Модератори: Модератор ЦСКА, TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
we are the champions написа:Deluxx написа:tsonpen написа:Много ми се иска да греша в очакването си, че тази среща е платена с трите точки на Славия и да видя, че "Ботев" Враца се бори така, както в домакинствата си срещу Лудогорец и ЦСКА. В този случай "Левски" може и да осъществи кошмара си, който им се размина в мача с Миньор.
Много ясно, че Ботев ще загуби този мач.... най-твърдата 2-ка в кръга
Ще се хвърлят много здраво защото на тях даже точките са им по важни отколкото на Левски !
we are the champions написа:Не съм написал ,че на вас не са ви важни![]()
![]()
просто на Враца им трябва поне точка от този мач мисля ,че равния ще задоволи и двата отбора
ralka_levskarka написа:we are the champions написа:Не съм написал ,че на вас не са ви важни![]()
![]()
просто на Враца им трябва поне точка от този мач мисля ,че равния ще задоволи и двата отбора
Погледни класирането и пак помисли дали точка задоволява Левски?!
we are the champions написа:Айде спрете да пишете глупости моля ви.... ако Враца загуби то ще е защото просто нямат класата да се борят с Левски ! ама те показаха ,че могат да се борят ! и на Герена и на мача с Лудогорец в Враца и с нас пак в Враца .... значи вие преди да пишете мислете малко Враца ще пусне на Левски и ще изпадне само Левски да стане шампион ..... е това е направо трагично и смешно............![]()
![]()
we are the champions написа:ralka_levskarka написа:we are the champions написа:Не съм написал ,че на вас не са ви важни![]()
![]()
Класирането го знам !!!! биете после Разград и Мъри и Ботев взимат нещо от Разград толкова ли е сложно за изчисление![]()
![]()
П.П Стига спам в темата !!!!!
we are the champions написа:ralka_levskarka написа:we are the champions написа:Не съм написал ,че на вас не са ви важни![]()
![]()
Класирането го знам !!!! биете после Разград и Мъри и Ботев взимат нещо от Разград толкова ли е сложно за изчисление![]()
![]()
П.П Стига спам в темата !!!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта