Николай Бареков: Не знам дали ще бъда жив след това, което н
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Николай Бареков: Не знам дали ще бъда жив след това, което н
Браво на Бареков за смелоста а платените форумни драскачи на тиквеника много се активизирахте пари ли ви под краченцата ???
[center]Каквото сложиш на зъб и на х.й, живота си е туй[/center]
-
- Контакти:
шамара написа:НЕКА РАЗБЕРАТ СМЪРДЕКОВ И ВСИЧКИ ПОДКРЕПЯЩИ СТАРИТЕ ЧЕНГЕТА - ГЕРБ СТАВА ПО СИЛЕН ЗАПОМНЕ ЩЕ ИМА БОЛЕЗНЕНИ ШАМАРИ УТРЕ ВЕЧЕР И ПРИЗОВАВАМЕ ВСИЧКИ КОМУНИСТИ И "ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ" ДА СЕ ИЗНЕСЪТ ОТ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО С БАРЕКОВ
пич, ГЕРБ умря днес. Незнам какво ще става от тук насетне, незнам кой ще управлява но Бойко и Цецо днес приключиха.
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
Ама викате и да е вярно пак ще си гласувате за герб. Какво като искат да манипулират резултатите...
всички партийци до един сте абсолютни олигофрени; комуняги, демократи, леви, десни - ОЛИГОФРЕНИ СТЕ. Само национализмът е решението, но засега такава партия няма.
всички партийци до един сте абсолютни олигофрени; комуняги, демократи, леви, десни - ОЛИГОФРЕНИ СТЕ. Само национализмът е решението, но засега такава партия няма.
- Daniel Levski
- Контакти:
allez_les_blues написа:Layne Staley написа:Ама честно досега толкова помия не се е изливала по никоя партия. Бареков от пръв дупедавец на ГЕРБ вече е пръв враг. Яко се плаща явно...
На всички ни е ясно кой ще спечели утре. Обаче вече почвам да се плаша че тия ТВ7, на слави тъпите сценаристи и т.н.платени курви ще ни докарат някоя беля (даже не смея да напиша какво мисля)
абе ГЕРБ няма да управлява повече бе момче, вие гражданска война ли искате?!
Да дебелак само така най накрая ще бъдат поставени твойте комунисти на място
allez_les_blues написа:Според мен всички симпатизанти на ГЕРБ, трябва да бъдат отделени в гета или резервати, по подобие на евреите във Велика Германия, и да бъдат задължени да носят отличителни знаци на дрехите си, за да ги разпознават нормалните хора, и да странят от тях.Евреите в Германия са носили жълта звезда, предлагам нашите гербери да носят оранжева ТИКВА!
Хубаво предложение.Твърдо съм ЗА.
allez_les_blues написа:шамара написа:НЕКА РАЗБЕРАТ СМЪРДЕКОВ И ВСИЧКИ ПОДКРЕПЯЩИ СТАРИТЕ ЧЕНГЕТА - ГЕРБ СТАВА ПО СИЛЕН ЗАПОМНЕ ЩЕ ИМА БОЛЕЗНЕНИ ШАМАРИ УТРЕ ВЕЧЕР И ПРИЗОВАВАМЕ ВСИЧКИ КОМУНИСТИ И "ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ" ДА СЕ ИЗНЕСЪТ ОТ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО С БАРЕКОВ
пич, ГЕРБ умря днес. Незнам какво ще става от тук насетне, незнам кой ще управлява но Бойко и Цецо днес приключиха.
За жалост значи и със България е свършено

Може би няма да липсваш на много хора, г-н измислен журналист. Една подлога като теб просто няма как да липсва. А ако си мислиш, че ти собственоръчно си свалил ГЕРБ от власт, много се лъжеш.
Аз пък ще гласувам против ДПС, БСП и останалите им салтанати. Долу комунистите!!!
Аз пък ще гласувам против ДПС, БСП и останалите им салтанати. Долу комунистите!!!
„ Армейският спортен клуб беше и остава носител на комунистическият морал и един от символите на успеха на комунизма и Народната власт. “
в. Земя 1992,интервю с ген. Добри Джуров.“
в. Земя 1992,интервю с ген. Добри Джуров.“
sandi74 написа:allez_les_blues написа:Според мен всички симпатизанти на ГЕРБ, трябва да бъдат отделени в гета или резервати, по подобие на евреите във Велика Германия, и да бъдат задължени да носят отличителни знаци на дрехите си, за да ги разпознават нормалните хора, и да странят от тях.Евреите в Германия са носили жълта звезда, предлагам нашите гербери да носят оранжева ТИКВА!
Аз също съм ЗА.
[center]Каквото сложиш на зъб и на х.й, живота си е туй[/center]
- alexveselinov
- Контакти:
Къде са сега герберчетата-dunavfc,styopa и много интелигентния parvanoff?
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
sandi74 написа:allez_les_blues написа:Според мен всички симпатизанти на ГЕРБ, трябва да бъдат отделени в гета или резервати, по подобие на евреите във Велика Германия, и да бъдат задължени да носят отличителни знаци на дрехите си, за да ги разпознават нормалните хора, и да странят от тях.Евреите в Германия са носили жълта звезда, предлагам нашите гербери да носят оранжева ТИКВА!
аз не съм за никоя партия ама щом ви са живее в такова общество отивайте в Северна Корея те там безтва са точно като вас ЗОМБИРАНИ