С Локо ми е най-ценната Купа

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: С Локо ми е най-ценната Купа

Мнениеот plovdivram » 11 май 2013 13:33

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Погледнете от зад 45000 фенове на локото.Който е стъпавал на националният стадион по онова време знае за какво става въпрос.Смешници.

Така е... Прав си! Всеки, който е ходил в онези години и помни, че тогава капацитета му беше почти двойно над сегашния знае какво означава 25 000 и 40 000 на онзи стадион... Само, 'дето не става ясно - кои са "смешниците"?!

Изображение

Предполагам, че Стайков е поредния, на който нкой му е "вкарал думи в устата", които на вас не се харесват?
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: С Локо ми е най-ценната Купа

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 11 май 2013 16:16

staria написа:Хахаха, първият ми вратар на Локото, за когото имам пресни спомени. Понеже недовиждаше, някой броил ли е, колко гола ни вкараха, при положение, че той е вдигнал ръка, за да покаже, че излиза в аут, хихи? На стари години пак имаше страхотен рефлекс. Очаквам и някой папагал да ми обясни как 1983 година нямало толкова автомобили и нямало магистрала и било невъзможно 20 000 майни да отидат в София. За тях беше да, ама точно 80те години бяхме най-здравата гостуваща публика в България. Даже в София левскари и цскари се обединяваха и се биеха (или по скоро ни биеха, поне мен де, хихи) заедно срещу нас.

Така си беше.Стайков имаше проблем със зрението и влизаха голове от невероятни положения /разстояния ;) /.На удари отблизо обаче,беше "бетон".Имаше и леки проблеми с алкохола :lol: ,но си беше вратар от класа.
За мачовете и публиката - бях на полуфинала в Ихтиман срещу ЦСКА,бях и на финала срещу Чирпан,но най-големия екшън беше баража срещу Осъм Ловеч.На връщане пътувахме в колона до Пловдив.Помня,че "Сетрата" на отбора беше "брандирана" с едно голямо "А" /от стиропор :lol: /,на предното стъкло.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”