Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот mistreated » 10 май 2013 12:59

dunavfc написа:Той повтори през последният месец 250 пъти,че няма да се коалира с БСП и ДПС,какво искаш повече ? Да ти го изпрати лично в писмена форма ? Щом ТОЙ е казал,че няма да влезе със споменатите партии,значи ще бъде точно така ;)

ТОЙ каза, че няма да остави България и няма да подаде оставка - на другия ден я подаде.
ТОЙ каза, че няма нищо вярно в това, че Цветанов е подслушвал всеки наред - на другия ден прокуратурата призна, че има достатъчно доказателства, че Цветанов е виновен.
ТОЙ каза, че никога по никакъв начин не е притискал и рекетирал бизнесмени или съдии - всички чухме за какво става въпрос в СРС-ата.

ТОЙ е най-големият простак, лъжец и наглец, който България е имала за премиер в цялата си история!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 май 2013 13:00

За да няма спекулации:
Кои са двете партии които са се срещали за да уточняват бъдещ коалиционен кабинет?

Ако отговора е БСП и ДПС защо още се спекулира с ГЕРБ?
Или си мислите,че претенциите на Доган за министерството на енергетиката е провалило преговорите между двете партии?Както и да е,ако ГЕРБ загуби,да ни е честит новия кабинет между БСП и ДПС.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 май 2013 13:03

GOLEADOR написа:Както и да е,ако ГЕРБ загуби,да ни е честит новия кабинет между БСП и ДПС.

Аз пък ти казвам, че няма да има кабинет между БСП и ДПС. Още преди 3 месеца казах, че Атака ще кажат кой ще управлява, ама тогава всички ми се смееха.
Съвсем скоро ще спрат да се смеят...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 май 2013 13:06

mistreated написа:
dunavfc написа:Той повтори през последният месец 250 пъти,че няма да се коалира с БСП и ДПС,какво искаш повече ? Да ти го изпрати лично в писмена форма ? Щом ТОЙ е казал,че няма да влезе със споменатите партии,значи ще бъде точно така ;)

ТОЙ каза, че няма да остави България и няма да подаде оставка - на другия ден я подаде.
ТОЙ каза, че няма нищо вярно в това, че Цветанов е подслушвал всеки наред - на другия ден прокуратурата призна, че има достатъчно доказателства, че Цветанов е виновен.
ТОЙ каза, че никога по никакъв начин не е притискал и рекетирал бизнесмени или съдии - всички чухме за какво става въпрос в СРС-ата.

ТОЙ е най-големият простак, лъжец и наглец, който България е имала за премиер в цялата си история!

Относно неговата оставка,такова решение се взема в резултат не емоционалната ситуация в конкретният човек.Той нямаше намерение да си подаде оставката,но събитията случили се по-късно вечерта и опетняването на празника на В.Левски са му дошли в повече и той е взел това трудно решение.
Дали Цветанов е виновен,тъпърва ще се разбере,но едва ли ББ може да бъде сигурен в коректността на друг човек освен него,може и да се е подвел ;)
Да всички чухме,СРС-тата в които по никакъв начин не показват,някакъв натиск,а чисто любопитство от страна на ББ,какви ще бъдат резултатите от разследването.
Да,той е простак и нагъл,но това не е престъпление ;)

urkoto

Мнениеот urkoto » 10 май 2013 13:07

mistreated написа:Аз пък ти казвам, че няма да има кабинет между БСП и ДПС. Още преди 3 месеца казах, че Атака ще кажат кой ще управлява, ама тогава всички ми се смееха.

За съжаление си прав, казвам за съжаление, защото принципно съм дясномислещ човек и ще се окаже така, че при всички положения ще имаме лявоцентристко правителство (за сметка на левашкото на Борисов) в което единствената дясна партия ще се окаже... ДПС :shock: :shock: :shock:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 10 май 2013 13:07

mistreated написа:

ТОЙ и правителството му са некадърни, което се дължи на неопитност и неподготвени кадри. От другата страна имаш БСП и ДПС с огромен кадрови потенциал не само в политиката, но и по цялата система-съд, прокуратура, което се видя много добре, като този кадрови потенциал НИКОГА не е работил в полза на България и винаги СЪЗНАТЕЛНО е работил в полза на своите си интереси. Ето-имаш две злини-избирай. :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 май 2013 13:08

mistreated написа:
GOLEADOR написа:Както и да е,ако ГЕРБ загуби,да ни е честит новия кабинет между БСП и ДПС.

Аз пък ти казвам, че няма да има кабинет между БСП и ДПС. Още преди 3 месеца казах, че Атака ще кажат кой ще управлява, ама тогава всички ми се смееха.

Ако няма кабинет на ГЕРБ,ще има пародийно програмно правителство с премиер Пламен Орешарски ,подкрепяно от БСП,ДПС и АТАКА,може би и Кунева ;)
Последна промяна от dunavfc на 10 май 2013 13:08, променено общо 1 път.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 10 май 2013 13:08

mistreated написа:

Пак не си прав...
Не Атака, а народът!
Хайде да се обзаложим, че ако ГЕРБ спечели, дори да няма мнозинство да формира правителство, друг няма да може също да управлява.
Нямаш ли легитимацията на победител - няма управление.
Тройната коалиция управлява, защото БСП беше първа сила на изборите, но не й достигнаха мандати.
Без първия няма легитимно управление - извадиш ли го, вадиш онези, които са спечелили изборите - това е абсурд, който не може и няма да се търпи.
Искрено се надявам, че няма да стане някоя глупост, въпреки че в стремежа си към власт БСП и ДПС нямат задръжки...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 май 2013 13:10

mistreated,всичко това което си написал вече е дъвкано в темата и на мен ми е малко досадно да ти отговарям.Отделно е съмнително дали Атака ще реши кабинета.Ако БСП спечелят изборите и Кунева влезе в парламента,Атака няма да има никакво значение избора на кабинет.За мен Кунева ще чака да вземе мандата и като мандатоносител ще подкрепи кабинет БСП-ДПС-Кунева.И те така.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

urkoto

Мнениеот urkoto » 10 май 2013 13:11

dunavfc написа:Относно неговата оставка,такова решение се взема в резултат не емоционалната ситуация в конкретният човек.Той нямаше намерение да си подаде оставката,но събитията случили се по-късно вечерта и опетняването на празника на В.Левски са му дошли в повече и той е взел това трудно решение.

Колега, ще си позволя да съм по-умерен, защото изглежда резкия ми език и посочването с пръст на герберастията (=проститията) не се харесва на определени членове на този форум

Но ти сериозно ли говориш. Че един премиер на държавата действал по определен начин, но нямало проблеми, защото било емоционално :shock:
Емоционални може да сме аз, ти и другите от тоя форум по футболните мачове, но политиката и УПРАВЛЕНИЕТО на държава няма как да бъде емоционално :shock:

Онова за "любопитството" пък отказвам да го коментирам, под претекст, че в Конституцията ясно са разделени властите. Това дори кухите герберастки кратуни трябва да го разберат веднъж завинаги, а именно, че България е правова държава, а не се управлява с декрети от Асфалт Паша :roll:

Просто чета и не вярвам на очите си. Този човек ви е омагьосал по един неописуем начин, направо ви е хипнотизирал. Не ви виня лично за това, мен също успя да ме заблуди първите 6 месеци от диктатурата си, че е десен човек и че иска да остане в историята (той пак ще остане де) с нещо добро за страната (но не и с добро) :roll:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Върни се в “Архив”