Слави е толкова патриот, колкото аз съм от Кот д'Ивоар. Боклук и злобар, който би продал и майка си, ако е необходимо.
Точно такъв човек да чете морал е все едно тигър да проповядва вегетарианство.
Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Laetitia написа:Слави е толкова патриот, колкото аз съм от Кот д'Ивоар. Боклук и злобар, който би продал и майка си, ако е необходимо.
Можем само да го съжалим - изобщо мефистофелски случай.

Laetitia написа:Слави е толкова патриот, колкото аз съм от Кот д'Ивоар. Боклук и злобар, който би продал и майка си, ако е необходимо.
Най-интересно е двуличието и погнусата,която показва

За него не е нормално един премиер да се държи като простак,циник и т.н. А пита ли хората,дали е нормално един тв водещ,който води развлекателно предаване да заема каквато и да е било страна в една политическа кампания ? Да се занимава с конкретна политическа партия 3 год. и половина ?
Силно се съмнявам,че Джей Лено ,Дейвид Летърман или Опра водят своите шоута по подобен начин

Аз лично много отдавна съм го преценила що за стока е, но има доста хора, за които Слави продължава да се явява, едва ли не, като последна инстанция.NOMER14 написа:Можем само да го съжалим - изобщо мефистофелски случай.
Преди любимата му жертва бе Костов, толкова злъч изплю по негов адрес през екрана, че едва се сдържаше да не го напсува.
Долна учиндолска сган, която си позволява да говори за мафия, а всички знаят с колко престъпни босове е свързан.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Само,че недиктатора Костов го изгони от няколко телевизии,а диктатора ББ не го бутна 4 год.
Това само като интересна информация
Комунистите убиха всичко позитивни в синята идея,съсипаха Царя ( той,обаче си има и своята вида ) , сега ще разбият ГЕРБ,ще дойдат отново на власт и България ще цъфне и върже

Комунистите убиха всичко позитивни в синята идея,съсипаха Царя ( той,обаче си има и своята вида ) , сега ще разбият ГЕРБ,ще дойдат отново на власт и България ще цъфне и върже

Който и да изберете в неделя докато не се промени мисленето на народа и не организираме истински протест , не като последния в който тъй наречените лидери са кандидати за депутати ще сме на това положение.
Така ще изглежда България в неделя:

А трябва да покажем че сме единни и всички боклуци (комунисти) управлявали ни в последните 23 години да си свалят имунитета и съда да си свърши работата веднъж за винаги.
След 23 години "преход" сигурно има млади и кадърни хора които не са били никакви през социализма и могат да направят нешщо...
Така ще изглежда България в неделя:

А трябва да покажем че сме единни и всички боклуци (комунисти) управлявали ни в последните 23 години да си свалят имунитета и съда да си свърши работата веднъж за винаги.
След 23 години "преход" сигурно има млади и кадърни хора които не са били никакви през социализма и могат да направят нешщо...
Омръзнало ми е цял живот да слушам хейтъри и негативни типове,които само плюят и ни просветляват,но алтернатива или някакво решение не ни дават 
Кажи ни,приятельо,какво според твоите представи,трябва да се случи за да се оправим ?

Кажи ни,приятельо,какво според твоите представи,трябва да се случи за да се оправим ?
dunavfc написа:Омръзнало ми е цял живот да слушам хейтъри и негативни типове,които само плюят и ни просветляват,но алтернатива или някакво решение не ни дават
Може би да си купим по един самолетен билет.
dunavfc написа:Комунистите убиха всичко позитивни в синята идея,съсипаха Царя ( той,обаче си има и своята вида ) , сега ще разбият ГЕРБ,ще дойдат отново на власт и България ще цъфне и върже
Не съм съгласен.
Костов допусна много грешки.На собствения си народ беше сърдит няколко години и то до някъде безпричинно.Предвид ситуацията с идването на Царя нормално беше да не е водеща партия,но все пак доста хора го подкрепиха.От там нататък една групичка от хора... всеки дърпа за себе си.Докато през това време лека полека Борисов си набираше инерция и десните избиратели отидоха при него.Поне това ми е моето виждане за него.
Царя също до голяма степен сам се съсипа.Просто се обгради с много неподходящи хора... ала Милен Велчев.2005та направи глупостта да не излезе в опозиция(т.е. един мандат да не трупа толкова негативи) ,а си участваше в тройната коалиция.Съвсем спокойно можеше да не подкрепи на БСП номерата.Даже едни нови избори нямаше да го съсипят толкова политически ... колкото тройната коалиция.
Докато ГЕРБ сега за сега са си водеща партия.
Костов за това,което направи,заслужаваше абсолютно втори мандат,те не му го дадоха,очерниха го ( колко познато ) и вече е политически труп,дори и да влезе в парламента,кой му чува думата ? Царя се прееба сам,като влезе в тройната коалиция,иначе и досега НДСВ щяха да са поне в парламента.За ГЕРБ няма какво да говоря,защото е прекалено прясно и всички го виждаме 

Е Царя е много голяма фигура.Тогава беше абсурд да не вземе властта.Ако се сещаш ако не беше и тази глупост с двете НДСВта... така му взеха на Царя и няколко процента.Иначе щеше да си управлява сам,а не с ДПС.
Иначе ОДС ако не ме лъже паметта победи БСП ... през 2001.
С други думи тогава хората още вярваха в него,но ситуацията беше такава.
Иначе ОДС ако не ме лъже паметта победи БСП ... през 2001.
С други думи тогава хората още вярваха в него,но ситуацията беше такава.