за 2 денонощия в ареста Бареков, Борисов/Цветанов и Станишев (а като се изясни всичко да ги оставят за постоянно :mrgreen: )
Може и авторът на темата. (я направо някой да му провери айпи-то да не се окаже толкова глупав да публикува от централата на някоя партия) :mrgreen:

Прокурорите и те са глупаци: Прокуратурата потвърди, че е хванала 350 хил. бюлетини и е образувано досъдебно производство. :P

Е аз затова призовах да ги приберат всички до изясняване на случай. Не е доказано, че тея бюлетини са за подмяна на вота. Както писах - все едно да хванем петима от форума с различни убеждения да броят бюлетини и да видим как ще ги подменят. Не става въпрос за 100-200 гласа, а за 350 хиляди.
Останалото са свободните съчинения за Бареков с определена ясна цел.
Ако се окаже Бареков прав - евала, дано ги затворят за по-дълго, ама ако не е прав - дано него го затворят за по-дълго.

Бре, току виж гербаджиите са ги отпечатали с цел да ги раздават на запалянковците по стадионите,за да ги мятат вместо рула тоалетна хартия. Това че струват около 1 000 000 лева и са отпечатани след 08.05...айде сега бълха ги ухапала. Когато имаш 29 000 000 лева на влог, кво да му мислиш за дреболии... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 11 май 2013 19:35

KategorieC написа:Ти знаеш ли колко доказателства трябват, за да изкара прокуратурата едно такова дело и да осъдят политик?

Ти знаеш ли колко е необходимо за да се подменят бюлетини и колко е необходимо за да се манипулира обществено.
Пропаганда се прави много по-лесно, отколкото подмяната.
...

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 11 май 2013 19:35

parvanoff написа:
bilyaletdinov написа:
parvanoff написа:Попитах и друг, ще попитам и теб. Нещо излъга ли? И ти ли не можеш да намериш за какво да се хванеш, а започваш да обиждаш? Това ли е градивната дискусия, която всеки разумен човек трябва да търси?

Стои наглеца и говори, че българската прокуратора участва в заговор срещу Герб. Същата тази прокуратура, чиито представил (Кокинов) нарича Борисов "шефа", същата тази прокуратура чийто шеф Борисов "сам си го избра"... Това не е ли двуличие :?:

Не му изкривявай думите! Не е казал, че прокуратурата е срещу ГЕРБ. Напротив, той каза, че си има институции, които да си вършат работата и на които вярват!

именно ...бареков много манипулира с тия си думи ...и от думите му става абсолютно ясна манипулацията!!!
цветанов вика, че прокоратурата ще се произнесе ...бареков си измисля, че цветанов обвинявал прокоратурата че била срещу герб ....бареков бареков направо нямам думи на каква манипулация се наслаждаваме в момента ....и наистина най-странното е, че всичко това става часове преди изборите ....няма изобщо как да се реагира адекватно и хората ще се разколебаят да гласуват за герб!! щото ако прокоратурата се произнесе може да се окажат нещата много различни от нещата представени от най-"великата" ТВ7 и забърканите в манипулацията партии :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 11 май 2013 19:38

parvanoff написа:
bilyaletdinov написа:
parvanoff написа:Попитах и друг, ще попитам и теб. Нещо излъга ли? И ти ли не можеш да намериш за какво да се хванеш, а започваш да обиждаш? Това ли е градивната дискусия, която всеки разумен човек трябва да търси?

Стои наглеца и говори, че българската прокуратора участва в заговор срещу Герб. Същата тази прокуратура, чиито представил (Кокинов) нарича Борисов "шефа", същата тази прокуратура чийто шеф Борисов "сам си го избра"... Това не е ли двуличие :?:

Не му изкривявай думите! Не е казал, че прокуратурата е срещу ГЕРБ. Напротив, той каза, че си има институции, които да си вършат работата и на които вярват!

Само на мен ли ми направи впечатление, че обвини прокуратурата за оповестяването на скандала? :roll:

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 11 май 2013 19:39

Бареков да замълчи и да пусне мача ,че ще го изнасиля !!!!!!

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 11 май 2013 19:40

Foreigner написа:
KategorieC написа:Ти знаеш ли колко доказателства трябват, за да изкара прокуратурата едно такова дело и да осъдят политик?

Ти знаеш ли колко е необходимо за да се подменят бюлетини и колко е необходимо за да се манипулира обществено.
Пропаганда се прави много по-лесно, отколкото подмяната.

Не знам, не ми е работата да съм преброител и политик- юрист съм. А сега отговори на въпроса ми.
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 11 май 2013 19:41

we are the champions написа:Бареков да замълчи и да пусне мача ,че ще го изнасиля !!!!!!

И теб ли те е омотал този пожарникар? :o

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 11 май 2013 19:42

RedeviL написа:
parvanoff написа:
bilyaletdinov написа:

Само на мен ли ми направи впечатление, че обвини прокуратурата за оповестяването на скандала? :roll:

Сам си прецени, доколко това е морално! Ти сигурно мислиш, че човек е виновен до доказване на противното, а? И това означава ли, че е казал, че българската прокуратура участва в заговор срещу него?
Последна промяна от parvanoff на 11 май 2013 19:43, променено общо 1 път.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 11 май 2013 19:43

RedeviL написа:
we are the champions написа:Бареков да замълчи и да пусне мача ,че ще го изнасиля !!!!!!

И теб ли те е омотал този пожарникар? :o

Не ама нямам намерение да им слушам глупостите.....

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 11 май 2013 19:43

Утре ако се състоят изборите признавам българина за най - тъпото същество на света! Ботев и Левски сигурно са се обърнали в гроба! Независимо кой и как е направил това, дали са ГЕРБ, или някоя друга партия го топи, това е огромно петно върху държавността! Ами ако фалшивите бюлетини са 1 милион, каквито сигнали имаше още преди месец ?!

Върни се в “Свободна зона”