Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот vaskonti » 10 май 2013 22:44

grasiani написа:
vaskonti написа:
RedeviL написа:А не знам и аз кой кого е подслушвал.. Само знам, че записите на Борисов, Кокинов и Найденов са истински! Кой кого е подслушвал не мога да кажа! Ама по думите на Найденов разбирам, че подслушването в партийката им е нормална праткика.. :mrgreen:

Това кой всъщност е подслушвал е много важно. В ГЕРБ може и да се подслушват, ама въпросът е защо тия записи се озовават в Станишев, а не директно в медиите, както в случая с Мишо Бирата? Какви други отговори може да има освен, че зад всичко това се вижда дългата ръка на Лилов, който е ненадминат майстор в тези игрички? Ти сериозно ли мислиш, че БСП е демократична партия, милееща за благото на народа и че при тях няма корупция, престъпност и какво ли още не?

Нещо май не си много в час или си проспал новините, записа който беше между тримата Б,К,Н,го извадиха медиите, а не Станишев.Като гледам не си много наясно с политиката така че по добре се задълбавай със спорта и с форумните изцепки там ти е силата,приеми го приятелска препоръка.

Напълно убеден ли си, че нещата не тръгнаха от Станишев? Ако си убеден...съветвам те да прегледаш всички новини от 2-3 месеца насам.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 май 2013 22:45

RedeviL написа:
vaskonti написа:
RedeviL написа:
vaskonti написа:Я пак, че не разбрах - кой кого всъщност е подслушвал - Найденов е подслушвал Бойко, така ли? Ако е така, защо и как тия записи се озоваха в Станишев, а не директно в медиите?

А не знам и аз кой кого е подслушвал.. Само знам, че записите на Борисов, Кокинов и Найденов са истински! Кой кого е подслушвал не мога да кажа! Ама по думите на Найденов разбирам, че подслушването в партийката им е нормална праткика.. :mrgreen:

Това кой всъщност е подслушвал е много важно. В ГЕРБ може и да се подслушват, ама въпросът е защо тия записи се озовават в Станишев, а не директно в медиите, както в случая с Мишо Бирата? Какви други отговори може да има освен, че зад всичко това се вижда дългата ръка на Лилов, който е ненадминат майстор в тези игрички? Ти сериозно ли мислиш, че БСП е демократична партия, милееща за благото на народа и че при тях няма корупция, престъпност и какво ли още не?

Естествено, че и там има корупция и силни лобита, но със сигурност я смятам за много по-демократична от партията на Борисов!

Защото са се променили или защото са такава партия по принцип?
[/center]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 10 май 2013 23:00

vaskonti написа:
grasiani написа:
vaskonti написа:
RedeviL написа:А не знам и аз кой кого е подслушвал.. Само знам, че записите на Борисов, Кокинов и Найденов са истински! Кой кого е подслушвал не мога да кажа! Ама по думите на Найденов разбирам, че подслушването в партийката им е нормална праткика.. :mrgreen:

Нещо май не си много в час или си проспал новините, записа който беше между тримата Б,К,Н,го извадиха медиите, а не Станишев.Като гледам не си много наясно с политиката така че по добре се задълбавай със спорта и с форумните изцепки там ти е силата,приеми го приятелска препоръка.

Напълно убеден ли си, че нещата не тръгнаха от Станишев? Ако си убеден...съветвам те да прегледаш всички новини от 2-3 месеца насам.

Aз казвам за конкретния запис с Борисов,Кокинов и Найденов че беше изваден от медиите,след като Найденов даде интервюто по БТВ и на другия ден се появи записа в една варненска медия така че запознат съм за конкретния случай,няма нужда да преглеждам новини отпреди 2-3 месеца все още имам добра памет.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 10 май 2013 23:05

Ех, единствените знаещи, можещи и разбиращи пак направиха стария номер с партийното инженерство. Не може да им се отрече, че са хитри.
А каква предизборна кампания беше :mrgreen: Гавра с трупове.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 май 2013 23:09

Ами аз ти говоря по принцип. Не ти ли се струва доста удобно съвпадение Станишев първо да каже, че имал някакви записи в мейла си, а след 1 седмица да излязат нещата директно в медиите? Защо Станишев не пусна записите на пресконференцията като е толкова отворен? Нали ще трябва да отговаря на въпрос от къде ги има? Анонимен подател?? Айде моля ти се... А така е много удобно - той пуска мухата, а после Бивол яха вълната и от тук натам Станишев само коментира и се възмущава. Напълно в стила на старата соц. номенклатура. За втори пореден път БСП водят негативна кампания, подплатена само с компромати и плюене. Предният път беше клипа със секирата, сега това. Ок, съдържанието на записите наистина е такова, че най-малкото да предизвика прокурорска проверка, но не е редно да се забравя кои са БСП и че докараха страната до фалит на 2 пъти и че конспирациите са им в гените.
[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 май 2013 23:11

ГЛЕДАЙТЕ БЕ, ГЛЕДАЙТЕ СЛАВИ! СЪД ЗА ТИЯ МЪРШИ НАЧЕЛО С БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 май 2013 23:13

THIS IS ХИМНА НИ! ТОЯ ЛИ НИ БЕШЕ ПРЕМИЕР, ТОЯ БОКЛУК ЛИ? РАЗБЕРЕТЕ ГО ТОВА НЕ Е ЧОВЕК, ТОВА Е ИЗРОД!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 май 2013 23:17

ТОЯ Е ЗА ЗАТВОРА! КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ТОЯ ДЕБИЛ Е ТОТАЛЕН НЕКАДЪРНИК И ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 май 2013 23:24

Ето още нещо за подкрепата на ЕНП към ГЕРБ
http://otblizo.net/politics/item/1317-% ... 0%B8%D1%8F

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 10 май 2013 23:31

W84me написа:ТОЯ Е ЗА ЗАТВОРА! КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ТОЯ ДЕБИЛ Е ТОТАЛЕН НЕКАДЪРНИК И ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ!

Е, щом в шоуто на Слави са казали да не гласуваме за него - няма :mrgreen: пхаха той публицистично предаване ли води вече :roll: :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Архив”