grasiani написа:vaskonti написа:RedeviL написа:А не знам и аз кой кого е подслушвал.. Само знам, че записите на Борисов, Кокинов и Найденов са истински! Кой кого е подслушвал не мога да кажа! Ама по думите на Найденов разбирам, че подслушването в партийката им е нормална праткика..
Това кой всъщност е подслушвал е много важно. В ГЕРБ може и да се подслушват, ама въпросът е защо тия записи се озовават в Станишев, а не директно в медиите, както в случая с Мишо Бирата? Какви други отговори може да има освен, че зад всичко това се вижда дългата ръка на Лилов, който е ненадминат майстор в тези игрички? Ти сериозно ли мислиш, че БСП е демократична партия, милееща за благото на народа и че при тях няма корупция, престъпност и какво ли още не?
Нещо май не си много в час или си проспал новините, записа който беше между тримата Б,К,Н,го извадиха медиите, а не Станишев.Като гледам не си много наясно с политиката така че по добре се задълбавай със спорта и с форумните изцепки там ти е силата,приеми го приятелска препоръка.
Напълно убеден ли си, че нещата не тръгнаха от Станишев? Ако си убеден...съветвам те да прегледаш всички новини от 2-3 месеца насам.