Ботев Враца - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Ботев Враца - Левски

Мнениеот futbolqga » 10 май 2013 22:22

crazyforest74 написа:Истината е, левскари че каквото и да стане в шампионския мач, при нас няма да има драми ! А при вас, говоря за феновете , пак ще почнете - "как не можахме да бием тези, селяни, резаци....и тем подобни епитети", Батков ще обещае нов курс, Боримиров и Тонев ще обещават светло бъдеще.
При нас се работи правилно и вече втора година и се вижда, 1997 набор игра вече финал за купата, в елитната до 17 години сме на трето място (забележете пред ЦСКА и Литекс), децата бият по турнири . Въпрос на време е да почнат да излязат играчи и в първия отбор. и да заприличаме на Литекс , който много хвалиха тази година че налага юноши..
Ето въведе се система за качество, ходят на специализации треньорите в Ливърпул, в Испания,...
Пак ни викайте "селяни", "резаци"..ние виждаме какво се случва при нас..и сме много доволни от резултата !
Лудогорец е абсолютен социален феномен в града- трябва да видите колко деца, жени ходят на мачовете, бабите знаят за Шоко, като ходят по училищата футболистите малките пищят от възторг (лично съм гледал клипче с Шоко, Кишада и Мишо). може да ви се стори сладникаво, но това е факт, и докато това е факт не мисля че Домусичев ще се оттегли !
Не искаме да се мерим с вас, ние сме доволни и от това което сме в момента !
Но след като имаме възможност, организация (във футболния смисъл), защо да не ви бъркаме и сметките и да спечелим и тази година ,имаме достатъчно опитни играчи, май общо имат над 60 отличия (купи, титли, суперкупи) играчите ни !
Сори за спама...но исках да си кажа мнението, което предполагам споделят и много от нашите привърженици !!

Много ми харесва ентусиазмът ти, но на мен не ми се вижда реалистично. Първо говориш за школата ви, трети места, финали за купата и т.н. Юношите на Левски са може би най-успешните в България, но въпреки това виждаш, че я излезне едно добро момче от набор, я не. Просто нивото на юношеския футбол е толкова посредствено, че чак не ми се говори.
Домусчиев - радвам се, че го виждаш като такъв "месия", но да ти кажа и той не е по-различен от другите ни "босове". Когато вече няма интерес да препира парите си през Лудогорец просто забрави да му видиш физиономията в Разград.
Иначе, да, на фона на сегашното ни първенство явно можете да се борите за титлата. Но щом Левски, с най-жалкия си отбор от доооста години на сам ви е конкурент, честно казано можеш да се замислиш и вашето ниво какво е (не ми приличаш на промитите мозъци, които вярват в "директивата"). Просто нивото на футбола ни е такова, че всеки един отбор, притежаващ 2-3 играча на средноевропейско ниво, може да стане доминант. Помисли си, обаче, какво ще стане при вас след 1-2 сезона, когато Миро Иванов, Гъргоров, Минев, Генчев, Марселиньо, Иван Стоянов и т.н. ще са стабилно прехвърлили трийсетака и едва ли ще са в особена спортна форма. Дали Домуса ще налее нужните средства за да им намери подходящи заместници или ще започне със "свободните агенти", типично по български (важното е паричен поток да има).
Стискам ви палци да се развиете като клуб и да представяте България достойно в евротурнирите, но мисля, че ще трябва доста време да мине докато се утвърдите като водещ български отбор, най-малко защото фенската ви маса е доста ограничена.
Последна промяна от futbolqga на 10 май 2013 22:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Stanley_79
Контакти:

Мнениеот Stanley_79 » 10 май 2013 22:25

PFK_Levski написа:
Santiago Munezz написа:Слабички сме,добре че върнахме веднага гола...Михелич трябва да бъде сменен най-слабия на терена.Грешка на Мишо Иванов при гола,Прохазка неориентиран,Пелето пак почна с малоумните пасове...с две думи пак мъка и късмет!

Не е на добре хора , които не разбират от футбол да си дават мненията по въпроса ..... да вратаря винаги може да не успее да хване топката , за това защитата трябва да следи топката , но нито един от защитата ни не го направи .... та пак си помисли дали е вратарска грешка или не само .....

Алооооо Сантияго ли си, Мунез ли си или смесица от двете?
Знаеш ли, че "вратаря" е единствеият играч от отбора, който ако ще и 200 отлични отигравания да има, но ако само на едно сгреши той е главният виновник.
Я ми кажи, ти колко пъти си се спъвал в краката си и то без да имаш човек около теб?
Нали за това е целият отбор, да се покриват и препокриват един друг.
Ноооо, тези изказвания мога да бъдат дадени от човек, който едва ли някога се е занимавал дори и "полупрофесионално" (на юношеско ниво) с футбол.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ots_bg.png
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 май 2013 22:32

Много лош театър, слаби актьори.

Иначе че "мачът" беше ясен, това цяла България го знаеше - Славия ляга на Враца у дома, после те на свой ред пускат на Левски. Белите тъй и тъй доиграват сезона, поне припечелиха някой лев от Левски, а Враца си подсигури сигурни поне 3 точки. 3 безценни точки. Така всички са доволни.

А група - честна игра, истински футбол.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Re: Колко ниско може да паднете, завистници

Мнениеот 1982 » 10 май 2013 22:35

Левски е толкова сакат отбор, че не е истина. Обаче постигна 6 поредни победи, изведнъж, откакто Иво Тонев се изпусна, че има и други начини, Левски се преобрази и започна да маже наред.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

violator
Контакти:

Мнениеот violator » 10 май 2013 22:41

terrorist написа:Не разбрах, теб те яд че не сме за левски или това че цял ден се е говорило във Враца че мача е 1-3, знаеш ле колко примера има по света където отбора който се бори да неизпадне побеждава отбора който се бори за титлата( Перуджа-Ювентус и Унтерхахинг-Байер Л).
Помните ли поведението на тая шушумига Здравков срещу ЦСКА и днеска, а помните ли какво напривиха от гонг след мача Славия-Ботев Враца, тогава нещо се правеха на велики, не искаха да коментират мача сторил им се манипулиран, а днес как им се стори

Не можете да биете Монтейна, и то като домакин, не можете да биете Пирин ГД и Черно море! А сега изведнъж почнахте да газите наред, леееко странна ситуация! 8-)

Потребителски аватар
Oziris
Контакти:

Мнениеот Oziris » 10 май 2013 22:46

Аз не мога да разбера защо феновете на ПФК Левски толкова се радват. По-добре да си спомнят какво са писали след мача с Монтана. Литекс ги убиха от бой първото полувреме, за мен мача с Пирин не е толкова срамен, ето днес биха и Локото, но след първите два мача, които споменах не бих се радвал толкова. Ако все пак паднат от Лудогорец пак ще има трагедии, ако бият пък ще славят Батков и Тонев. И червените фенове са същите направи отбора 5 победи и вече са най-великите и се забравят хранилките, които са отправяли. Това феновете на двата гранда са един дол дренки в това отношение.

Потребителски аватар
Stanley_79
Контакти:

Мнениеот Stanley_79 » 10 май 2013 22:56

daniel875 написа:Казва се "дузпа". Защо пишете тази думата толкова често погрешно?
douze pas - дванадесет крачки - така се превежда от френски език. Нарушението обаче се бие от единадесет метра, защото се предполага, че нормалната човешка крачка няма сто сантиметра.

Абсолютно си прав!
Нормалната човешка крачка е между 70 - 80 сантиметра, но това трябва да го знаят мъжете, които са ходили в казарма.
А, не нашият много обичан "ТЕООООООО".
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!

Потребителски аватар
ПортугалецКамикадзе

Мнениеот ПортугалецКамикадзе » 10 май 2013 23:04

Всичко в момента трепери, че Левски може да стане шампион и да вземе купата. Червените не знаят как ще го понесат, а останалите им пригласят :lol: Просто красота :lol:
Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.

Потребителски аватар
Stanley_79
Контакти:

Мнениеот Stanley_79 » 10 май 2013 23:44

crazyforest74 написа:Истината е, левскари че каквото и да стане в шампионския мач, при нас няма да има драми ! А при вас, говоря за феновете , пак ще почнете - "как не можахме да бием тези, селяни, резаци....и тем подобни епитети", Батков ще обещае нов курс, Боримиров и Тонев ще обещават светло бъдеще.
При нас се работи правилно и вече втора година и се вижда, 1997 набор игра вече финал за купата, в елитната до 17 години сме на трето място (забележете пред ЦСКА и Литекс), децата бият по турнири . Въпрос на време е да почнат да излязат играчи и в първия отбор. и да заприличаме на Литекс , който много хвалиха тази година че налага юноши..
Ето въведе се система за качество, ходят на специализации треньорите в Ливърпул, в Испания,...
Пак ни викайте "селяни", "резаци"..ние виждаме какво се случва при нас..и сме много доволни от резултата !
Лудогорец е абсолютен социален феномен в града- трябва да видите колко деца, жени ходят на мачовете, бабите знаят за Шоко, като ходят по училищата футболистите малките пищят от възторг (лично съм гледал клипче с Шоко, Кишада и Мишо). може да ви се стори сладникаво, но това е факт, и докато това е факт не мисля че Домусичев ще се оттегли !
Не искаме да се мерим с вас, ние сме доволни и от това което сме в момента !
Но след като имаме възможност, организация (във футболния смисъл), защо да не ви бъркаме и сметките и да спечелим и тази година ,имаме достатъчно опитни играчи, май общо имат над 60 отличия (купи, титли, суперкупи) играчите ни !
Сори за спама...но исках да си кажа мнението, което предполагам споделят и много от нашите привърженици !!

Ччччшшшш. АЛООООООУ ако "Домуса" бе решил да направи фабриката си в моя град (виш ми аватара) и своевременно наливаше пари в отбора на Светкавица, къще щеше да си ти сега и в този момент?
Дали още нямаше да водите "вечните" между областни дербита с отборите от Търговищка, Русенска, Търновкса и всички близко стоящи области?
Ааааа?
Последна промяна от Stanley_79 на 11 май 2013 00:12, променено общо 1 път.
ТОВА Е ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Levski26
Контакти:

Мнениеот Levski26 » 11 май 2013 01:11

Много добре игра Стефан Велев :!:
Силва как се спъна в тая топка вместо да я вкара не знам, а после си изпроси гол :mrgreen:
Изображение

Върни се в “Архив”