Левски стигна дотук! Време е за фронтална атака!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kokorz

Re: Левски стигна дотук! Време е за фронтална атака!

Мнениеот kokorz » 10 май 2013 22:46

LSFC 1914 написа:Тази година взимаме титлата и купата. Всички завистници да си умират от яд. :geek: Много поздрави и на Рязанград. Чака ги тежко гостуване в София. ;)

С тази трагична игра не виждам на какво се дължат надеждите ви за дубъл.Лудогорец не е Миньор или Ботев Вр, които бихте само с късмет.И да те поправя - не Лудогорец го очаква тежко гостуване, а вас ви чака тежко домакинство.Но има и други начини ...

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 10 май 2013 22:47

В края на миналия сезон не беше "нормално" ЦСКА да стане шампион, въпреки преднината си от точки! Нямахме игра за шампион, а просто добро стечение на обстоятелствата ни държеше на повърхността почти до края! Сега няма да е нормално Левски да е шампион! Не защото гледам от "червената" камбанария, а защото те също нямат шампионска игра! Не че от Разград ни омайват с футболни вълшебства, но тази съдийска воня от пролетните мачове на "сините", някак трайно ни задръсти и накланя думите "заслужен шампион" към Лудогорец! Пък каквото стане в крайна сметка! Господ сигурно вече е решил!

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 10 май 2013 22:48

BadBoy написа:
LSFC 1914 написа:поздрави и на Рязанград. Чака ги тежко гостуване в София. ;)

В България отдавна няма тежки гостувания, а ако някой си мисли, че 10К създават невиждано напрежение се лъже доста много ;)
Единственото нещо, което искам от тези два мача е да не се коментира съдийте след тях, на единия ще е Георги Йорданов.

Аз пък искам и след двата мача да се съдерете от оплакване от съдията. Да ви вкарат гол от два метра засада, да им спестяват дузпи с червени картони, да ви изгонят по един-двама с червени картони, чист гол в 90' да ви отменят и т.н. Ама знам, че поне срещу Берое няма шанс, а срещу Лудогорец там вече не се знае...
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 10 май 2013 22:48

Тази фронтална атака трябва да бъде ознаменувана с категорични победи. Само така ще се осмислят успехите и критиците ще замлъкнат. Иначе моето мнение го знаете.
Фактът, че толкова слаби "Лудогорец", "Левски" и ЦСКА ще завършат в челната тройка, само доказва липсата на истинска конкуренция у нас. Преди близо половин век десет отбора тръгваха с шансове за първите места, а поне четири - титлата. Ето това е класата.
Дано един ден нещата се променят към добро! Най - хубавият мач за този сезон изиграха "сини" и "червени" през пролетта. Голове, драма, пропуски - имаше всичко.
Последна промяна от daniel875 на 10 май 2013 22:48, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 10 май 2013 22:48

LSFC 1914 кой ще е шампион не вълнува, а и не го дискутирам, дискутирам единствено това, че видиш ли публиката бла-бла-бла, футболистите са последните, на които им дреме от публиката, а и 10К са малко.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 10 май 2013 22:48

kokorz написа:
LSFC 1914 написа:Тази година взимаме титлата и купата. Всички завистници да си умират от яд. :geek: Много поздрави и на Рязанград. Чака ги тежко гостуване в София. ;)

С тази трагична игра не виждам на какво се дължат надеждите ви за дубъл.Лудогорец не е Миньор или Ботев Вр, които бихте само с късмет.И да те поправя - не Лудогорец го очаква тежко гостуване, а вас ви чака тежко домакинство.Но има и други начини ...

Аз съм на същото мнение за мача ни с Лудогорец. Финалът също е на кантар.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 10 май 2013 22:49

Кашчей написа:
Син до гроб_ написа:
LSFC 1914 написа:
Син до гроб_ написа:И ти ли влизаш в хора,заслепен от Директиви и шизофрения до краен предел?

Toй е фен на Манчестър Съдийтед. От там си прави извода за него ;)

Аааа,той е от тези ценители,които постоянно тръбят,че искат да гледат истински футбол и са се отвратили от БГ варианта му, но видиш ли постоянно се интересуват и коментират. Имам подобни приятели чорбари-когато бие Цска се прескачат един след друг да ми звънят и да се подиграват, но бие ли Левски не ги търси-те от Български футбол не се интересуват, Бг футболът е пародия и изобщо не гледат мачове, Цска не ги интересувал изобщо и т.н чорбарски мисли.

Ммммммммммм.. какво знаеш ти за мен, та си позволяваш да ми даваш квалификации?

Аз лично съм хвърлял бутилка към терена, след поредната съдийска дузпа за Левски.Нямаше как иначе да изравните, мишоци!
В Благоевград, Мишо Вълчев се стовари върху защитник от Пирин, в тяхното наказателно поле и съдията веднага свири дузпа за Левски.. за да изравните.

Могъл-стоварил се.Ти ревнуваш, че не е върху теб? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 10 май 2013 22:50

kokorz написа:

Рязан, вие сте мишки. Вие сте отбор създаден за 2 години. Я ми кажи преди 3 години кой беше чувал за вас? Я ми кажи с какво Лудогорец е повече от ЦСКА? Като сте "голям" отбор защо не ги бихте, мишки ?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 май 2013 22:52

Red thunderstorm написа:В края на миналия сезон не беше "нормално" ЦСКА да стане шампион, въпреки преднината си от точки! Нямахме игра за шампион, а просто добро стечение на обстоятелствата ни държеше на повърхността почти до края! Сега няма да е нормално Левски да е шампион! Не защото гледам от "червената" камбанария, а защото те също нямат шампионска игра! Не че от Разград ни омайват с футболни вълшебства, но тази съдийска воня от пролетните мачове на "сините", някак трайно ни задръсти и накланя думите "заслужен шампион" към Лудогорец! Пък каквото стане в крайна сметка! Господ сигурно вече е решил!

Тезата за съдийска воня бих я приел, ако във всички спорни от това естество мачове, грешките бяха само в полза на сините. Обаче не са, навсякъде има и тежки грешки в наш ущърб! Факт, и то безспорен! За вас Лц не е заслужен, а желан шампион, което е нормално, миналата година ние бяхме така. Ако ние победим в този мач, няма кой и какво да оспори! Ако не-ние няма да оспорим тяхната титла. Нещата са прости и ясни!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 10 май 2013 22:52

gikahadji написа:
BadBoy написа:
LSFC 1914 написа:поздрави и на Рязанград. Чака ги тежко гостуване в София. ;)

В България отдавна няма тежки гостувания, а ако някой си мисли, че 10К създават невиждано напрежение се лъже доста много ;)
Единственото нещо, което искам от тези два мача е да не се коментира съдийте след тях, на единия ще е Георги Йорданов.

Аз пък искам и след двата мача да се съдерете от оплакване от съдията. Да ви вкарат гол от два метра засада, да им спестяват дузпи с червени картони, да ви изгонят по един-двама с червени картони, чист гол в 90' да ви отменят и т.н. Ама знам, че поне срещу Берое няма шанс, а срещу Лудогорец там вече не се знае...

Най-нормално питам: ти каква работа имаш в тази тема ? Финал за Купата с твоето отборче ли играем,решителен мач за титлата с твоето отборче ли ще трябва да играем? Съвсем сериозно питам-чий го крепиш в точно тази тема,в която авторът малко или много се опитва да надъха сините фенове?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Върни се в “Левски”