Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот old_traff » 10 май 2013 09:10

2 дни до дигането на купата! :twisted:
Жалко, че ще е леко тъжно.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 10 май 2013 09:39

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Трети ден от както сър Алекс се отказа,а сълзите продължават да напират и още не мога да повярвам,че следващия сезон когато покажат скамейката той няма да е там...дъвчейки спокойно дъвка с изражение "Спокойно тоя мач съм го гледал,бием 3:0".През целия сезон го предчувствах и усещах,но когато това стана факт...може би просто отказвам да го приема!!!

Аз също не мога да го приема още, става ми някакво мрачно пред очите като се сетя за тази новина. Вече Юнайтед няма да бъде същият, никога няма да бъде същият. Той го превърна в отбор - победител, в отбор, обичан от хората по целия свят. Просто той е "виновникът" сега Юнайтед да се намира на това място. Няма да има в близките 50 години човек като него,...

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 10 май 2013 10:00

Здравейте ! Поклон пред великия Сър Алекс !!! Много ще липсва на всеки един футболен фен...определено Висшата лига няма да е същата без него. Желая успех на Дейвид Мойс и се надявам да се справи много добре начело на Юнайтед. Очаквам страхотни съперничества и все по вълнъващо първенство предвид завръщането на Моу в Челси+ няколко добри трансфера, а също не пренебрегвам и Сити, Ливърпул, Тотнъм и Арсенал, които също ще стават по-силни. А за Ман Ю- имам чувството, че от следващия сезон ще гледаме убийствен Юнайтед... по-силен и от сегашния, защото според мен Мойс ще вземе със себе си звездите не Евертън, а те ще запълнят именно най-проблемните зони на Юнайтед...
Изображение
Какво мислите ???
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 10 май 2013 10:06

Aко махнеш Валенсия и сложиш на неговото място Заха ще е по-добре. За Уелбек на крилото също не съм голям оптимист, ако продадем Валенсия и Нани дано да вземем и ново крило.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 10 май 2013 10:08

tevez написа:Aко махнеш Валенсия и сложиш на неговото място Заха ще е по-добре. За Уелбек на крилото също не съм голям оптимист, ако продадем Валенсия и Нани дано да вземем и ново крило.

То изобщо не знам защо е дадена схема на отбора и играчите са сложени на някакви си места там, при положение че нито Евра ще сдаде толкова лесно поста си, нито е сигурно, че Фелайни и Бейнс идват.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 10 май 2013 10:09

Бъдещият нов мениджър на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс, който вчера официално бе обявен за наследник на сър Алекс Фъргюсън, по всяка вероятност ще вземе със себе си на "Олд Трафорд" най-големите звезди на "карамелите" - Маруан Фелаини и Лейтън Бейнс. Двойният трансферен удар ще бъде на стойност от близо 40 милиона паунда. Според английските медии в договора на атакуващия халф на "карамелите" има освобождаваща клауза на стойност 23 или 24 милиона паунда и босовете на тима вече са се примирили, че няма как да задържат най-конвертируемия си футболист на "Гудисън". Цената на Бейнс, който бе желан от Фъргюсън още преди година, пък е около 15 милиона паунда. Двамата със сигурност ще бъдат желани и от други клубове, но назначението на Мойс, което ще стане факт на първи юли, дава огромно предимство на Манчестър Юнайтед.

Пристигането на Фелаини пък почти със сигурност означава, че Уейн Рууни ще бъде продаден, твърди "Мирър". Вчера се появи информация, че английският национал е поискал да бъде пуснат да си тръгне през това лято, но от клуба веднага обявиха, че той не е за продан. Фаворити за подписа на Уаза, който през последния сезон все по-често изпълняваше роля подобна на тази на Фелаини в Евертън (по-скоро като атакуващ халф), са Челси, Пари Сен Жермен и Байерн (Мюнхен). "Червените дяволи" пък ще искат около 25 милиона паунда за Рууни - приблизително толкова, колкото ще са нужни за белгиеца.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 10 май 2013 10:19

Какво точно се е случило преди,на, и след решението за отказването:

* Wednesday at 6:05 am Sir Alex arrived at the Carrington training center and then seen doing a few conversations over the phone.

* When all the major players have gathered, he held a meeting for 8 minutes with the players and staff.

* In a meeting that lasted 8 minutes he's talking about his decision to retire.

* The players were speechless and shocked to hear that.

* He was the last person to go out of the room and was seen giving support to his assistant, Mike Phelan.

* At 09:20 Manchester United issued a formal statement on official website ManUtd.com about Sir Alex retirement.

* Sir Alex went into the cafetaria first and welcomes all of his staff including the tea girls. He gave a speech to all those who attended.

* When the final speech between the 8th minute or the 10th, Sir Alex had tears in his eyes when he said thank you.

* He's grateful for all their support over the years and also spoke about beautiful support from the "United Family".

* Sir Alex getting more emotional when he realizes that some staff may lose their jobs due to his retirement decision.

* When finished talking, he received a standing ovation from the whole room, and he came out emotionally.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 10 май 2013 16:42

Защо не искате Бейнс в Юнайтед? Евра вече не е първа младост макар все още да има скорост. Бюнтнер не му се даде много шанс за изява, докато Лейтън е титуляр всеки мач.... а и има страхотна тупалка от свободни удари ;)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 10 май 2013 16:43

Дейвид Мойс:Акценти,статистика,очаквания:
1.Мачове като мениджър на Евертън:516
217W-139D-160L
2.Прогрес голова разлика ср/.(2002-2013)
2002-2007:45-48
2008-2013:54-41
Цели 8(пункта/голове) прогрес и в нападение,и в защита.
3.2008-2013 WDL(ср/):
16W 13D 9L
4.2008-2013-Манчестър Юнайтед WDL(ср/)
27W 6D 5L
Разлика:11W 7D 4L
Отъждествено за Манчестър Юнайтед/Дейвид Мойс:22W 9D 7L=75точки(минимум)
5.75т във Висшата лига(за този период) се отъждествяват с 3-място.
6.За Дейвид Мойс е характерно:По-слабо начало и невероятно силна втора част(Януари-Май) ;)
Може да се каже,че е т.нар специалист по равенствата,въпреки това е винаги по-добре от загуба!
Така,че аз лично очаквам средният брой равенства(6) за Манчестър Юнайтед,да се увеличи между 8-9.
За Юнайтед средния брой загуби е (5),така че моите очаквания са за за запазване на тенденцията 5-6.
За Юнайтед средният брой победи е(27) и в този ред на мисли,аз очаквам да има лек спад..някъде между 24-25.
Извод за сезон 2013-2014(базисно предположение):25W 8D 5L=83т

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 10 май 2013 16:48

С 83 точки и шампиони сме ставали, 19-та титла я взехме с едва 80 ;) Всичко това обаче е доста субективно. Миналия сезон имахме цели 89, но не стигнаха за титла. Ако постигне такъв точков актив в първия си сезон, ще е феноменално! Аз обаче искам да видя какъв стил ще има Юнайтед и какви нови виждания ще внесе Мойс!

Върни се в “Манчестър Ю”