Ново скандално петно в/у България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Re: Ново скандално петно в/у България

Мнениеот Foreigner » 11 май 2013 19:26

amstel_beer написа:
Foreigner написа:Бил съм няколко пъти в комисия и твърденията на Бареков са смешни. Няма как да се подменят бюлетини в присъствието на представителите на различни партии и наблюдатели.
Неслучайно някой го наричат капут. :mrgreen:
От друга страна тези бюлетини могат да се използват при купуването на гласове. Предварително подготвени с правилния Х и печат, но пък цели 350хил... Обаче купуването и подмяната е съвсем различно нещо. Някой като си е продал гласа дали ще му дадат готовата бюлетина предната вечер или ще му я връчи гласувалият преди него все тая.
Понеже това се появява в деня на размисъл най-добре ще е да приберат за 2 денонощия в ареста Бареков, Борисов/Цветанов и Станишев (а като се изясни всичко да ги оставят за постоянно :mrgreen: )
Може и авторът на темата. (я направо някой да му провери айпи-то да не се окаже толкова глупав да публикува от централата на някоя партия) :mrgreen:

Прокурорите и те са глупаци: Прокуратурата потвърди, че е хванала 350 хил. бюлетини и е образувано досъдебно производство. :P

Е аз затова призовах да ги приберат всички до изясняване на случай. Не е доказано, че тея бюлетини са за подмяна на вота. Както писах - все едно да хванем петима от форума с различни убеждения да броят бюлетини и да видим как ще ги подменят. Не става въпрос за 100-200 гласа, а за 350 хиляди.
Останалото са свободните съчинения за Бареков с определена ясна цел.
Ако се окаже Бареков прав - евала, дано ги затворят за по-дълго, ама ако не е прав - дано него го затворят за по-дълго.
...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 11 май 2013 19:26

bilyaletdinov написа:
j0rka7aa написа:СТОИ НАГЛЕЦА ЦВЕТАНОВ И ГОВОРИ КАК РАБОТЕЛ В ИНТЕРЕС НА НАШАТА РОДИНА...

Прокоратурата и ДАНС са виновни, че правят разследване :!:

Прокуратурата и ДАНС са виновни, че не скриха този чутовен скандал от хората.. Че не ги оставиха първо да отидат на избори и след това да научат истината за фалшивите бюлетини.. Нямам думи! И за какви формации ми говори Цветанов при положение, че почти всички партии излезнаха с пресконференции. :lol:
Последна промяна от RedeviL на 11 май 2013 19:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 11 май 2013 19:27

parvanoff написа:
j0rka7aa написа:СТОИ НАГЛЕЦА ЦВЕТАНОВ И ГОВОРИ КАК РАБОТЕЛ В ИНТЕРЕС НА НАШАТА РОДИНА...

Попитах и друг, ще попитам и теб. Нещо излъга ли? И ти ли не можеш да намериш за какво да се хванеш, а започваш да обиждаш? Това ли е градивната дискусия, която всеки разумен човек трябва да търси?

Момко, осъзнай се... Никой народ не е прокопсал, когато си е поверил съдбата в ръцете на "месия". Примери, колкото щеш: Наполеон, Хитлер, Мусолини, Ленин, Сталин и т.н. Е вече и ние сме в кюпа, и то щото сме тарикати два пъти се осираме за десетина години, един път с Царчето, втори път с Пожарникарчето...Ама щото сме твъдоглави тъпаци, какво ни пречи да продължим да се оакваме... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 11 май 2013 19:27

Foreigner написа:
amstel_beer написа:
Foreigner написа:Бил съм няколко пъти в комисия и твърденията на Бареков са смешни. Няма как да се подменят бюлетини в присъствието на представителите на различни партии и наблюдатели.
Неслучайно някой го наричат капут. :mrgreen:
От друга страна тези бюлетини могат да се използват при купуването на гласове. Предварително подготвени с правилния Х и печат, но пък цели 350хил... Обаче купуването и подмяната е съвсем различно нещо. Някой като си е продал гласа дали ще му дадат готовата бюлетина предната вечер или ще му я връчи гласувалият преди него все тая.
Понеже това се появява в деня на размисъл най-добре ще е да приберат за 2 денонощия в ареста Бареков, Борисов/Цветанов и Станишев (а като се изясни всичко да ги оставят за постоянно :mrgreen: )
Може и авторът на темата. (я направо някой да му провери айпи-то да не се окаже толкова глупав да публикува от централата на някоя партия) :mrgreen:

Прокурорите и те са глупаци: Прокуратурата потвърди, че е хванала 350 хил. бюлетини и е образувано досъдебно производство. :P

Е аз затова призовах да ги приберат всички до изясняване на случай. Не е доказано, че тея бюлетини са за подмяна на вота. Както писах - все едно да хванем петима от форума с различни убеждения да броят бюлетини и да видим как ще ги подменят. Не става въпрос за 100-200 гласа, а за 350 хиляди.
Останалото са свободните съчинения за Бареков с определена ясна цел.
Ако се окаже Бареков прав - евала, дано ги затворят за по-дълго, ама ако не е прав - дано него го затворят за по-дълго.

Ти знаеш ли колко доказателства трябват, за да изкара прокуратурата едно такова дело и да осъдят политик?
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 11 май 2013 19:28

amstel_beer написа:
ogrizko написа:
Genius. написа:ГЕРБ колкото посрамиха България пред света за тези 4 години.........................

аз пък мисля, че всички партии са обединени срещу ГЕРБ и търсят всякакъв начин да разколебаят хората :roll: щото ГЕРБ макар и да не са успешни засега ..единствено опитват промяна на статуквото! а и се надявам да се поучат от грешките си и да се правят значително по-добре втория евентуален мандат :roll:

Проблемът е, че не мислиш. Прочети това - Прокуратурата потвърди, че е хванала 350 хил. бюлетини и е образувано досъдебно производство. :evil:

това са само факти ....тълкуването може да бъде много различно и съм сигурен, че всички са се обединили срещу ГЕРБ ....именно човек - ако мислиш няма да приемаш очевидното само :) Бареков казал едикакво си и едищо си ...партиите и те дрънкат разни неща (сякаш нямат много голям интерес от това) и ти се връзваш веднага :) фактите са 350 000 намерени бюлетини, но аз не вярвам ГЕРБ да стоят зад това!! със сигурност БСП + + + не знам кои точно партии, най-вероятно ДПС
според мен не се ли гласува за ГЕРБ, благодарение на манипулациите дето гледаме в момента ....ще имаме ново правителство БСП + ДПС от което няма нищо по-страшно :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 май 2013 19:28

Не спорете с герберасти, няма смисъл! Утре е времето и секциите са мястото за спора ! На тях винаги им е виновен цял свят, цяла Вселена! Тия надминаха комунистите по всички параграфи!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 11 май 2013 19:30

bilyaletdinov написа:
parvanoff написа:Попитах и друг, ще попитам и теб. Нещо излъга ли? И ти ли не можеш да намериш за какво да се хванеш, а започваш да обиждаш? Това ли е градивната дискусия, която всеки разумен човек трябва да търси?

Стои наглеца и говори, че българската прокуратора участва в заговор срещу Герб. Същата тази прокуратура, чиито представил (Кокинов) нарича Борисов "шефа", същата тази прокуратура чийто шеф Борисов "сам си го избра"... Това не е ли двуличие :?:

Не му изкривявай думите! Не е казал, че прокуратурата е срещу ГЕРБ. Напротив, той каза, че си има институции, които да си вършат работата и на които вярват!
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 11 май 2013 19:32

sin4ec написа:Не спорете с герберасти, няма смисъл! Утре е времето и секциите са мястото за спора ! На тях винаги им е виновен цял свят, цяла Вселена! Тия надминаха комунистите по всички параграфи!

+1 :!:

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 11 май 2013 19:32

Охо май имало още 350 000 които вече са пуснати в употреба бюлетини така че тия избори май ще отидат в небитието.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 11 май 2013 19:33

Страшен цирк става в тая ъъъъъъ, не знам как да го нарека държава ли е, абе там каквото е "България"! Най - резонното нещо ми се вижда всички дружно да си стегнете куфарчетата и да си потърсите по - нормално местенце за живот! Аз го направих миналата година и сега само гледам цирковете! Общо взето най - добрата позиция, е позицията на страничен наблюдател, когато става въпрос за милата ни татковина! Ха със здраве, дано се оправите! Стискам палци!

Върни се в “Свободна зона”