Николай Бареков: Не знам дали ще бъда жив след това, което н

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
шамара
Контакти:

Re: Николай Бареков: Не знам дали ще бъда жив след това, което н

Мнениеот шамара » 11 май 2013 18:44

allez_les_blues написа:
Layne Staley написа:
allez_les_blues написа:
Layne Staley написа:Ама честно досега толкова помия не се е изливала по никоя партия. Бареков от пръв дупедавец на ГЕРБ вече е пръв враг. Яко се плаща явно...
На всички ни е ясно кой ще спечели утре. Обаче вече почвам да се плаша че тия ТВ7, на слави тъпите сценаристи и т.н.платени курви ще ни докарат някоя беля (даже не смея да напиша какво мисля)

абе ГЕРБ няма да управлява повече бе момче, вие гражданска война ли искате?!

Не искаме, ама благодарение на барековците и славитата натам сме тръгнали! И да - ГЕРБ утре печели, колкото и да не ви се иска!!!

ами няма да признаем изборите тогава, и спираме да плащаме данъци на тая държава-след като ще ми фалшифицират вота, ми нема да плащаме бе, ае да видим...щото аз накъдето и да се обърна всеки вика-"няма да гласувам за ГЕРБ", и изведнъж ми вадят някакви бомбастични "резултати: от "социологически изследвания"-10 процента преднина, 15 процента преднина-алооооооуу, вие за идиоти ли ни имате бе?! Никога в България не е имало самозапалили се хора, даже и по турско време, и тука ше ми дават 15 процента разлика в полза на ГЕРБ?!...ма вие наистина ни имате за идиоти бе!

СЕЛЯНИНО ТИ КАКВИ ДАНЪЦИ ПЛАЩАШ ИДОТ ФАЛШИВ

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 11 май 2013 18:45

allez_les_blues написа:
Layne Staley написа:
allez_les_blues написа:
Layne Staley написа:Ама честно досега толкова помия не се е изливала по никоя партия. Бареков от пръв дупедавец на ГЕРБ вече е пръв враг. Яко се плаща явно...
На всички ни е ясно кой ще спечели утре. Обаче вече почвам да се плаша че тия ТВ7, на слави тъпите сценаристи и т.н.платени курви ще ни докарат някоя беля (даже не смея да напиша какво мисля)

абе ГЕРБ няма да управлява повече бе момче, вие гражданска война ли искате?!

Не искаме, ама благодарение на барековците и славитата натам сме тръгнали! И да - ГЕРБ утре печели, колкото и да не ви се иска!!!

ами няма да признаем изборите тогава, и спираме да плащаме данъци на тая държава-след като ще ми фалшифицират вота, ми нема да плащаме бе, ае да видим...щото аз накъдето и да се обърна всеки вика-"няма да гласувам за ГЕРБ", и изведнъж ми вадят някакви бомбастични "резултати: от "социологически изследвания"-10 процента преднина, 15 процента преднина-алооооооуу, вие за идиоти ли ни имате бе?! Никога в България не е имало самозапалили се хора, даже и по турско време, и тука ше ми дават 15 процента разлика в полза на ГЕРБ?!...ма вие наистина ни имате за идиоти бе!

Дебелак защото се обръщаш в гетото. Около мен всички са за ГЕРБ и продължават да се множат

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 май 2013 18:45

grasiani написа:Симпатизантите на герб са май също толкова дебилни колкото и шефовете им.Аз не виждам защо с толкова хъс се защитават подобни подобия на хора които са се осрали толкова много, трябва да си откровен кретен за да си затваряш очите и да не виждаш с какво се занимават тези хора.

Само едно нещо ми кажи - наистина ли не виждаш защо това се случва точно днес, наистина ли не виждаш чий политически интереси обслужва, и наистина ли смяташ, че е случайно ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 11 май 2013 18:45

grasiani написа:Симпатизантите на герб са май също толкова дебилни колкото и шефовете им.Аз не виждам защо с толкова хъс се защитават подобни подобия на хора които са се осрали толкова много, трябва да си откровен кретен за да си затваряш очите и да не виждаш с какво се занимават тези хора.

Тук си много прав....
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Layne Staley
Контакти:

Мнениеот Layne Staley » 11 май 2013 18:45

Това че ще кажете че изборите са фалш го знаем от нова година! При теб всеки казва няма да гласувам за ГЕРБ, около мен болшинството твърдят обратното ...
ЦСКА не е литекс!!!

Потребителски аватар
mitko_r
Контакти:

Мнениеот mitko_r » 11 май 2013 18:46

Бюрека вече е на заплата при Делян Пеевски Свинята ! Факт!

Явно Бойко е бръкнал много надълБоко в задниците на резаците :mrgreen:

А Бюрека след изборите от капут, ще еволюира до употребен капут :mrgreen: Ашколсун аферим :mrgreen:
Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 11 май 2013 18:46

Ако някой по-нормален човек ви четеше коментарите, досега да е отишъл и да се обеси! :( В случая радващото е, че тук нормалните хора са мнооого малко, а те имат силна воля и не се поддават на манипулации! ;)

Всеки се опитва да поведе стадото в неговата посока, само че тоя път ще ви е много трудно. :)

За партиите не давам и пет пари! Торба с пари да ми донесат, пак не могат да ми променят мисленето, понеже там горе имам не куха празна лейка, а глава, с която мисля кое е редно и кое не е. :)

[offtopic]П.П. Щом най-неадекватния човек на тая земя са го викнали в комисия, представям си кво шоу ще е утре. :lol: И ми вика айде, да ви водя на курбан утре! :mrgreen: Викам ти нали беше в някаква комисия, курбана ти умре тоя път. :lol: Вай какви люде има сборкани по свето, а?! Здраве да е...нека има и по-сборкани, че да е по-весело! :)[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 11 май 2013 18:47, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 11 май 2013 18:47

allez_les_blues написа:Айде Волен ще говори по ТВ7! ХАЙЛ ВОЛЕН!

Днес тв. 7 тотално погази закона. Къде е СЕМ къде е прокуратурата

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 11 май 2013 18:47

ihalamadrid написа:
Не знам дали ще остана жив тази вечер. 200 човека бяха изпратени от Цветанов и Борисов. Те щяха да ни пребият. Свалих диктатурата в тази държава. Нито Борисов, нито Цветанов ще ми простят това, което направих сега, това заяви Николай Бареков в ефира на TV7. Той каза още, че вече му е предложена охрана, за да не му се случи нещо лошо. "Защо трябваше да бъда бит от 200 човека на ГЕРБ пред печатницата?", попита Бареков и добави, че протестиращите на Орлов мост днес ще излязат на улицата в негова подкрепа.

На тоя г*вньо устата му сигурно още мирише на х*я на Бойко дето се скъсваше от сутрин до здрач да му прави чики-рики, но сега се изкара, че той, бюрека, свалил някаква измислена диктатура. На ей такива боклуци не трябва да им се дава не трибуна, а да им се забрани да се появяват изобщо сред хората, че вонят.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 11 май 2013 18:47

Боже колко народ има тук зомбиран с болшевизъм-комунизъм!Комунягите фалшифицират изборите- нормално комунистите в момента се карат коя комунистическа банда да събере повече гласове - дали ГЕРБ, БСП,Атака,ДПС, ДСБ,СДС,НФСБ,ГОРГ,РЗС ,ВМРО и т.н - все комунистически бандити!А вие тук се карате кой комунист от всичките ще вземе повече гласове - дали другарката Бойка Борисова или другарят Сергей Станишев - и двамата комунистически престъпници! За това като ви казвам , че и за тор не ставате - не ми се обиждайте - това е истината!Гледайте им тъпите сутрешни блокове, сериали , предавания за готвене , пеене и всякакви други простотии и не ми се оплаквайте , че сте бедни - ще сте бедни като 68 години ви управляват комунистически престъпници!Заслужавате си го!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Върни се в “Свободна зона”