Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

parvanoff
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот parvanoff » 11 май 2013 00:34

NOMER14 написа:
parvanoff написа:
NOMER14 написа:Моля ви и тримата да не се обиждате - в своите коментарии всеки казва своята истина (както казваше Агджа).Това не е красиво. :cry:

Аз пък викам да се спре с политическата агитация, тъй като днес е ден за размисъл, но едва ли ще се спази това мое предложение ;)

Утре (т.е. днес ) отново ще има агитация по стадионите.Какво ще скандират привържениците на отбора на Гонзо по отношение цвета на екипа на домакините? :lol:

Тая е разрешена. ;) Винаги :mrgreen:
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 11 май 2013 00:35

parvanoff написа:Аз пък викам да се спре с политическата агитация, тъй като днес е ден за размисъл, но едва ли ще се спази това мое предложение ;)

Е то това няма как да стане.
А иначе за Слави .. чак се чудя изобщо някой гледа ли го.Даже по сайтовете бях чел.. че едва ли не Слави се изкарвали видиш ли инициатора на протестите.Така е... като се самозабравят хората.. така става.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 11 май 2013 00:39

Laetitia написа:ДСБ и Левски, ооо, ДСБ и Левски! :lol:

Това викам и аз - преди всичко сме левскари , а после си влизаме в тъмната стаичка.
За мен по-важно за човека е на кой отбор е фен , отколкото за кого ще гласува.Второто може да се поправи на следващите избори. :?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 май 2013 00:40

Аз говоря, холандски и английски, ама не бъркам езиците, като тоя откровен нещастник! ГЛАСУВАЙТЕ, ЗА КОГОТО ИСКАТЕ, САМО ДА НЕ Е ЗА ТОЯ ПРЕСТЪПНИК !
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 11 май 2013 00:41

Плевенския ******** и колегите му манафи,трябва да призная владеят до съвършенство манипулациите и зомбирането ;)
Може ли в едно ток шоу,което се предполага,че трябва да бъде обективно и безпристрастно,цялото предаване да премине през насъскване на народа срещу ГЕРБ,натякване,че нормален и интелигентен човек няма как и не може да гласува за ГЕРБ.Имало страшно много алтернативи,това било най-гадното правителство в историята,най-голямото зло и т.н.

Как е възможно 2 дена преди изборите в едно уж авторитетно шоу да не се поставят всички партии на една равна рамка,а цялото предаване да бъде антигерб ?
Ще гледам с интерес,години,които ни предстоят след,като Орешарски и компания започнат да управляват.Ще наблюдавам българският народ,който обвини ГЕРБ за бедността,мизерията,монополите,корупцията,мафията и всичко гадно,станало през целият поход,дали ще почувства възмездие,дали след идването на БСП отново на власт,заплатите,пенсиите и всичко ще ни стане европейско ;)

Най-голямата манипулация на Слави обаче беше,че България се е превърнала в полицейска държава ;) Ако ние сме полицейска държава,то САЩ,Великобритания,Канада,Германия и т.н. са гражданска война между полицията и хората.
Искаме да сме европейци,искаме правила и закони,искаме модерна българия,но когато полицията тръгне да си върши работата - полицейщина,полицейски произвол,ограничаване на свободата ни и т.н.

Хората са го казали преди много години - " Всеки народ си заслужава управлението " Ще добавя и че,всеки народ си "Заслужава битието " Лошият ББ ще си тръгне с другите диктатори и престъпници на бял кон ще се върне Станишев и дано тогава народът да е доволен и щастлив и очаква бляскавото и светло бъдеще на България :)

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 11 май 2013 00:44

Само пропускаш факта,че Слави от много отдавна не е фактор... ако някога е бил изобщо.
Просто да приемем,че там си е една рекламна кампания към ДПС/БСП.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 11 май 2013 00:45

Отдавна не го гледам, а дори като бях млад наивно си мислех, че е патриот :lol:
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 11 май 2013 00:52

parvanoff написа:Отдавна не го гледам, а дори като бях млад наивно си мислех, че е патриот :lol:

Патриотите не слушат и не произвеждат чалга :x

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 11 май 2013 00:57

Патриотите слушат само Моцарт и Ерик Клептън,ае стига глупости...

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 11 май 2013 00:59

parvanoff написа:Отдавна не го гледам, а дори като бях млад наивно си мислех, че е патриот :lol:

Остави кой колко гледа.
Слави много отдавна е компрометиран доста сериозно на ниво политика.Аз от момента когато обясни какъв велик българин е бил Доган и видиш ли как бил повече българин от българите(в същото предаване Доган обясняваше за обръчите от фирми,а Слави само една сълза не пусна от умиление.. какъв велик българин му е на гости).. честно казано за тоя не искам и да чувам.

Върни се в “Архив”