На следващата снимка е статия от вестник Спорт от 18.01.1932г.:

На следващата снимка членска карта на Чавдар, използвали са членските карти на АС 23 като техни наследници, даже са запазели същата емблема вижда се на печата:

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
wolf написа:Айде скрии се най-после и започни да правиш разлика между офицерски буржоазен клуб, и комунистически клуб. На всичкото отгоре властта създала вторите, разстрелва офицерите създали първия. Е*ати приемствеността а?
1982 написа:На 65 години е, не ставайте като някои други.
Agnostic front 1912 написа:Авторът на темата не може да смята.1923-2013 са 90 години.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
Raid написа:По принцип не вземам отношение по вътрешни въпроси на другите клубове, но извратеното мислене на автора ме провокира. Веднага ми хрумна аналогията с 1300-годишната история на Османската империя - все пак е ликвидирала България през 1396 г. и по логиката на автора на темата би трябвало да е легитимен правоприемник. Повдига ми се. Надявам се, че повечето фенове на ЦСКА знаят кои са и се гордеят с историята си, без да посягат на чуждата.
Потребители, разглеждащи този форум: Air_Smuggler, nikolay_cska и 14 госта